torsdag den 15. juli 2021

Citat fra Nemlig com betingelser til vognmænd.:

 

 

Citat fra Nemlig com betingelser til vognmænd herunder:

 

De transportvirksomheder, som vi samarbejder med, aflønner deres chauffører efter overenskomstlignende vilkår

De transportvirksomheder, som bringer varer ud for os, er forpligtede til minimum at betale deres chauffører en løn mellem 25.000 kr. og 30.000 kr. om måneden for en 37 timers arbejdsuge afhængigt af, hvornår på døgnet de arbejder. Hertil skal lægges feriepenge. Dette sikrer en løn efter overenskomstlignende vilkår. Derudover afregnes naturligvis også de lovpligtige bidrag, ATP m.m. samt løn under sygdom og barsel.

 

nemlig.com samarbejder kun med transportvirksomheder, der er i selskabsform (ApS eller A/S), ligesom det er et krav, at regnskaberne i virksomhederne skal være godkendt af en revisor.

 

Vores ruteberegner sikrer chaufførerne den rette tid til at levere dine dagligvarer

Vi har et topmoderne ruteberegningssystem, der sikrer, at der er allokeret den rette tid til hver enkelt levering på ruten. Det gør bl.a. brug af livedata om trafikforhold ude på vejene, så det bedre kan beregnes, hvornår dine leveringer vil nå frem. Det sikrer, at der afsættes den rette tid til leveringer på ruterne, og at der tages hensyn til om du bor i etageejendom, i villa eller for enden af en lang skovvej.