Det tab kr.1.503,95 millioner har Restaurant Kalvø ingen chancer for at indhente, kun hvis ejeren vil sponsere dette beløb, kan restauranten overleve"
Det er ikke i orden at erhvervsdrivende skal levere et så stort samfundssind, i mens at de offentlige ansatte og en stor del af de private bliver lønkompenseret 100 %.
vedr. de private betaler arbejdsgiverene de 25 % og staten de resterende 75 %...
Er det underligt man bliver træt af at høre om alt den hjælp det private erhvervsliv får"
Af regeringen"
Nej det er tydeligt at regeringen hjælper sine vælgere, så må erhvervslivet suge på lappen.
Saldobalancen udviser et overskud for juni måned på DKK 148.958 før ekstraordinære poster.
Heraf inkl. et tilskud fra staten på kr. 163.525,45
Resultatet for perioden 1/1 – 30/6-2021 udgør herefter et underskud på DKK 519.641 før ekstraordinære poster.
Plus underskuddet fra 2020 på : Kr.-984.475
I alt underskud for 2020 og 2021 kr.1.503,95 millioner..
Så er vi startet på et nyt år"
Hermed fremsendes saldobalance pr. 28/2-2021
Saldobalancen udviser et underskud for februar måned på DKK 149.525 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 28/2-2021 udgør et underskud på DKK 329.836 før ekstraordinære poster.
i har lige modtaget årsregnskabet for 2020
Resultat før skat minus kr.-984.475
efter vi har indtægtsført estimeret tilskud fra staten på kr.227.000
Vi ser lige nu ind i en lang tid før vi kan åbne"
Vi er optimister så :
Vi lægger et lag på forretningskonceptet, nemlig A la carte med åben 6 dage om ugen..
Vi tror på fremtiden.. Hele januar har vi haft lukket ned, vi kan intet foretage der giver penge"
Februar ligner Januar.
Ja og marts er samme vej..
Men nu er vi i gang med at male og ordne restauranten, samt slibe og lakere gulve og trapper, male toiletter, samt udskifte diverse maskiner som er slidt ned.
Herudover udskifter vi udsugningen i køkkenet, til en anlæg som fornyer luften...
Vi planlagde at investerer ca. 300.000 kr. i fremtiden.
(lige nu ligner det kr. 385.000)
(Det er nu steget til ca.500.000)
Vi lægger et lag på forretningskonceptet, nemlig A la carte med åben 6 dage om ugen..
Vi tror på fremtiden..
Jeg har lige overført yderligere kr. 375.000
til restauranten, penge der er tabt,
hvorfor får vi små erhvervsdrivende,
kun 10% dækning, dækning, når næsten alle andre får 100 %
Jeg har lige i dag 10 januar overført yderligere kr. 165.000 til restauranten, penge der er tabt, hvorfor får vi små erhvervsdrivende, kun 10 % dækning, når næsten alle andre får 100 %
Kære Mette Frederiksen”
Der er meget der er træls nu, i onsdags skulle vi have 60 gæster i madklubben på Restaurant Kalvø Frederikssund ,
Det er nu droppet"
plus meget mere og andet er træls"
Men at høre på at erhvervslivet får masser af hjælp den er svær"
Der findes vel op til 30.000 forretninger der er i samme situation som min Restaurant Kalvø Frederikssund-..
Det er os der betaler for coronaen.
Det er ikke de 760.000 offentlige ansatte,
Det er ikke de 1,9 millioner privatansatte lønmodtagere
Der betaler.
Men naturligvis de 40.000 der har mistet jobbet og gået 25 % ned i løn, ??
Men hvorfor skal vi små erhvervsdrivende betale 90 % af prisen på coronaen ?
Der dør heldigvis kun 50 % af dem der dør under normale omstændigheder for tiden.
Det er ok du Mette Frederiksen snakker og bruger folkesundheden som skjold?
Men hvorfor er det os der skal betale ?
Saldobalancen udviser et underskud for november måned på DKK 84.729 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 30/11-2020 udgør et underskud på DKK 951.132 før ekstraordinære poster.
Inkl. ca. kr. 70.000 fra statens hjælpe pakker.
Her er historien fra 12 marts, du skal scrolle ned i bunden hvis du vil læse historien:
Bedste hilsen.
Leif Tullberg
Restaurant ejer..
Mob.+45 40646900
Leif@tullberg.me
Kære Folketingsmedlem, jeg har skrevet til Dig/jer flere gange,
Men med meget lidt respons fra jer”-oL
I burde ellers have lidt tanker til overs for Restaurant kalvø a/s.-oJ
For i marts 2020 vedtog I en del love, angiveligt på grund af corona.
Men i den lovpakke fjernede I § 27 i epidemiloven,
lige netop den § 27 der sikre mig som erhvervsdrivende,
at hvis min forretning lider skade under en epidemi vil jeg få fuld erstatning..
Fjernelsen af § 27 var og er uden sundhedsfaglig begrundelse..
I stedet har folketinget lavet diverse lappeløsninger for erstatning,
med indbyggede snubletråde og forskellige begrænsninger.
Jeg vil gerne dokumenterer yderligere, men jeg ser hellere nu, at gå lige til sagen.
Indtil 31 okt. 2020 har Restaurant Kalvø tabt kr. 859.691 i år,
Inkl. ca. kr. 70.000 fra statens hjælpe pakker.
Personalet er nu afskediget, på nær daglig leder og en kok.
Vi prøver nu med mad ud af huset, og diverse småopgaver.
Vi kan ikke lukke længere ned så skal køle og fryserum tømmes,
Samt bygningerne vil hurtig blive overtaget af udvekommende.
Resten af året regne vi med ca. kr. 300.000 i yderligere underskud.
De første tre måneder af 2021 ca. kr. 300.000 i yderligere underskud…
Hvad mener Du/ I om dette og vil I gøre noget??
Covid 19 har mere eller mindre gjort det umuligt at opretholde en forretning der primært er baseret på større selskaber og mad ud af huset for samme.
Herunder kan også nævnes udflugter, mindehøjtider, receptioner, jubilæums mv. alt så at sige,
ligeledes Restaurantens aktiviteter baseret på buffet.
På den baggrund bliver omkostningen for at komme tilbage til det oprindelige koncept meget høj,
Når forsamlingsforbuddet med Maks 10 personer, slutter som de facto har lukket selskabsforretningen.
Måske kommer restauranten tilbage til en tid med mange fester, narv forsamlingsforbuddet ophøre,
men hvornår er umuligt at forudsige og vi har ikke råd til at bare afvente?
Derfor synes det desværre mere rigtigt at kapitulere til Covid 19 og evaluere hele restaurantens situation og fremtid.
flow.
Vi forestiller os at det tager hele 2021 at få vendt skuden,
Nu har Restaurant Kalvø trods alt fortalt Frederikssunds borgere de seneste mange år at det er en festforretning.
Derudover er der en del fester som er booket i 2021.
Historik vedr. Restaurant Kalvø i corona mute.. opdateret 16 november 2020
Hej Rasmus og Leif,
Hermed fremsendes saldobalance pr. 31/10-2020
Vi har ikke revideret eller udført review af balancen og udtrykker derfor ikke nogen grad af sikkerhed derom.
Saldobalancen udviser et underskud for oktober måned på DKK 132.296 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 31/10-2020 udgør et underskud på DKK 859.691 før ekstraordinære poster.
Jeg har vedhæftet diverse lister vedr. deposita og debitorer.
Der er en rest på 90,- på faktura 1921 til Rotary – de har fået byttet rundt på 2 cifre ved indbetalingen.
Bemærk at skyldig A-skat/AM-bidrag dd. er kr. 201.941,-
@Rasmus, jeg har lagt betalinger ind til din godkendelse, herunder fremrykket de betalinger hvor betalingsdatoen var overskredet i banken.
God dag 😊
Kære Leif Tullberg
På vegne af statsministeren vil jeg takke for din henvendelse af 24. oktober 2020.
I forhold til din henvendelse om de nuværende restriktioner har jeg stor forståelse for din situation. Regeringen har intet ønske om at holde noget lukket længere tid end nødvendigt, men myndighedernes tiltag må afspejle den nuværende situation.
Desværre har hverken statsministeren eller Statsministeriet mulighed for at gå ind i den konkrete sag, og jeg vil derfor opfordre dig til at rette henvendelse til Erhvervsministeriet, der behandler henvendelser om regeringens hjælpepakker.
Regeringen og myndighederne tager situationen meget alvorligt og følger i samarbejde med Folketingets partier udviklingen tæt.
Vi oplever samtidig, at både borgere og virksomheder på tværs af landet udviser stort samfundssind og står sammen i denne svære tid.
For yderligere informationer kan jeg henvise til www.coronasmitte.dk samt den myndighedsfælles hotline på telefon 70 20 02 33.
Med venlig hilsen
Karl Riis Møller
En helt afgørende paragraf - § 27 - fra den gamle lov forsvandt.
Netop den paragraf slog fast, at hvis borgerne påføres (økonomiske) tab - for at hindre smitteudbredelse - så har vedkommende ret til erstatning.
Statsministeriet
Total nedtur"Besked fra Rasmus i dag kl 11.20
Kære Leif
Lige som jeg troede at det ikke kunne blive meget værre, så blev det faktisk endnu værre!
Med de nye restriktioner forventer jeg, at min overlevelsesstrategi i sidste kvartal nu også aflyses,
i runde tal de næste 4 uger godt 100.000. Yderlig derfra kan jeg ikke svare på.
Dette er både på Kalvø og ud af huset. Aflysningerne er startet.
Faktum er at vores nuværende forretningskoncept ikke længere er eksisterende!
7-8 års opbygning synes efterhånden helt tabt.
Tiden er kommet til at gøre op, hvorvidt det realistisk at komme tilbage til nævnte forretningskonceptet fra 01/04-2021.
Jeg skal lige samle mig, og håber på klarsyn henover de næste dage.
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Kære Folketingsmedlem, jeg skriver til jer igen”
Angiveligt på grund af mine tidligere skrivelser ikke har lukket hullerne i hjælpepakkerne”
Blandt andet hjælp reduceres voldsomt når man tidligere år har haft underskud.
Restaurant Kalvø er en fest forretning, der har været under opbygning i flere år,
og i år havde vi en ordreportefølje 1 marts på 3 millioner kr.
Det er det dobbelte af sidste år og hvis coronaen ikke havde lukket vores forretning ned,
havde vi kommet ud af 2020 med et betragteligt overskud.
Herudover var vi progressive, lige efter 12 marts i år startede vi mad ud af huset,
Så vi kunne bevare vores ansatte og stadig være synlige i lokalområdet, for at bevare lidt af det eder var bygget op.
Men indtjeningen kan ikke matche det set op vi har som festforretning,
Men omsætningen trak yderligere fra i hjælpepakkerne.
Saldobalance pr. 30/9-2020 for Restaurant Kalvø Frederikssund.
Saldobalancen udviser et underskud for september måned på DKK 55.733 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 30/9-2020 udgør et underskud på DKK 727.395 før ekstraordinære poster.
I ovennævnte indgår kr. 40.000 fra hjælpepakken og kr. 23.000 i løntilskud.
