onsdag den 4. august 2021

SF forslaget om formueskat er rent tyveri og ekspropriation af penge, som er beskattet i henhold til gældende lov..

SF forslaget om formueskat er rent tyveri og ekspropriation af penge, som er beskattet i henhold til gældende lov..


Det er tydeligt at socialismen og kommunismen,
Intet har byde på, kun tyveri fra dem der yder, for give til dem der kun nyder”

Betaling retur er flere stemmer til de røde.

Derfor holder de socialistiske og kommunistiske agitatorer aldrig op.

Selv om det angiveligt er at socialismen og kommunismen, kun har skabt fattigdom armod og vold og diktatur”    

 

Formueskat i Danmark

Den almindelige formueskat blev indført i Danmark sammen med indkomstskatten med Statsskatteloven af 1903 og var i kraft indtil 1997,
Hvor den som følge af forliget om finansloven for 1996 blev helt afskaffet.

Også tidligere var der dog ved forskellige lejligheder blevet udskrevet ekstraordinære formueskatter.

Den første kendte er en formueskat på 5 pct. i 1542. I 1789 blev pålagt en éngangs-formueskat på ½ pct. på formuer over 4.000 rigsdaler courant.

 

Statsskatteloven i 1903 indebar en fuldstændig reorganisering af skattesystemet i Danmark, hvor indkomst- og formueskatter fremover blev en fast og central del af systemet. Oprindelig var den årlige skattesats på 0,06 % af skatteydernes formue uden noget bundfradrag. Først i 1927 blev der indført et bundfradrag på små formuer under 10.000 kr. I 1909 blev formueskatten ændret til en progressiv skat med forskellige satser afhængigt af formuens størrelse. Formueskatteprocenterne er siden blevet ændret adskillige gange på samme måde som satserne i det øvrige skattesystem. Fra 1980 var formueskatten 2,2 % for formuer over 1 mio. kr., dog med mulighed for forskellige lempelser i beregningen af skatten.
I 1989 blev skatten nedsat til 1 %, og tærsklen for betaling af skatten blev fordoblet for ægtepar.
 Endelig blev skatten som led i et finanslovsforlig i efteråret 1995 nedsat til 0,7 % i 1996 (af beløb over 2,4 mio. kr.) og helt afskaffet året efter..

Jeg har vedhæftet en enkel artikel der viser hvad det enkelte menneske har af valg, og ikke mindst når det enkelte mennesker tager de forkerte valg og ser resultatet, så kommer janteloven i funktion,
SF's forslag om formueskat spiller lige ind her, dem der har taget det forkerte valg vil nu have andel af merværdien for dem der har taget det rigtige valg. 

Link:

https://politiken.dk/del/3lMfFMAAhSeQ