fredag den 7. december 2018

Jeg medgiver at det er en dyr løsning, jeg medgiver der megen signal politik i dette.

Jeg medgiver at det er en dyr løsning, jeg medgiver der megen signal politik i dette.

Men at almindelige afviste asylansøgere skal bo under samme tag som hårdkogte dømte kriminelle som intet tilføre danmark borset fra masser af problemer,de har udstået en del af deres straf men ikke udvisningsdelen.
67 af dem kan rejse hjem i morgen hvis de vil medvirke til hjemsendelsen. 
husk venligst at hele flygtninge og migrant udfordringerne koster i dag mere en 33 milliard er kr, for det halve beløb Kunne vi hjælpe 50 gange flere i nærområdet og anden halvdel kan så gå til at hjælpe alle der har behov i danmark.
Sådan kunne jeg blive ved, men læs venligst følgende:
Udvisningsdømte udlændinge, afviste asylansøgere og personer på tålt ophold skal efter loven befinde sig på et udrejsecenter om natten.
En stor del af dem er nemlig udstyret med en såkaldt opholdspligt.
Men det gør de så langtfra. Formålet med opholdspligten er ellers, at de danske myndigheder ved, hvor de er.
Af et svar fra udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg til Socialdemokratiets udlændingeordfører, Mattias Tesfaye, fremgår det, at der i årets første ti måneder var hele 2.484 politianmeldelser for overtrædelse af opholdspligt eller underretningspligt på Kærshovedgård, der er landets største udrejsecenter med omkring 240 beboere. Af disse er 20 på tålt ophold og 67 udlændinge afvist ved dom.
Anmeldelserne berørte i alt 254 personer.
Beboerne på landets udrejsecentre er almindelige asylansøgere, der har fået afslag på asyl,
Men som ikke samarbejder om hjemsendelse, samt udlændinge, der i Danmark har begået hård kriminalitet – vold, voldtægt og narkohandel – og derfor er blevet udvist, men hvor udvisningen ikke kan effektueres på grund af særlige forhold i hjemlandet.

Den sidste gruppe er personer på såkaldt tålt ophold, der af individuelle årsager ikke kan sendes tilbage.

Opholdspligten betyder, at beboerne på Kærshovedgård har pligt til at bo og i udgangspunktet overnatte på indkvarteringsstedet.

Den såkaldte underretningspligt betyder, at personer udvist ved dom og på tålt ophold skal melde, hvis de opholder sig uden for centret om natten. En opholdspligt vil typisk være, at den pågældende skal opholde sig på centeret fra 23.00 til 7.00

Det er især disse to grupper, der fra 2021 forlader blandt andet Kærshovedgård ved Ikast og flytter ind på øen Lindholm.
Med aftalen skærpes straffen, så udlændinge, der er på tålt ophold, og udvisningsdømte, der ikke overholder disse pligter, straffes hårdere. Til formålet er der derfor også sat penge af til yderligere 50 pladser i Ringe Fængsel.
Der er flere Citater der er taget fra Berlingske artikel i dag skrevet af Peter Burhøi.✍️