Jeg vedhæfter link med opdateret historik siden 12 marts 2020..
Bedste hilsen.
Leif Tullberg
Mob.+45 40646900
Fra: Rasmus Rasmussen [mailto:restaurant@kalvoe.dk]
Sendt: 30. september 2020 10:51
Til: Leif Tullberg <leif@tullberg.me>
Emne: Var det a la dette ?
Kære Leif
Da ”Corona” ramte Restaurant Kalvø i Frederikssund.
Første bølge!
Fra start marts, da der kom løbende retningslinjer til helt nedlukning, fik vi aflyst for godt 3 millioner i bookede fester!
maj måned alene stod for 1 million i tabt omsætning.
Under hele nedlukningen forsøgte vi os med Take-away for at holde gang i hjulene, desværre var dette med underskud.
Fra slutningen af maj fik vi lov til at åbne igen, her prøvede vi os med A la carte, da der stadig ikke var udsigt til at vi kunne komme tilbage
til vores primære forretning, underforstået, fester og arrangementer.
Fra den 08 juni begyndte billedet at vende, der blev åbnet mere op for Danmark og derved fik vi flere og flere selskaber tilbage. Dog i mindre skala, men stadig positivt.
Vi fik humpet os igennem juni og juli og endelig ramte vi august måned. Kalvø var nu tilbage på rette spor, stadig med retningslinjer og forbehold.
August og september lignede et par flotte måneder med en omsætning på 1-1,2 million, og alt synes godt, fornuftigt og rigtigt.
Sidste kvartal skulle nu forme sig og det så faktisk ikke så slemt ud. Det lignende at vi kunne lave en lilleslut spurt og indhente lidt af det tabte.
Anden bølge!
Midt/slut september indføres på ny, nye restriktioner og nye anbefalinger, her rammes vi igen meget hårdt af aflysninger.
Fra 21/09-30-09 aflyses for godt 100.000kr. Alt i alt kigger vi nu på aflysninger for godt 5-600.000 fra slut september og året ud.
Vi modtager ingen nye bookninger og kigger stort set på en tom ordrebog de næste 5 mdr.
For ikke nævne at det bliver umuligt at etablere vores julefrokostsæson.
Vores sidste kvartal plejer at omsætte for minimum 1,2-1,4 million.
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
26-9-2020
Kære Leif
jeg behøves nok ikke fortælle dig, at det hele faktisk er meget trist.
jeg tænker og tænker for at finde løsninger som kan hjælpe os, men indrømmer det er ret svært terræn for tiden…
da der er så mange parameter som der skal tages højde for, og det er ikke kun fordi der aflyses i et væk for tiden,
men nye bookninger har stået stille alt for længe og jeg kan kun spå om, hvornår det forandre sig..
Det er igen en ny tid, første bølge var ligetil… alle skulle lukke… nu er det efterhånden blevet til ”stoleleg, sørg for at have en stol når musikken stopper ”
måske vi skal mødes for et lille krisemøde…. Det dig der sidder på pengetanken.
jeg vil inden mødet prøve at samle op på vores muligheder og ideer…
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
21-9-2020
Positivt, vi har lige rundet 400K i september måned og det er allerede rekord for september
så de 100K tabt kunne virkelig har sat september ekstra på kortet 😊
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
20-9-2020
ja, jeg har desværre ikke opløftende informationer at komme med, tværtimod ☹
september måned har pt. givet aflysninger for ca. 100K i tabt omsætning.
jeg har desværre ikke overblik over okt-nov-dec udover at der er mange flere aflysninger og ingen nye bookinger..
indtil videre har jeg ikke helt styr på om vi kan benytte nogle af de hjælperpakker der er på vej,
men hvad jeg set indtil videre tror jeg ikke det er noget særligt for os….
Nu er det ikke noget jeg fortæller til nogen da det er vores ”levebrød” men jeg forstår fuldt ud, at der aflyses,
der er så mange begrænsninger regler mv. at det er håbløst at holde fest ☹
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
18-9-2020 Der mistede vi de første 2 selskaber, gæsterne kan simpelthen ikke overskue at skal holde fest med alle de regler, mundbind osv….
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
1-9-2020 Kære Leif
så fik vi afsluttet August måned på godt og ondt.
vi har haft en ret travl og noget anderledes måned.
Vi kom lige over de 600K i omsætning.
Det som har gjort august anderledes, er blandt andet en masse aktiviteter ud af huset,
men det har også gjort måneden mere travlt, fordi der har været rigtig mange små aktiviteter, både på Kalvø og ud af huset,
fremfor de store arrangementer hvor der kommer stor omsætning.
Et flot resultat alt taget i betragtning i disse tider 😉 😉
Bagsiden har desværre igen været store personale-udfordringer,
det er tilbagevende problem som suger energien, alt for meget brandslukning.
Jeg prøver nu en ny vinkel, det koster desværre lidt mere, men har ikke rigtig nogle alternativer,
for det skal fungere. Så vi må have mere i omsætnings-posen så det kan udlignes.
Jeg ved ærligt talt ikke hvad der er galt med Frederikssund, måske vi er for meget på landet og det er langt sjovere at arbejde i Kbh.
September ser også rigtig fornuftig ud, så der må vi gå efter september-rekord-omsætning 😉
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Opdateret 27 august::
Saldobalancen udviser et underskud for juli måned på DKK 103.631 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 31/7-2020 udgør et underskud på DKK 752.644 før ekstraordinære poster.
Jeg håber på en revurdering af betingelserne, vi havde underskud sidste år, samt vi satte gang i mad ud af huset de to ting har reduceret vores hjælp fra staten ganske væsentligt..
Med venlig hilsen Leif Tullberg..
Kære Leif
Nu er dagen desværre kommet hvor vores likviditet er opbrugt ☹
Vi mangler 96.000 til løn og 113.000 til husleje,
derfor kunne Restaurant Kalvø godt bruge et indskud på 250.000 kr.
så der er smule at løbe på.
(Kan se at A-skatterne er skudt til oktober)
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Vi har fået en fornuftig start på vores nye A la carte projekt, gæsterne har taget godt i mod vores nye koncepter og menu-udtryk,
omtalen har været meget positiv.
Besøgstallet har været ok, alt taget i betragtning, men skal naturligvis øges for at få noget forretning ud af det.
Det her kan betragtes som overlevelse, sammenlignet med oprindelige forretning her i højsæson.
Bagsiden af a la carte projektet er desværre, at det er omkostningstungt at starte op, det kræver meget personale og derved bliver det omkostningstungt,
dette kan udlignes ved flere besøgende, altså flere stole skal sælges.
Vi ser frem mod en ny spændende uge 😊
Det tab kr.1.503,95 millioner har Restaurant Kalvø ingen chancer for at indhente, kun hvis ejeren vil sponsere dette beløb, kan restauranten overleve"
Det er ikke i orden at erhvervsdrivende skal levere et så stort samfundssind, i mens at de offentlige ansatte og en stor del af de private bliver lønkompenseret 100 %.
vedr. de private betaler arbejdsgiverene de 25 % og staten de resterende 75 %...
Er det underligt man bliver træt af at høre om alt den hjælp det private erhvervsliv får"
Af regeringen"
Nej det er tydeligt at regeringen hjælper sine vælgere, så må erhvervslivet suge på lappen.
Saldobalancen udviser et overskud for juni måned på DKK 148.958 før ekstraordinære poster.
Heraf inkl. et tilskud fra staten på kr. 163.525,45
Resultatet for perioden 1/1 – 30/6-2021 udgør herefter et underskud på DKK 519.641 før ekstraordinære poster.
Plus underskuddet fra 2020 på : Kr.-984.475
I alt underskud for 2020 og 2021 kr.1.503,95 millioner..
Hermed fremsendes saldobalance pr. 28/2-2021
Saldobalancen udviser et underskud for februar måned på DKK 149.525 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 28/2-2021 udgør et underskud på DKK 329.836 før ekstraordinære poster.
i har lige modtaget årsregnskabet for 2020
Resultat før skat minus kr.-984.475
efter vi har indtægtsført estimeret tilskud fra staten på kr.227.000
Vi ser lige nu ind i en lang tid før vi kan åbne"
Vi er optimister så :
Vi lægger et lag på forretningskonceptet, nemlig A la carte med åben 6 dage om ugen..
Hele januar har vi haft lukket ned, vi kan intet foretage der giver penge"
Februar ligner Januar.
Ja og marts er samme vej..
Men nu er vi i gang med at male og ordne restauranten, samt slibe og lakere gulve og trapper, male toiletter, samt udskifte diverse maskiner som er slidt ned.
Herudover udskifter vi udsugningen i køkkenet, til en anlæg som fornyer luften...
Vi planlagde at investerer ca. 300.000 kr. i fremtiden.
(lige nu ligner det kr. 385.000)
(Det er nu steget til ca.500.000)
Vi lægger et lag på forretningskonceptet, nemlig A la carte med åben 6 dage om ugen..
Vi tror på fremtiden..
Jeg har lige overført yderligere kr. 375.000
til restauranten, penge der er tabt,
hvorfor får vi små erhvervsdrivende,
kun 10% dækning, dækning, når næsten alle andre får 100 %
Jeg har lige i dag 10 januar overført yderligere kr. 165.000 til restauranten, penge der er tabt, hvorfor får vi små erhvervsdrivende, kun 10 % dækning, når næsten alle andre får 100 %
Kære Mette Frederiksen”
Der er meget der er træls nu, i onsdags skulle vi have 60 gæster i madklubben på Restaurant Kalvø Frederikssund ,
Det er nu droppet"
plus meget mere og andet er træls"
Men at høre på at erhvervslivet får masser af hjælp den er svær"
Der findes vel op til 30.000 forretninger der er i samme situation som min Restaurant Kalvø Frederikssund-..
Det er os der betaler for coronaen.
Det er ikke de 760.000 offentlige ansatte,
Det er ikke de 1,9 millioner privatansatte lønmodtagere
Der betaler.
Men naturligvis de 40.000 der har mistet jobbet og gået 25 % ned i løn, ??
Men hvorfor skal vi små erhvervsdrivende betale 90 % af prisen på coronaen ?
Der dør heldigvis kun 50 % af dem der dør under normale omstændigheder for tiden.
Det er ok du Mette Frederiksen snakker og bruger folkesundheden som skjold?
Men hvorfor er det os der skal betale ?
Saldobalancen udviser et underskud for november måned på DKK 84.729 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 30/11-2020 udgør et underskud på DKK 951.132 før ekstraordinære poster.
Inkl. ca. kr. 70.000 fra statens hjælpe pakker.
Her er historien fra 12 marts, du skal scrolle ned i bunden hvis du vil læse historien:
Bedste hilsen.
Leif Tullberg
Restaurant ejer..
Mob.+45 40646900
Leif@tullberg.me
Kære Folketingsmedlem, jeg har skrevet til Dig/jer flere gange,
Men med meget lidt respons fra jer”-oL
I burde ellers have lidt tanker til overs for Restaurant kalvø a/s.-oJ
For i marts 2020 vedtog I en del love, angiveligt på grund af corona.
Men i den lovpakke fjernede I § 27 i epidemiloven,
lige netop den § 27 der sikre mig som erhvervsdrivende,
at hvis min forretning lider skade under en epidemi vil jeg få fuld erstatning..
Fjernelsen af § 27 var og er uden sundhedsfaglig begrundelse..
I stedet har folketinget lavet diverse lappeløsninger for erstatning,
med indbyggede snubletråde og forskellige begrænsninger.
Jeg vil gerne dokumenterer yderligere, men jeg ser hellere nu, at gå lige til sagen.
Indtil 31 okt. 2020 har Restaurant Kalvø tabt kr. 859.691 i år,
Inkl. ca. kr. 70.000 fra statens hjælpe pakker.
Personalet er nu afskediget, på nær daglig leder og en kok.
Vi prøver nu med mad ud af huset, og diverse småopgaver.
Vi kan ikke lukke længere ned så skal køle og fryserum tømmes,
Samt bygningerne vil hurtig blive overtaget af udvekommende.
Resten af året regne vi med ca. kr. 300.000 i yderligere underskud.
De første tre måneder af 2021 ca. kr. 300.000 i yderligere underskud…
Hvad mener Du/ I om dette og vil I gøre noget??
Covid 19 har mere eller mindre gjort det umuligt at opretholde en forretning der primært er baseret på større selskaber og mad ud af huset for samme.
Herunder kan også nævnes udflugter, mindehøjtider, receptioner, jubilæums mv. alt så at sige,
ligeledes Restaurantens aktiviteter baseret på buffet.
På den baggrund bliver omkostningen for at komme tilbage til det oprindelige koncept meget høj,
Når forsamlingsforbuddet med Maks 10 personer, slutter som de facto har lukket selskabsforretningen.
Måske kommer restauranten tilbage til en tid med mange fester, narv forsamlingsforbuddet ophøre,
men hvornår er umuligt at forudsige og vi har ikke råd til at bare afvente?
Derfor synes det desværre mere rigtigt at kapitulere til Covid 19 og evaluere hele restaurantens situation og fremtid.
flow.
Vi forestiller os at det tager hele 2021 at få vendt skuden,
Nu har Restaurant Kalvø trods alt fortalt Frederikssunds borgere de seneste mange år at det er en festforretning.
Derudover er der en del fester som er booket i 2021.
Historik vedr. Restaurant Kalvø i corona mute.. opdateret 16 november 2020
Hej Rasmus og Leif,
Hermed fremsendes saldobalance pr. 31/10-2020
Vi har ikke revideret eller udført review af balancen og udtrykker derfor ikke nogen grad af sikkerhed derom.
Saldobalancen udviser et underskud for oktober måned på DKK 132.296 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 31/10-2020 udgør et underskud på DKK 859.691 før ekstraordinære poster.
Jeg har vedhæftet diverse lister vedr. deposita og debitorer.
Der er en rest på 90,- på faktura 1921 til Rotary – de har fået byttet rundt på 2 cifre ved indbetalingen.
Bemærk at skyldig A-skat/AM-bidrag dd. er kr. 201.941,-
@Rasmus, jeg har lagt betalinger ind til din godkendelse, herunder fremrykket de betalinger hvor betalingsdatoen var overskredet i banken.
God dag 😊
Kære Leif Tullberg
På vegne af statsministeren vil jeg takke for din henvendelse af 24. oktober 2020.
I forhold til din henvendelse om de nuværende restriktioner har jeg stor forståelse for din situation. Regeringen har intet ønske om at holde noget lukket længere tid end nødvendigt, men myndighedernes tiltag må afspejle den nuværende situation.
Desværre har hverken statsministeren eller Statsministeriet mulighed for at gå ind i den konkrete sag, og jeg vil derfor opfordre dig til at rette henvendelse til Erhvervsministeriet, der behandler henvendelser om regeringens hjælpepakker.
Regeringen og myndighederne tager situationen meget alvorligt og følger i samarbejde med Folketingets partier udviklingen tæt.
Vi oplever samtidig, at både borgere og virksomheder på tværs af landet udviser stort samfundssind og står sammen i denne svære tid.
For yderligere informationer kan jeg henvise til www.coronasmitte.dk samt den myndighedsfælles hotline på telefon 70 20 02 33.
Med venlig hilsen
Karl Riis Møller
Statsministeriet
Total nedtur"Besked fra Rasmus i dag kl 11.20
Kære Leif
Lige som jeg troede at det ikke kunne blive meget værre, så blev det faktisk endnu værre!
Med de nye restriktioner forventer jeg, at min overlevelsesstrategi i sidste kvartal nu også aflyses,
i runde tal de næste 4 uger godt 100.000. Yderlig derfra kan jeg ikke svare på.
Dette er både på Kalvø og ud af huset. Aflysningerne er startet.
Faktum er at vores nuværende forretningskoncept ikke længere er eksisterende!
7-8 års opbygning synes efterhånden helt tabt.
Tiden er kommet til at gøre op, hvorvidt det realistisk at komme tilbage til nævnte forretningskonceptet fra 01/04-2021.
Jeg skal lige samle mig, og håber på klarsyn henover de næste dage.
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Kære Folketingsmedlem, jeg skriver til jer igen”
Angiveligt på grund af mine tidligere skrivelser ikke har lukket hullerne i hjælpepakkerne”
Blandt andet hjælp reduceres voldsomt når man tidligere år har haft underskud.
Restaurant Kalvø er en fest forretning, der har været under opbygning i flere år,
og i år havde vi en ordreportefølje 1 marts på 3 millioner kr.
Det er det dobbelte af sidste år og hvis coronaen ikke havde lukket vores forretning ned,
havde vi kommet ud af 2020 med et betragteligt overskud.
Herudover var vi progressive, lige efter 12 marts i år startede vi mad ud af huset,
Så vi kunne bevare vores ansatte og stadig være synlige i lokalområdet, for at bevare lidt af det eder var bygget op.
Men indtjeningen kan ikke matche det set op vi har som festforretning,
Men omsætningen trak yderligere fra i hjælpepakkerne.
Saldobalance pr. 30/9-2020 for Restaurant Kalvø Frederikssund.
Saldobalancen udviser et underskud for september måned på DKK 55.733 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 30/9-2020 udgør et underskud på DKK 727.395 før ekstraordinære poster.
I ovennævnte indgår kr. 40.000 fra hjælpepakken og kr. 23.000 i løntilskud.
Jeg vedhæfter link med opdateret historik siden 12 marts 2020..
Bedste hilsen.
Leif Tullberg
Mob.+45 40646900
Fra: Rasmus Rasmussen [mailto:restaurant@kalvoe.dk]
Sendt: 30. september 2020 10:51
Til: Leif Tullberg <leif@tullberg.me>
Emne: Var det a la dette ?
Kære Leif
Da ”Corona” ramte Restaurant Kalvø i Frederikssund.
Første bølge!
Fra start marts, da der kom løbende retningslinjer til helt nedlukning, fik vi aflyst for godt 3 millioner i bookede fester!
maj måned alene stod for 1 million i tabt omsætning.
Under hele nedlukningen forsøgte vi os med Take-away for at holde gang i hjulene, desværre var dette med underskud.
Fra slutningen af maj fik vi lov til at åbne igen, her prøvede vi os med A la carte, da der stadig ikke var udsigt til at vi kunne komme tilbage
til vores primære forretning, underforstået, fester og arrangementer.
Fra den 08 juni begyndte billedet at vende, der blev åbnet mere op for Danmark og derved fik vi flere og flere selskaber tilbage. Dog i mindre skala, men stadig positivt.
Vi fik humpet os igennem juni og juli og endelig ramte vi august måned. Kalvø var nu tilbage på rette spor, stadig med retningslinjer og forbehold.
August og september lignede et par flotte måneder med en omsætning på 1-1,2 million, og alt synes godt, fornuftigt og rigtigt.
Sidste kvartal skulle nu forme sig og det så faktisk ikke så slemt ud. Det lignende at vi kunne lave en lilleslut spurt og indhente lidt af det tabte.
Anden bølge!
Midt/slut september indføres på ny, nye restriktioner og nye anbefalinger, her rammes vi igen meget hårdt af aflysninger.
Fra 21/09-30-09 aflyses for godt 100.000kr. Alt i alt kigger vi nu på aflysninger for godt 5-600.000 fra slut september og året ud.
Vi modtager ingen nye bookninger og kigger stort set på en tom ordrebog de næste 5 mdr.
For ikke nævne at det bliver umuligt at etablere vores julefrokostsæson.
Vores sidste kvartal plejer at omsætte for minimum 1,2-1,4 million.
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
26-9-2020
Kære Leif
jeg behøves nok ikke fortælle dig, at det hele faktisk er meget trist.
jeg tænker og tænker for at finde løsninger som kan hjælpe os, men indrømmer det er ret svært terræn for tiden…
da der er så mange parameter som der skal tages højde for, og det er ikke kun fordi der aflyses i et væk for tiden,
men nye bookninger har stået stille alt for længe og jeg kan kun spå om, hvornår det forandre sig..
Det er igen en ny tid, første bølge var ligetil… alle skulle lukke… nu er det efterhånden blevet til ”stoleleg, sørg for at have en stol når musikken stopper ”
måske vi skal mødes for et lille krisemøde…. Det dig der sidder på pengetanken.
jeg vil inden mødet prøve at samle op på vores muligheder og ideer…
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
21-9-2020
Positivt, vi har lige rundet 400K i september måned og det er allerede rekord for september
så de 100K tabt kunne virkelig har sat september ekstra på kortet 😊
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
20-9-2020
ja, jeg har desværre ikke opløftende informationer at komme med, tværtimod ☹
september måned har pt. givet aflysninger for ca. 100K i tabt omsætning.
jeg har desværre ikke overblik over okt-nov-dec udover at der er mange flere aflysninger og ingen nye bookinger..
indtil videre har jeg ikke helt styr på om vi kan benytte nogle af de hjælperpakker der er på vej,
men hvad jeg set indtil videre tror jeg ikke det er noget særligt for os….
Nu er det ikke noget jeg fortæller til nogen da det er vores ”levebrød” men jeg forstår fuldt ud, at der aflyses,
der er så mange begrænsninger regler mv. at det er håbløst at holde fest ☹
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
18-9-2020 Der mistede vi de første 2 selskaber, gæsterne kan simpelthen ikke overskue at skal holde fest med alle de regler, mundbind osv….
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
1-9-2020 Kære Leif
så fik vi afsluttet August måned på godt og ondt.
vi har haft en ret travl og noget anderledes måned.
Vi kom lige over de 600K i omsætning.
Det som har gjort august anderledes, er blandt andet en masse aktiviteter ud af huset,
men det har også gjort måneden mere travlt, fordi der har været rigtig mange små aktiviteter, både på Kalvø og ud af huset,
fremfor de store arrangementer hvor der kommer stor omsætning.
Et flot resultat alt taget i betragtning i disse tider 😉 😉
Bagsiden har desværre igen været store personale-udfordringer,
det er tilbagevende problem som suger energien, alt for meget brandslukning.
Jeg prøver nu en ny vinkel, det koster desværre lidt mere, men har ikke rigtig nogle alternativer,
for det skal fungere. Så vi må have mere i omsætnings-posen så det kan udlignes.
Jeg ved ærligt talt ikke hvad der er galt med Frederikssund, måske vi er for meget på landet og det er langt sjovere at arbejde i Kbh.
September ser også rigtig fornuftig ud, så der må vi gå efter september-rekord-omsætning 😉
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Opdateret 27 august::
Jeg håber på en revurdering af betingelserne, vi havde underskud sidste år, samt vi satte gang i mad ud af huset de to ting har reduceret vores hjælp fra staten ganske væsentligt..
Kære Leif
derfor kunne Restaurant Kalvø godt bruge et indskud på 250.000 kr.
så der er smule at løbe på.
(Kan se at A-skatterne er skudt til oktober)
Fra 11 marts og frem mod september har vi modtaget annulleringer for over kr. 3 millioner i selskabsreservationer.
Da godt 80% af vores omsætning kommer fra fester og store selskaber, bliver vi ekstra ramt grundet manglende retningslinjer for vores type forretning!
Det er muligt at retningslinjerne ændres fra 08 juni og igen til august, men de fleste fester booker og invitere deres gæster 2-3 måneder inden
festen skal afholdes.
Det gør nu at flere gæster annullere deres reservationer, da vi simpelthen ikke kan give et svar om det kan afholdes eller ikke?
Derfor modtager vi til dato stadig annulleringer og taber yderlig booket omsætning, men det stopper jo desværre ikke her!
for vi modtager heller ikke nye bookninger.
Fra 11 marts til dato har vi ikke modtaget nogle nye bookninger og de henvendelser vi endelig modtager, der kan vi ikke give et konkret svar,
hvorvidt vi kan afholde arrangementet deraf vælger gæsterne ikke at lave en reservation!
Det er desværre min overbevisning at vores forretningsgrundlag som ”selskabs-fest-forretning ” kommer til at lide under dette hele 2020,
da hele højsæsonen er tabt og det er ikke i årets sidste måneder de store fester afholdes. Man kan groft sagt sige, Corona kostede os hele 2020.
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
A LA CARTE PÅ KALVØ
Fra på torsdag den 21/05 åbner vi for a la carte.Vores køkken har åbent
Frokost fra 11.30 -15.00
Aften fra 17.30 - 21.00
Saldobalancen udviser et underskud for april måned på DKK 137.905 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 30/4-2020 udgør et underskud på DKK 534.354 før ekstraordinære poster.
Sammenlignet med samme periode sidste år 2019.
Saldobalancen viste et overskud for april måned på DKK 12.675 før ekstraordinære poster.
Resultatet for perioden 1/1 – 30/4-2019 udgør et underskud på DKK 312.165 før ekstraordinære poster.
Restaurant Kalvøs corona tab er frem til nu er kr.222.189
Den 21 maj åbner Restaurant Kalvø med alacarte
et forsøg på at skabe omsætning og indtjening da det
ikke er tilladt at holde selskaber med mere en ti deltagere.
foreløbig er stort set alle selskabsbookninger blevet afbestilt og der kan ikke planlægges noget før regeringen åbner op for dette..
Restaurant Kalvø gør klar til A la carte åbning.Restaurant Kalvø har Frederikssund's bedste udsigt.
Vi har de bedste omgivelser fra parken, vi har rigtig gode parkerings forhold, vi har masser af plads og kan lave god afstand mellem vores borde, vi har en stor terrasse ud til Roskilde fjord og vi elsker gode råvarer.
Så vi mangler faktisk kun dig 😊Vi glæder os til at byde dig velkommen, både til frokost
og aften fra torsdag den 21 maj.
Coronakrisen 2020
Hele vores forretningsform er for nuværende ikke eksisterende og alt vi har bygget op fra 2012
er mere eller mindre væk. Fra marts til august er over 3 millioner i forventet omsætning blevet aflyst.
Vi er i en situation hvor vi skal starte helt forfra. Vi starter igen fra nul og skal påny genopbygge Kalvø.
Alle koncepter skal tilpasses, justeres eller afskaffes, således vi tilpasser Kalvø til den nuværende tid.
Udgangspunkt lige nu er et nettotab for 2020 på 1.6 millioner.
Her starter vi, alt hvad vi gør og forandre fra i morgen, mindsker tabet!
Være sig, øget omsætning, ny genåbning, nedlukning, fyringer, hjælpepakker mv.
Kalvø og selskabsforretningen som tog fra 2012-2017 at opbygge, kan vi umiddelbart
genopbygge igen på et årstid, fra foråret 2021 burde vi være tilbage på samme niveau,
dog med klare koncept- forandringer.
Vi skal hæve vores dækningsbidrag, primært ved prisstigninger, det er nøglen til eksistens.
Hvis ikke muligt, kan vi ikke gennemføre vores koncept. Kvalitet og pris skal afspejle hinanden.
Ved udmelding fra myndigheder vedr. branchens retningslinjer af den 08. juni, skal samtlige selskaber som ikke er annulleret gennemgås for hvorvidt de er mulige at gennemføre.
Vi skal beslutte nu, hvorvidt vi tror på at Kalvø bliver en sund forretning fra forår 2021.
Restaurant Kalvøs A/S skal tilføres likviditet, smertegrænsen for dette skal ligeledes afgøres.
Vi kan gennemgå andre alternativer for Kalvø.
Kommentar til de vedhæftede budgettal, minimums estimater og mulige scenarier.
Dette er materiale til gennemgang ved vores kommende møde.
A0; Udgangspunkt minus 1.6 million se budget herunder:
Når du åbner budget er det med meget lille skrift, men ude til højre er der + knap der kan forstørre.
AA1. (Angivet med minimum omsætning der kan kun øges)
Vi laver kun mad ud af huset og takeaway i en tilpasset form.
Vi afholder de selskaber som vi er lovligt fra 08 juni frem til august-september
Vi har i denne periode 2 kokke ansat og ansætter kun løsarbejder ved behov
Vi afvikler mest muligt ferie i juni-juli
Vores mulighed for at øge omsætningen og øge dækningsbidrag er begrænset.
Vores mulighed for kontrol af udgifter er meget solide
Hjælpepakker kan delvis benyttes hvis muligt.
AA1, er med livrem og seler for at komme igennem denne periode,se budget herunder: Når du åbner budget er det med meget lille skrift, men ude til højre er der + knap der kan forstørre.
AA2. (Angivet med minimum omsætning der kan kun øges)
Vi laver en total åbning, frokost, aften, mad ud af huset, takeaway
Vi afholder de selskaber som vi er lovligt fra 08 juni frem til august-september
Vi har brug for meget mere personale
Vores mulighed for at øge omsætningen er ubegrænset og mulighed for god dækningsbidrag er solid
Vores mulighed for kontrol af udgifter er risikable
Denne model er et sats, derfor er der risiko for ekstra tab, men også chance for øget omsætning og afkast
Hjælpepakker er ikke formentlige ikke mulige
AA2,
er en investering i fremtiden. Lykkes vi skabes succes, modsat kan det blive en omkostnings tung fiasko,se budget herunder:Når du åbner budget er det med meget lille skrift, men ude til højre er der + knap der kan forstørre.
De samme budgetter bare i Excel:
Mail fra Rasmus Restaurantens daglige leder:Kære Leif
Jeg vil gerne gennemgå en plan med dig mandag 11 maj, tegne et billede af maj, juni, juli og August-december.
Men her kommer lidt input.
Vores forretnings form er for nuværende ikke eksisterende, da vi primært er en selskabs forretning.
Det virker som gambling at skulle vælge den rigtige løsning,
Vi må tage en beslutning ud fra 2 prioriteringer, mavefornemmelse og hvor vi mener at kunne tilføre den bedste omsætning.
Fra fuld åbning til total nedlukning og samtidig have for øje, at vi gerne skal have en forretning på den lange bane.
Fra 18 maj til 08 juni
(åbning er nu muligt, med diverse kommende retningslinjer)
-Det er umuligt at komme med den rigtige løsning!
-Hvor bange er de potentielle gæster?
Så hvor mange tør gå ud for at spise, vi må her lave nogle break Even modeller.
-Åbning er nu for de fleste muligt!
Det vil uden tvivl få negativ indvirkning på Takeaway, da markedet alligevel flader lidt mere ud og i forvejen er Takeaway markedet ikke ligefrem en guldgrube.
Ved åbning på alle fronter, kan vi risikere at personaleudgifterne stiger for voldsomt og det slet ikke står mål med omsætningen,
det kan naturligvis og pege den anden vej, men tvivlsomt.
Selskaber er stadig ikke muligt, hverken på Kalvø eller eller mad ud til privat.
Vi mangler for nuværende helt klare retningslinjer for åbning frygten er stadig stor, derfor ser vi desværre ser ingen nye fremtidige-bookninger.
Fra 08. juni, nu bliver det muligt at have 30-50 gæsterHvor længe?
Er det frem til 1 september eller?
Vi får mange henvendelser vi ikke kan svare på.
Vi mangler klart retningslinjer
Vi kan risikere at skulle vælge mellem hvilke af vores bookede selskaber som kan afholdes og hvem vi skal give de dårlige nyheder.
Det stiller os i en vanvittig dårlig situation og følgerne for samme kendes ikke.
Frygten er stadig stor, derfor ser vi stadig flere og flere aflysninger nu helt ind i august.
Det bliver nu muligt at afholde enkelte mindre selskaber, men det er ikke nok for at opretholde en fornuftig omsætning og vi kan derved ende med at tabe omsætning i stedet for øge den.
(afhænger af retningslinjer)
Hvad gør vi?
Vi satser, og går efter alle de områder hvor vi mener at der kan laves omsætning,
vi må følge det tæt på ugebasis og tilrette,
justere eller nedlukke hvis det ikke fungere.
Men krydser fingere for at hele vores satsning lykkes og vi kan skabe nok omsætning til et minimum tab eller måske endda bedre.
Alt i alt bliver det en stor økonomisk beslutning hvad vi skal gøre de næste 3-4 måneder, man kunne sige, hvad må det i værste fald koste.
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Opdateret 4 maj.
Kære Leif
så gik der en uge mere med Takeaway!Det er som at stille uret, dagene og omsætning har nærmest låst sig fast og der er et klart niveau37K,Plus Rotary 5 K så godt 42.000 denne seneste uge.
Nu går vi forhåbentlig ind i en ny fase, derfor har vi primært menuer fredag, lørdag, søndag( St. Bededag og Mors dag) Også fordi det er i weekend pengene er tilstede, så nu skal vi have det dæknings bidrag op.
Håber meget på en god udmelding fra myndighederne denne uge, så vi kan komme videre til næste fase, selvom udsigterne til fester er meget lange!
Dejlig dag herfra 😉
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Hej Leif
28 april
Vi foresætter uændret indtil nogle klare ud-meldinger!
Men fremover er det væsentlige ændringer, den Kalvø vi kendte før marts 2020,
kommer ikke tilbage.Vi er virkelig nød til at finde omsætning,
men i særdeleshed dækningsbidrag.
Her kommer nogle overskrifter for overgangen her i maj måned.
Lørdag den 02 maj bliver sidste dag med Takeaway som vi kender det i dag, Takeaway forsvinder ikke, men kommer i ny form.
Fra 4 maj frem til 17 maj starter vi overgangen.
Takeaway bliver ændret så det afspejler den tid vi går i møde,
plus vi skal have fuld valuta for st. Bededag og mors dag.
(Den 08-09-10 maj)
Tapas, brunch, 2 rettes menu
(Restauranten males, alt skal rengøres og gøres klar til kommende åbning)
Fra den 11 maj, er jeg sikker på at restauranter og cafeer åbnes med forbehold og retningslinjer og her skal vi med fra starten
og derfor skal vi gerne gå ud med fuld åbning omkring Kristi himmelfart weekenden…
Det er selvfølgelig et sats, da det er en ny verden, men vi skal have omsætningen og avancen op.
(Det er også nu vi skal udnytte al omtale fra Takeaway perioden)
A la carte åben, frokost og aften, formentlig kun i overgangen til selskaber
Brunch-søndag inkl. Takeaway,
Mad ud af huset, virksomheder og private.
Frokost-shop i en ny tilpasset form
Takeaway frokost og aften, alt sammen i tilpasset form.
På et tidspunkt i alt det her, kan vi igen begynde med selskaber, det bliver igen en ny overgang.
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Den har opnået en omsætning marts på ca. kr. 156.000 indtil
(mod oprindeligt budget på knap 400.000)
den 13 marts hvor der kom påbud om at lukke selskabsforretningen.
ca. kr. 50.000 efter den 13 marts på take away, stort set ude dækningsbidrag, men for at holde kontakten til kunderne, og fastholde vore to dygtige Kokke.
Men omsætningen var allerede på vej ned i starten af marts,
Af bookninger tog fart da Dronningen meldte ud, at hun droppede festlighederne i forbindelse med hendes fødselsdag.
Så kom der 22 af bookninger.
Der er en løn udgift på 5 personer på kr. 192.000 kr. for marts, Der er nu sendt en person hjem hvor betales prorata 7.500 kr. pr måned,
Der er undladt at genansætte en,så sparet kr. 25.000
Der er faste omkostninger herudover for marts på ca. 130.000 (men uden vand, el, varme i i det medsendte budget )
April, maj, juni alle fester og engagementer aflyst .. Bemærk venligst at der ikke er taget højde for en del af juni omsætningen måske også forsvinder..
Der kigges på muligheden for at bruge kompensations reglerne for faste omkostninger, Men detail reglerne er ikke til gænge-lige endnu.
Men med det kendskab der er foreløbig, giver ikke tilnærmelsesvis dækning, for restaurantens tab .
Det er forstået at take awayen vil nedsætte kompensations beløbet med ekstra 20 % Hvis omsætningen holder og man er i fuld gang igen, pr 1 juni ser man ind i et underskud på ca. kr. 800.000 når året slutter..
Selskabet har ingen egenkapital..
Som det ser ud nu, vil det billigste for ejer være at fyre alt personalet, og se hvad der kan blive i kompensation fra staten.-oL
Selskabet er et A/S
Link til budgetter før og efter corona krisens indtog.
Ring gerne hvis du har behov.
Bedste hilsen. Leif Tullberg Mob.+45 40646900
Ny mail til alle folketingsmedlemmerne sendt i dag torsdag ca. kl 7.30
Først tak til de tre folketingsmedlemmer jeg har hørt fra, og økonomi konsulent Claus Andersen..DF.
Restaurant Kalvø A/S Kære Folketingsmedlem i forsættelse mails fra forleden, kigger vi nu ind i ca. 55.000 i faste omkostninger og hvis vi forsætter take away vil omsætningen falde med ca 80 %
(Ellers med 100 % men vi ser lige de næste dage an, til den 8 april når bekendtgørelsen kommer, før vi beslutter om vi lukker helt ned )
Som jeg ser det vil vi kunne få 44.000 kr. i tilskud og det vil sige vi kigger ind i et netto underskud på ca. 200.000 kr. pr måned,,
Det er jo ikke realistisk, det er jo penge vi ikke har og hvis vi kan låne dem, kan vi jo alligevel ikke betale dem tilbage, se venligst standartbudget .-oL
Med hensyn til lønkompensation: vil vi lige nu kunne sende 3 hjem: løn 85.000 egen betaling 21,250 reduktion af underskuddet med 63.750 Men det kræver vi lukker helt ned…
Netto underskud pr måned i hele træskolængder : 136,250 kr hvis bekendtgørelsen er som jeg tror den er, men den endelige kommer jo først 8 april ! (det forudsætter vi lukker helt ned og daglig leder kommer hver dag og passer bygningerne og holder øje med fryse og kølerum og fjerne madvare der løber over dato med mere,jeg kender ikke alle funktioner men som nævnt andet sted kan bygning ikke stå alene ) Virksom heden har minus egenkapital..
Næste udfordring hvornår kommer vi i gang igen. Lige nu er der af bookninger af fester i juni folk er bange for at corona ikke er overstået ??
Kan du ikke få nogen til at ændre på det, så løntilskuddet kunne bruges selvom vedkommende arbejder ?
Eller den daglige leder kunne få 75 % i tilskud han kan ikke sendes hjem, ellers vil bygningerne blive overtaget af subsistensløse og rockere ..
Lad mig høre fra dig
( kunne ikke sove længere end til kl. 4)
Det er en svær situation..-oJ
Ps. Jeg er ikke revisor, alle tal skal verificeres af revisor og vores regnskabs bogfører, som hedder support team og ejes delvis af vor revisor. (jeg har endnu ikke korrigeret corona budgettet..)
BH Leif..
Bedste hilsen. Leif Tullberg Mob.+45 40646900 Leif@tullberg.me
Kære Simon Kollerup,det er en myte at staten reddede bankerne,det var Danmark der blev reddet,
Læs venligst Rangvedrapporten..
Vedr. hjælpe pakkerne forstår jeg godt det er svært at redde alle,
men for restaurant kalvø og 10.000 andre små virksomheder vil en justering af pakken hjælpe,
f.eks.op til tre ud af ti personer som er nøgle personer i nøddrift for at komme ud på den anden side af denne krise,
i kalvø´s tilfælde forsvandt al omsætning i begyndelsen af marts og Ca medio marts startede kalvø take away,men det er med meget lavt dækningbidrag,men det vil gøre at kalvø kan overleve.
Men Kalvø har brug for løntilskuddet kan bruges på tre nøgle personer der arbejder,tallene taler for sig selv.
Der er ingen banker der kan hjælpe i dette tilfælde.
Hvis det ikke sker en mindre justering i brugen af reglerne for brug af løntilskud , så er der kun lukning tilbage..
Du må gerne ringe til daglig leder Rasmus Rasmussen 20180225
Eller til mig. 40646900
Link til: Rangvedrapporten:
https://www.dr.dk/nyheder/htm/Rangvid.pdf
Svar fra Simon Kollerup.
Men du er nød til at køre musen henover som når du kopiere,så kan du åbne linket:
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcdn.fbsbx.com%2Fv%2Ft59.2708-21%2F95438250_696847967809068_5510045919501877248_n.pdf%2FSimon-Kollerup-Svar-til-Leif-Tullberg.pdf%3F_nc_cat%3D101%26_nc_sid%3D0cab14%26_nc_ohc%3DOzJRrjMv44EAX8Ag9ZW%26_nc_ht%3Dcdn.fbsbx.com%26oh%3D565c3fedc5a37eb3007e2d445f31354a%26oe%3D5EB82808%26dl%3D1%26fbclid%3DIwAR0kc4oNci4Uw3I3Fq6hoG8eVLe-62QE2a6Q1tobNYLUlxw4nzkAHMVOelA&h=AT1xiuu9PUBy_rQoozqR6X27lsDvz4g6Og3s0Y8Dn3O5EXjl6DleCjLR7k_oE4dQkNlyu2WVCRFd1S84LjDkd4pwF3-0FvxUdzGKNRBNmGKM7A_lR1cckHUFPUBj9CyeNrLo3uaNA30
Sidste opdaterering 7 april 2020..
Kære Leif
Her kommer lidt input….
Fra 12 marts, har vi mistet alle selskaber og aktiviteter,
Marts, april og maj, alle har som udgangspunkt aflyst/annulleret.
Desværre er flere også begyndt at annulleret i juni
Det er en omsætningsnedgang på 100%
Det er absolut ikke uvæsentligt at dette rammer vores højsæson,
og kan ligestilles med at detailhandlen rammes på julehandlen.
Årligt, har vi i snit pr. mdr. 425K i bruttoomsætning.
Heraf vil ca. 25% bruges til råvarer.
Vores faste standardomkostninger, (drift-relaterede) er stadig de samme
(jeg har ikke de samlede tal for husleje, bil, strøm, varme, forsikring, alarm, vand, renovationen mv.)
(Alene i maj måned 2020, havde vi reservationer for godt 1 million.)
Personaleomkostninger; 35-40% 3 fuldtid køkken
1 Fuldtid i Restaurant
diverse løsarbejdere
Flex-jobber.
For ikke gå helt i stå har vi valgt at lave mad ud af huset.
Dette for at skabe lidt aktivitet og omtale, derudover for at opnå et lille bidrag til to kokke som vi gerne vil fastholde.
Nuværende personale-situation
Fuldtid restaurant, kontrakten blev suspenderet inden vi kom i gang (prøvetid)
En fuldtid køkken, i første omgang sendt hjem på Lønkompensation (ca kr. 7.500)
To fuldtids-kokke arbejder som normalt og modtaget fuld mdr. løn som normalt (kr.56.000kr plus, feriepenge og sociale omkostninger)
Flexarbejder kr. 2600.
Alle løsarbejdere står på standby
Bidrag fra Mad ud af huset, ligner 30-35.000 i bruttoomsætning pr uge.
Men da det er mad ud af huset, er avancen meget lav, samt der bruges en del ekstra emballage.
Minimum 80% bruges til markedsføring, emballage og råvarer for samme.
Bidraget fra dette kan derfor ikke dække 2 lønninger i køkkenet, men umiddelbart synes tabet bedre givet ud, med henblik på fremtid for vores forretning,
end kompensationen ved at lukke helt ned.
Kan du se om dette kan dækker det du efterlyste, ellers må du lige give lyd 😊
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Fra 11 marts og frem mod september har vi modtaget annulleringer for over kr. 3 millioner i selskabsreservationer.
Da godt 80% af vores omsætning kommer fra fester og store selskaber, bliver vi ekstra ramt grundet manglende retningslinjer for vores type forretning!
Det er muligt at retningslinjerne ændres fra 08 juni og igen til august, men de fleste fester booker og invitere deres gæster 2-3 måneder inden
festen skal afholdes.
Det gør nu at flere gæster annullere deres reservationer, da vi simpelthen ikke kan give et svar om det kan afholdes eller ikke?
Derfor modtager vi til dato stadig annulleringer og taber yderlig booket omsætning, men det stopper jo desværre ikke her!
for vi modtager heller ikke nye bookninger.
Fra 11 marts til dato har vi ikke modtaget nogle nye bookninger og de henvendelser vi endelig modtager, der kan vi ikke give et konkret svar,
hvorvidt vi kan afholde arrangementet deraf vælger gæsterne ikke at lave en reservation!
