onsdag den 19. december 2018

Henrik Poulsen indlæg i Berlingske forleden er uden indhold, når man efterspørger løsninger på forskellen i mellem top og bund, kunne måske være på grund af der slet ikke er et problem.



Men bare en misundelse shit-storm som er pustet op af centrum venstre ved hjælp af deres trolls på de sociale medier.

Mener man virkelig at det er et problem at der er 1090 direktører ud af flere hundrede tusinde ledere der tjener mere end 10 Mio. kr. om året,hvoraf de samme direktører aflevere Ca. 67 % af deres indkomst  til statskassen.
HVIS JA"

Er det så Mette Frederiksen populistiske  skatte forslag med at virksomhederne ikke kan trække løn fra ud over 10 mio. om året eller skal der lovgives generelt om lønninger,ellers enhedslisten nyeste politiske manifest der bygger på den socialistiske ideologi der har bragt millioner i armod og sult.
Svarene blæser i vinden, imens 
lemming-erne mæsker sig i de få brådne kar der ikke kan holde sig på dydens smalle vej.
Herudover hælder de samme lemming-er det hele i en fælleseuropæisk gullasch gryde med Fordelings problematik,finansskandaler,statskassetømninger,hvidvask,med mere.  


Centrumvenstre socialistisk konfiskations politik florere i  hele some universet, under dække af en rimelig fordelingspolitik med den begrundelse at uligheden er stigende måske med fyrstelige 0,3 %

Danmark er stadig blandt de mest lige lande i verden med en driftig og flittig befolkning, lad os ikke slå dette i stykke med letkøbt politisk motiveret misundelse.


1 kommentar: