torsdag den 19. maj 2016

Når man laver en grønkålssuppe fra bunden.


19. maj er dag 140 i året.
Der er 226 dage tilbage af året.
...
Når man laver en grønkålssuppe fra bunden,
Kræver det mest af alt lidt tålmodighed,
Så gør dig selv den tjeneste at finde din store gryde frem og lav en ordentlig baljefuld,
Når du nu er i gang. Har du først lavet grundsuppen,
Kan den fryses ned i passende portioner, og du har nem mad til kolde dage.
En klassisk grønkålssuppe er altid lavet på gris,
Hvilket giver en lidt uklar suppe,
Men det camoufleres af den grønne kål.
.
Det værste jeg husker fra min barndom det er grønkålssuppe dage,
Som regel tre dage i træk med grønkålssuppe og fjerde dagen restkød i sur sødsovs.
Det var slemme dage og meget har jeg siden lært at spise,
Men fri mig for grønkålssuppe.
.
Du ønskes en dejlig dag og forhåbentlig er du selv med til at bestemme hvad du skal spise.