Det er desværre min overbevisning at vores forretningsgrundlag som ”selskabs-fest-forretning ” kommer til at lide under dette hele 2020,
da hele højsæsonen er tabt og det er ikke i årets sidste måneder de store fester afholdes. Man kan groft sagt sige, Corona kostede os hele 2020.
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
A LA CARTE PÅ KALVØ
Frokost fra 11.30 -15.00
Aften fra 17.30 - 21.00
Saldobalancen udviser et underskud for april måned på DKK 137.905 før ekstraordinære poster.
et forsøg på at skabe omsætning og indtjening da det
ikke er tilladt at holde selskaber med mere en ti deltagere.
foreløbig er stort set alle selskabsbookninger blevet afbestilt og der kan ikke planlægges noget før regeringen åbner op for dette..
Vi har de bedste omgivelser fra parken, vi har rigtig gode parkerings forhold, vi har masser af plads og kan lave god afstand mellem vores borde, vi har en stor terrasse ud til Roskilde fjord og vi elsker gode råvarer.
Så vi mangler faktisk kun dig 😊
og aften fra torsdag den 21 maj.
Hele vores forretningsform er for nuværende ikke eksisterende og alt vi har bygget op fra 2012
er mere eller mindre væk. Fra marts til august er over 3 millioner i forventet omsætning blevet aflyst.
Vi er i en situation hvor vi skal starte helt forfra. Vi starter igen fra nul og skal påny genopbygge Kalvø.
Alle koncepter skal tilpasses, justeres eller afskaffes, således vi tilpasser Kalvø til den nuværende tid.
Udgangspunkt lige nu er et nettotab for 2020 på 1.6 millioner.
Her starter vi, alt hvad vi gør og forandre fra i morgen, mindsker tabet!
Være sig, øget omsætning, ny genåbning, nedlukning, fyringer, hjælpepakker mv.
Kalvø og selskabsforretningen som tog fra 2012-2017 at opbygge, kan vi umiddelbart
genopbygge igen på et årstid, fra foråret 2021 burde vi være tilbage på samme niveau,
dog med klare koncept- forandringer.
Vi skal hæve vores dækningsbidrag, primært ved prisstigninger, det er nøglen til eksistens.
Hvis ikke muligt, kan vi ikke gennemføre vores koncept. Kvalitet og pris skal afspejle hinanden.
Ved udmelding fra myndigheder vedr. branchens retningslinjer af den 08. juni, skal samtlige selskaber som ikke er annulleret gennemgås for hvorvidt de er mulige at gennemføre.
Vi skal beslutte nu, hvorvidt vi tror på at Kalvø bliver en sund forretning fra forår 2021.
Restaurant Kalvøs A/S skal tilføres likviditet, smertegrænsen for dette skal ligeledes afgøres.
Vi kan gennemgå andre alternativer for Kalvø.
Kommentar til de vedhæftede budgettal, minimums estimater og mulige scenarier.
Dette er materiale til gennemgang ved vores kommende møde.
Når du åbner budget er det med meget lille skrift, men ude til højre er der + knap der kan forstørre.
AA1. (Angivet med minimum omsætning der kan kun øges)
Vi laver kun mad ud af huset og takeaway i en tilpasset form.
Vi afholder de selskaber som vi er lovligt fra 08 juni frem til august-september
Vi har i denne periode 2 kokke ansat og ansætter kun løsarbejder ved behov
Vi afvikler mest muligt ferie i juni-juli
Vores mulighed for at øge omsætningen og øge dækningsbidrag er begrænset.
Vores mulighed for kontrol af udgifter er meget solide
Hjælpepakker kan delvis benyttes hvis muligt.
AA2. (Angivet med minimum omsætning der kan kun øges)
Vi laver en total åbning, frokost, aften, mad ud af huset, takeaway
Vi afholder de selskaber som vi er lovligt fra 08 juni frem til august-september
Vi har brug for meget mere personale
Vores mulighed for at øge omsætningen er ubegrænset og mulighed for god dækningsbidrag er solid
Vores mulighed for kontrol af udgifter er risikable
Denne model er et sats, derfor er der risiko for ekstra tab, men også chance for øget omsætning og afkast
Hjælpepakker er ikke formentlige ikke mulige
AA2,
er en investering i fremtiden. Lykkes vi skabes succes, modsat kan det blive en omkostnings tung fiasko,se budget herunder:Når du åbner budget er det med meget lille skrift, men ude til højre er der + knap der kan forstørre.
Jeg vil gerne gennemgå en plan med dig mandag 11 maj, tegne et billede af maj, juni, juli og August-december.
Men her kommer lidt input.
Vores forretnings form er for nuværende ikke eksisterende, da vi primært er en selskabs forretning.
Det virker som gambling at skulle vælge den rigtige løsning,
Vi må tage en beslutning ud fra 2 prioriteringer, mavefornemmelse og hvor vi mener at kunne tilføre den bedste omsætning.
Fra fuld åbning til total nedlukning og samtidig have for øje, at vi gerne skal have en forretning på den lange bane.
Fra 18 maj til 08 juni
(åbning er nu muligt, med diverse kommende retningslinjer)
-Det er umuligt at komme med den rigtige løsning!
-Hvor bange er de potentielle gæster?
Så hvor mange tør gå ud for at spise, vi må her lave nogle break Even modeller.
-Åbning er nu for de fleste muligt!
Det vil uden tvivl få negativ indvirkning på Takeaway, da markedet alligevel flader lidt mere ud og i forvejen er Takeaway markedet ikke ligefrem en guldgrube.
Ved åbning på alle fronter, kan vi risikere at personaleudgifterne stiger for voldsomt og det slet ikke står mål med omsætningen,
det kan naturligvis og pege den anden vej, men tvivlsomt.
Selskaber er stadig ikke muligt, hverken på Kalvø eller eller mad ud til privat.
Vi mangler for nuværende helt klare retningslinjer for åbning frygten er stadig stor, derfor ser vi desværre ser ingen nye fremtidige-bookninger.
Fra 08. juni, nu bliver det muligt at have 30-50 gæsterHvor længe?
Er det frem til 1 september eller?
Vi får mange henvendelser vi ikke kan svare på.
Vi mangler klart retningslinjer
Vi kan risikere at skulle vælge mellem hvilke af vores bookede selskaber som kan afholdes og hvem vi skal give de dårlige nyheder.
Det stiller os i en vanvittig dårlig situation og følgerne for samme kendes ikke.
Frygten er stadig stor, derfor ser vi stadig flere og flere aflysninger nu helt ind i august.
(afhænger af retningslinjer)
Hvad gør vi?
Vi satser, og går efter alle de områder hvor vi mener at der kan laves omsætning,
vi må følge det tæt på ugebasis og tilrette,
justere eller nedlukke hvis det ikke fungere.
Men krydser fingere for at hele vores satsning lykkes og vi kan skabe nok omsætning til et minimum tab eller måske endda bedre.
Alt i alt bliver det en stor økonomisk beslutning hvad vi skal gøre de næste 3-4 måneder, man kunne sige, hvad må det i værste fald koste.
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Håber meget på en god udmelding fra myndighederne denne uge, så vi kan komme videre til næste fase, selvom udsigterne til fester er meget lange!
kommer ikke tilbage.
men i særdeleshed dækningsbidrag.
Her kommer nogle overskrifter for overgangen her i maj måned.
Lørdag den 02 maj bliver sidste dag med Takeaway som vi kender det i dag, Takeaway forsvinder ikke, men kommer i ny form.
Fra 4 maj frem til 17 maj starter vi overgangen.
Takeaway bliver ændret så det afspejler den tid vi går i møde,
plus vi skal have fuld valuta for st. Bededag og mors dag.
(Den 08-09-10 maj)
Tapas, brunch, 2 rettes menu
(Restauranten males, alt skal rengøres og gøres klar til kommende åbning)
Fra den 11 maj, er jeg sikker på at restauranter og cafeer åbnes med forbehold og retningslinjer og her skal vi med fra starten
og derfor skal vi gerne gå ud med fuld åbning omkring Kristi himmelfart weekenden…
Det er selvfølgelig et sats, da det er en ny verden, men vi skal have omsætningen og avancen op.
(Det er også nu vi skal udnytte al omtale fra Takeaway perioden)
A la carte åben, frokost og aften, formentlig kun i overgangen til selskaber
Brunch-søndag inkl. Takeaway,
Mad ud af huset, virksomheder og private.
Frokost-shop i en ny tilpasset form
Takeaway frokost og aften, alt sammen i tilpasset form.
På et tidspunkt i alt det her, kan vi igen begynde med selskaber, det bliver igen en ny overgang.
(mod oprindeligt budget på knap 400.000)
den 13 marts hvor der kom påbud om at lukke selskabsforretningen.
Af bookninger tog fart da Dronningen meldte ud, at hun droppede festlighederne i forbindelse med hendes fødselsdag.
Så kom der 22 af bookninger.
Der er undladt at genansætte en,så sparet kr. 25.000
Der kigges på muligheden for at bruge kompensations reglerne for faste omkostninger,
Men med det kendskab der er foreløbig, giver ikke tilnærmelsesvis dækning, for restaurantens tab .
Link til budgetter før og efter corona krisens indtog.
( kunne ikke sove længere end til kl. 4)
Kære Simon Kollerup,det er en myte at staten reddede bankerne,det var Danmark der blev reddet,
Læs venligst Rangvedrapporten..
Vedr. hjælpe pakkerne forstår jeg godt det er svært at redde alle,
men for restaurant kalvø og 10.000 andre små virksomheder vil en justering af pakken hjælpe,
f.eks.op til tre ud af ti personer som er nøgle personer i nøddrift for at komme ud på den anden side af denne krise,
i kalvø´s tilfælde forsvandt al omsætning i begyndelsen af marts og Ca medio marts startede kalvø take away,men det er med meget lavt dækningbidrag,men det vil gøre at kalvø kan overleve.
Men Kalvø har brug for løntilskuddet kan bruges på tre nøgle personer der arbejder,tallene taler for sig selv.
Der er ingen banker der kan hjælpe i dette tilfælde.
Hvis det ikke sker en mindre justering i brugen af reglerne for brug af løntilskud , så er der kun lukning tilbage..
Du må gerne ringe til daglig leder Rasmus Rasmussen 20180225
Eller til mig. 40646900
Svar fra Simon Kollerup.
Men du er nød til at køre musen henover som når du kopiere,så kan du åbne linket:
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcdn.fbsbx.com%2Fv%2Ft59.2708-21%2F95438250_696847967809068_5510045919501877248_n.pdf%2FSimon-Kollerup-Svar-til-Leif-Tullberg.pdf%3F_nc_cat%3D101%26_nc_sid%3D0cab14%26_nc_ohc%3DOzJRrjMv44EAX8Ag9ZW%26_nc_ht%3Dcdn.fbsbx.com%26oh%3D565c3fedc5a37eb3007e2d445f31354a%26oe%3D5EB82808%26dl%3D1%26fbclid%3DIwAR0kc4oNci4Uw3I3Fq6hoG8eVLe-62QE2a6Q1tobNYLUlxw4nzkAHMVOelA&h=AT1xiuu9PUBy_rQoozqR6X27lsDvz4g6Og3s0Y8Dn3O5EXjl6DleCjLR7k_oE4dQkNlyu2WVCRFd1S84LjDkd4pwF3-0FvxUdzGKNRBNmGKM7A_lR1cckHUFPUBj9CyeNrLo3uaNA30
Sidste opdaterering 7 april 2020..
Her kommer lidt input….
Fra 12 marts, har vi mistet alle selskaber og aktiviteter,
Marts, april og maj, alle har som udgangspunkt aflyst/annulleret.
Desværre er flere også begyndt at annulleret i juni
Det er en omsætningsnedgang på 100%
Det er absolut ikke uvæsentligt at dette rammer vores højsæson,
og kan ligestilles med at detailhandlen rammes på julehandlen.
Årligt, har vi i snit pr. mdr. 425K i bruttoomsætning.
Heraf vil ca. 25% bruges til råvarer.
Vores faste standardomkostninger, (drift-relaterede) er stadig de samme
(jeg har ikke de samlede tal for husleje, bil, strøm, varme, forsikring, alarm, vand, renovationen mv.)
(Alene i maj måned 2020, havde vi reservationer for godt 1 million.)
Personaleomkostninger; 35-40%
1 Fuldtid i Restaurant
diverse løsarbejdere
Flex-jobber.
For ikke gå helt i stå har vi valgt at lave mad ud af huset.
Dette for at skabe lidt aktivitet og omtale, derudover for at opnå et lille bidrag til to kokke som vi gerne vil fastholde.
Nuværende personale-situation
Fuldtid restaurant, kontrakten blev suspenderet inden vi kom i gang (prøvetid)
En fuldtid køkken, i første omgang sendt hjem på Lønkompensation (ca kr. 7.500)
To fuldtids-kokke arbejder som normalt og modtaget fuld mdr. løn som normalt (kr.56.000kr plus, feriepenge og sociale omkostninger)
Flexarbejder kr. 2600.
Alle løsarbejdere står på standby
Bidrag fra Mad ud af huset, ligner 30-35.000 i bruttoomsætning pr uge.
Men da det er mad ud af huset, er avancen meget lav, samt der bruges en del ekstra emballage.
Minimum 80% bruges til markedsføring, emballage og råvarer for samme.
Bidraget fra dette kan derfor ikke dække 2 lønninger i køkkenet, men umiddelbart synes tabet bedre givet ud, med henblik på fremtid for vores forretning,
end kompensationen ved at lukke helt ned.
Kan du se om dette kan dækker det du efterlyste, ellers må du lige give lyd 😊
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø Frederikssund
MAD UD AF HUSET
Restaurant Kalvø er klar med påske-menuen,
så i kan hygge sikkert derhjemme i Påsken :)
Påskeanretning inkl brød pr kuvert. kr 195,-
Fra skærtorsdag til påskemandag
afhentning på Kalvø mellem 10.00-13.00
Vi vil gerne have bestillingen dagen inden ;)
Restaurant kalvø har lavet tre nye budgetter siden de to I fik i den 31 marts og de underbygger at de nuværende ordninger understøtter lukning, men ikke nye kreative ideer .
så i kan hygge sikkert derhjemme i Påsken :)
Påskeanretning inkl brød pr kuvert. kr 195,-
afhentning på Kalvø mellem 10.00-13.00
Vi vil gerne have bestillingen dagen inden ;)
Lige nu har den nye take away givet 500 bestillinger til påske, men det vil medføre mindre tilskud og take away i Restaurant kalvø kan kun oppe bære dækningbidrag på 18 % det skal op på meget mere, hvis det skal være bæredygtigt,men et løntilskud der nu må bruges af nøglemedarbejdere,
mens de arbejder ,ville kunne hjælpe med overlevelse .
Restaurant Kalvø har opgbygget forretningen gennem 8 år og med de forbookninger der var,
Ville det have givet overskud for første gang i 8 år.
Men det har corona ændret på..
Kære medlem af folketinget..
Et lille opråb om hvad de små brumbasse virksomheder kæmper med, når man læser i pressen får man indtryk af at virksomheder nærmest bliver forgyldt,
Det er langtfra tilfældet, dette er ikke et surt opstød, men et forsøg på at vise hvad virksomhederne kæmper med, jeg håber at restauranten kan tilkomme
Lidt mere kompensationen en der nu er i kortene ,som jeg vurdere ,ikke rækker langt, jeg tror desværre er der er mange som denne restaurant.
CORONA
Restauranten er en selskabs restaurant med hovedvægt på kunder + 60 år og har et omsætnings budget for marts på kr. 417.000 Og for hele året på ca.4.8 million.
Den har opnået en omsætning marts på ca. kr. 156.000 indtil den 13 marts hvor der kom påbud om at lukke selskabsforretningen. ca. kr. 50.000 efter den 13 marts på take away, stort set ude dækningsbidrag, men for at holde kontakten til kunderne, og fastholde vore to dygtige Kokke.
Men omsætningen var allerede på vej ned i starten af marts,
Af bookninger tog fart da Dronningen meldte ud, at hun droppede festlighederne i forbindelse med hendes fødselsdag.
Så kom der 22 af bookninger.
Der er en løn udgift på 5 personer på kr. 192.000 kr. for marts, Der er nu sendt en person hjem hvor betales prorata 7.500 kr. pr måned,
Der er undladt at genansætte en,så sparet kr. 25.000
Der er faste omkostninger herudover for marts på ca. 130.000 (men uden vand, el, varme i i det medsendte budget )
April, maj, juni alle fester og engagementer aflyst .. Bemærk venligst at der ikke er taget højde for en del af juni omsætningen måske også forsvinder..
Der kigges på muligheden for at bruge kompensations reglerne for faste omkostninger, Men detail reglerne er ikke tilgængelige endnu.
Men med det kendskab der er foreløbig, giver ikke tilnærmelsesvis dækning, for restaurantens tab . Det er forstået at take awayen vil nedsætte kompensations beløbet med ekstra 20 % Hvis omsætningen holder og man er i fuld gang igen, pr 1 juni ser man ind i et underskud på ca. kr. 800.000 når året slutter.. Selskabet har ingen egenkapital.. Som det ser ud nu, vil det billigste for ejer være at fyre alt personalet, og se hvad der kan blive i kompensation fra staten.-oL
Selskabet er et A/S
Link til budgetter før og efter corona krisens indtog.
Budget Restaurant Kalvø 2020 Oprindeligt Oprind budget 2020 Kopi af Budget 2020 corona (1) Restaurant Kalvø 3 Korrig.budget 2020
Ring gerne hvis du har behov.
Bedste hilsen. Leif Tullberg Mob.+45 40646900
torsdag den 30. april 2020
Lige nu har den nye take away givet 500 bestillinger til påske, men det vil medføre mindre tilskud og take away i Restaurant kalvø kan kun oppe bære dækningbidrag på 18 % det skal op på meget mere, hvis det skal være bæredygtigt,men et løntilskud der nu må bruges af nøglemedarbejdere,
mens de arbejder ,ville kunne hjælpe med overlevelse .
Restaurant Kalvø har opgbygget forretningen gennem 8 år og med de forbookninger der var,
Ville det have givet overskud for første gang i 8 år.
Men det har corona ændret på..
Et lille opråb om hvad de små brumbasse virksomheder kæmper med, når man læser i pressen får man indtryk af at virksomheder nærmest bliver forgyldt,
Det er langtfra tilfældet, dette er ikke et surt opstød, men et forsøg på at vise hvad virksomhederne kæmper med, jeg håber at restauranten kan tilkomme
Lidt mere kompensationen en der nu er i kortene ,som jeg vurdere ,ikke rækker langt, jeg tror desværre er der er mange som denne restaurant.
CORONA
Af bookninger tog fart da Dronningen meldte ud, at hun droppede festlighederne i forbindelse med hendes fødselsdag.
Så kom der 22 af bookninger.
Der er undladt at genansætte en,så sparet kr. 25.000
Der kigges på muligheden for at bruge kompensations reglerne for faste omkostninger,
Men med det kendskab der er foreløbig, giver ikke tilnærmelsesvis dækning, for restaurantens tab .
Link til budgetter før og efter corona krisens indtog.
Budget Restaurant Kalvø 2020 Oprindeligt Oprind budget 2020 Kopi af Budget 2020 corona (1) Restaurant Kalvø 3 Korrig.budget 2020
Restaurant Kalvø´s tilstand er nu meget kritisk" denne mail har jeg modtaget fra Rasmus Rasmussen, Lige nu taber vi kr. 3778 pr dag baseret på et estimat for marts/april/maj
opdateret onsdag 30 april..
Mail fra Rasmus som er Restaurantens daglige leder som har været udgangspunktet for denne opdatering:
Beklager min irritation, men jeg er nok ved at være lidt træt, arbejder i døgndrift og det koster stadig penge…
Alt hvad vi har bygget op, falder stille og roligt fra hinanden.
Koncepter hvor der er blevet godt investeret,
kan vi ikke vende tilbage til, i hvert fald ikke i deres nuværende form, så flere steder er det en RE-start.
og jeg skal udvikle nye koncepter.
Branchen åbner helt sikkert den 10 maj, men hvordan… her skal vi med fra start, og jeg er i gang med en plan, den skal bare finpudses…
jeg er sikker på at vi skal have en klar nødplan for maj-juni-juli evt. august og måske mere end det!
Det er ikke tid for fester og jeg frygter desværre for hvor længe folk har den opfattelse…
Jeg tænker også tit, hvor står du selv Leif… vi har haft underskud i 7 sæsoner og var på vej mod et super år, som ender med at blive det værste år,
og hvad med de næste år… kan vi komme tilbage, og tror vi det er realistisk at lave et plus de næste sæsoner hvor vi måske igen skal opbygge,
ingen kender den tid der kommer efter dette … ?
Jeg har på ingen måder givet op, jeg har stadig masser af gode ideer og tanker til hvordan vi gør det her.
Det er muligt det ikke altid lyder sådan, men jeg finder altid noget positivt i en træls situation.
Men jeg lægger heller ikke skjul på, at det er sgu en hård tid lige nu!
Forestiller mig at vi har Takeaway til 03.maj. Herefter skal vi bruge nogle dage på at igen vende alt på hovedet for at være klar.
vi skal have gjort hele butikken rent, malet færdigt, have alt klar og skal have personale på plads igen.
Så åbner vi op med en form for a la carte, noget Takeaway og de selskaber som der er os tilladt.
Hav en dejlig aften, vi ses 😊
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Alt hvad vi har bygget op, falder stille og roligt fra hinanden.
Koncepter hvor der er blevet godt investeret,
kan vi ikke vende tilbage til, i hvert fald ikke i deres nuværende form, så flere steder er det en RE-start.
og jeg skal udvikle nye koncepter.
Branchen åbner helt sikkert den 10 maj, men hvordan… her skal vi med fra start, og jeg er i gang med en plan, den skal bare finpudses…
jeg er sikker på at vi skal have en klar nødplan for maj-juni-juli evt. august og måske mere end det!
Det er ikke tid for fester og jeg frygter desværre for hvor længe folk har den opfattelse…
Jeg tænker også tit, hvor står du selv Leif… vi har haft underskud i 7 sæsoner og var på vej mod et super år, som ender med at blive det værste år,
og hvad med de næste år… kan vi komme tilbage, og tror vi det er realistisk at lave et plus de næste sæsoner hvor vi måske igen skal opbygge,
ingen kender den tid der kommer efter dette … ?
Jeg har på ingen måder givet op, jeg har stadig masser af gode ideer og tanker til hvordan vi gør det her.
Det er muligt det ikke altid lyder sådan, men jeg finder altid noget positivt i en træls situation.
Men jeg lægger heller ikke skjul på, at det er sgu en hård tid lige nu!
vi skal have gjort hele butikken rent, malet færdigt, have alt klar og skal have personale på plads igen.
Så åbner vi op med en form for a la carte, noget Takeaway og de selskaber som der er os tilladt.
Hav en dejlig aften, vi ses 😊
Med venlig hilsen
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Kære Leif Tullberg,
Her kommer lidt overskrifter omkring vores situation"
Vores primære forretninger er jo fester for segmentet 60 år +
Fra 12 marts besluttede vi at lave Takeaway fremfor at lukke helt ned.Vi kendte på det tidspunkt ikke tidshorisonten for ned-lukningen,
Vi havde muligvis truffet en anden beslutning hvis vi havde haft den indsigt!
Vi valgte at lave Takeaway som afspejler vores forretning,
hvad angår gode råvarer,
friske råvarer, smag, udseende, udtryk, m/m dette har naturligvis en høj pris,
Da dæknings bidraget bliver noget lavere,
der er i forvejen ikke mange penge at hente i Takeaway,
da take-away er baseret på volumen-salg.
Dæknings-bidraget er for vores Take-away ca. 18-25%, Emballage er indkalkuleret.
Vi har fået et fornuftigt niveau og havde en rigtig god påske,
men det er desværre stadig ikke nok til at dække de nødvendige omkostninger,
det er derfor en underskudsforretning at lave Takeaway og skulle vi kun kigge på bundlinjen,
ville vi have meget mere ud af at lukke helt ned.
I princippet er der noget galt med hjælpe-pakkerne,
når det økonomisk bedre kan betale sig at lukke helt ned! ?
Ved at lave take away bidrager vi dog stadig til at holde personalet igang og skabe omsætning.
Vi foresætter resten af april måned med Take-away, følger nøje udvikling på alle områder.
Vi kan desværre se at frygten hos folk er tydelig, vi får derfor flere og flere aflysninger, i juni, juli og august hvilket stiller os i en endnu dårligere dårligere situation,om hvordan vi skal håndtere denne periode.
(Bestillinger for langt over en mio. er afbestilt)
Fyringer kan nu blive aktuel, fremfor løn kompensation for nogen af de ansatte.
vi afventer nogle helt klare linjer for mulig hjælp til os.
Med venlig hilsen Rasmus Rasmussen...
Der er brug for at det tillades personale kan arbejde med løntilskud,minimum for de 25 % som vi betaler i tilskud til lønnen for de hjemsendte.
"Leif Tullberg"
Lige nu taber vi kr. 3778 pr dag baseret på marts/april/maj
"Leif Tullberg"
Vi får nu flere afbestillinger, juni/juli/august efter Kaare Mølbaks sidste ud-meldinger.
Indtil nu er der ingen der har forbedret rednings pakkerne til gavn for os,
tvært imod kom der den 8 april en ned gradering af tilskud til de virksomheder der havde underskud i 1919,
vi har ikke regnskabet færdigt for 1919, men vi regner med underskud.
"Leif Tullberg"
>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Kære Folketingsmedlemmer"
Med de budgetter som jeg har modtaget viser et underskud nu i restauranten for året 2020 varierer i mellem et underskud på Ca 650.000 og Ca 800.000 kr
alt efter hvad model der vælges.
Alene på grund af regeringens og folketingets påbud om ned lukning primo marts,som restaurant Kalvø a/s loyalt har efterlevet."som jeg/vi og mener var det rigtige at gøre Leif Tullberg"
Men Jeg kan ikke forstå at det er Restaurant kalvø a/s der skal bøde for regeringens og folketingets politik.
"Lad mig høre fra jer og jeg sender gerne yderligere opdaterede budgetter,
BH Leif Tullberg"
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Det kreative tiltag med take away er en succes"
Men som undergraver overlevelsen..
Ring venligst eller skriv"til mig.
40646900 leif@tullberg.me
"BH Leif Tullberg på forhånd TAK"
"Restaurant kalvø har lavet tre budgetter, plus nu to yderligere, nye budgetter siden de to i fik i den 31 marts og de underbygger alle at de nuværende ordninger understøtter lukning, men ikke nye kreative ideer .
Den nye take away model, har givet 585 bestillinger til påske, men det vil medføre mindre tilskud og take away i Restaurant kalvø kan kun oppe bære dækningbidrag på ca 18 -25 % det skal op på mere, hvis det skal være bæredygtigt.
Der er brug for at det løntilskud der er nu, må bruges af nøglemedarbejdere,
mens de arbejder ,det vil kunne hjælpe med overlevelsen .
Restaurant Kalvø har opbygget forretningen gennem 8 år og med de forbookninger der var,
Ville det have givet overskud for første gang i 8 år. det har corona ændret på..
Hvis nøgle medarbejderne må arbejder imens de får tilskud, vil vi kunne holde underskuddet nede på ca. kr. 100.000,
Som vi kan holde til i 4 måneder, til der forhåbentlig kommer gang i det hele igen.BH Leif Tullberg"
Vi udarbejder flere nye budgetter efter påske, når vi har set omsætning og DB, samt indarbejdet de sidste nye tilskuds regler..
Her er de budgetter fra de 14 april som indeholder kr. 38.000 det er hvad vi kan få i tilskud i alt på tre måneder hvis vi forsætter med Take Awya .
Hvis vi lukker helt ned pr 30 april kan vi få kr. 50.000 mere men tallene skal se i forholdt til underskud på året 2020 på ca kr 750.000 og kr 651.000 Men åbn gerne selv budgetterne :
BH. Leif Tullberg
https://sn.dk/Lokalavisen-Frederikssund/Erhvervskaempe-med-noedraab-til-Folketinget-Vi-bliver-straffet-for-at-kaempe-videre/artikel/933624?SNSubscribed=true&rss&utm_campaign=nyhedsbrev&utm_content=2020-04-23&utm_medium=email&utm_source=Lokalavisen%20Frederikssund
BH.. Leif Tullberg..
Her er lidt mail historik..
https://den1millionerenudfordring-hercules.blogspot.com/2020/04/restaurant-kalv-har-lavet-tre-nye.html
Vi foresætter uændret indtil nogle klare udmeldinger!
Men fremover er det væsentlige ændringer, den Kalvø vi kendte før marts 2020, kommer ikke tilbage.
Vi er virkelig nød til at finde omsætning, men i særdeleshed dækningsbidrag.
Her kommer nogle overskrifter for overgangen her i maj måned.
Lørdag den 02 maj bliver sidste dag med Takeaway som vi kender det i dag, Takeaway forsvinder ikke, men kommer i ny form.
Fra 4 maj frem til 17 maj starter vi overgangen.
Takeaway bliver ændret så det afspejler den tid vi går i møde, plus vi skal have fuld valuta for st. Bededag og mors dag. (Den 08-09-10 maj)
Tapas, brunch, 2 rettes menu
(Restauranten males, alt skal rengøres og gøres klar til kommende åbning)
Fra den 11 maj, er jeg sikker på at restauranter og cafeer åbnes med forbehold og retningslinjer og her skal vi med fra starten
og derfor skal vi gerne gå ud med fuld åbning omkring Kristi himmelfart weekenden…
Det er selvfølgelig et sats, da det er en ny verden, men vi skal have omsætningen og avancen op.
(Det er også nu vi skal udnytte al omtale fra Takeaway perioden)
A la carte åben, frokost og aften, formentlig kun i overgangen til selskaber
Brunch-søndag inkl. Takeaway,
Mad ud af huset, virksomheder og private.
Frokost-shop i en ny tilpasset form
Takeaway frokost og aften, alt sammen i tilpasset form.
På et tidspunkt i alt det her, kan vi igen begynde med selskaber, det bliver igen en ny overgang.
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Sendt: 28. april 2020 10:19
Til: Rasmus Rasmussen <restaurant@kalvoe.dk>
Emne: SV: Kalvø efter Corona
f.eks. mener jeg vil skal forsætte med take away..
Men hvis der er noget af det der efter min mening stritter, vender jeg løbende tilbage..-oJ
(jeg mener at salget nu er det nu har bevist, at det køre i to kasser, vi skal finde to kasser til)
Ring eller skriv når du er tvivl om hvad jeg mener, god dag…
Sendt: 28. april 2020 09:50
Til: Leif Tullberg <leif@tullberg.me>
Emne: Kalvø efter Corona
Jeg er i fuld gang med ” Kalvøs genfødsel efter Corona”
Alt hvad vi kender skal ændres, nye koncepter, menuer, ideer, osv. skal realiseres.
Alt dette skal ske i en overgang fra nuværende Takeaway til vores åbning, i henhold til diverse retningslinjer fra myndighederne.
Jeg gennemgår alt hvad vi har lavet de sidste 7-8 år og grovsortere alt, for at kunne lancere vores nye Kalvø.
Jeg vil gerne vide hvor meget du vil involveres, høres mv. eller skal jeg blot lave dig nogle Estimater og løbende informere?
uanset skal vi nok have afstemt en plan for Kalvø og fremtid.
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25
Jeg kommer her med nogle helt konkrete forslag som kunne hjælpe vores forretning.
jeg ser det ud fra et bredt branche perspektiv.
Dels fordi der er stor forskel på den lille smørrebrødsforretning til de store konference hoteller.
Dels fordi det er vores egen beslutning at lave Takeaway, og tror ikke nogen vil betale os for, at det ikke var en økonomisk succes
1)
Hjemsendelse af personale med Lønkompensation.
Det vil give god mening og være en økonomisk hjælp til os, hvis vi kunne få de pågældende medarbejdere til at komme på arbejde i de timer, som vi rent faktisk selv betaler for!
2)
Højsæson
Det er vores højsæson vi har tabt grundet Corona-virus. Det koster det betydeligt på vores likviditet, derfor kunne det være en økonomisk hjælp at vi selv kunne beholde momsen i denne periode.
Uagtet hvordan vores forretning ser ud på årsresultatet, kan vi dokumenterevores omsætning, dækningsbidrag, samt nettoresultat for de pågældende måned som vi anses som højsæson.
Det er netop højsæsonen der skaber grundlag for hele året. (april, maj, juni)
3)
Kompensation for faste udgifter
Det bør ikke være drift resultatet for 2019 der skal være afgørende for om der kan søges kompensation for de faste udgifter, i så fald bør det være perioden der kigges på.
Fordi vi taler om højsæson, hvor vi normalt skaber likviditet til året. Så der bør kigges måned for måned. Vi kan igen dokumentere resultater for april, maj, juni 2019.
Jeg har vedhæftet de balancer du mangler fra 2019.
Ring 😊
Rasmus M Rasmussen
Restaurant Kalvø,
3600 Frederikssund
Telefon: 47 31 02 25
Mobil: 20 18 02 25