onsdag den 26. juni 2019

Det røde mål er 70% en tragedie det hjælper kun de andre EU lande.


Et centralt krav fra de Radikale og SF har ændret sig på ganske få uger, og det kan have afgørende betydning for klimakampen og dansk økonomi.

27. maj stod der på SFs hjemmeside, at SF »vil indføre en bindende klimalov, der reducerer CO2-udslippet med 60 pct. inden 2030«.

Siden marts har de Radikales ambition været en reduktion på 65 pct. i 2030. Tidligere ville partiet reducere CO2-udslippet med 60 pct.

På daværende tidspunkt var Enhedslisten det eneste parti, der havde en udtalt ambition om 70 procents reduktion, og de Radikales miljøordfører, Ida Auken, sagde i den forbindelse i februar til Politiken, at det var »klart«, at »et parti som Enhedslisten, der ikke skal sidde med regeringsansvaret og få økonomien til at hænge sammen, skruer lidt op for det hele, i forhold til hvad vi andre siger«.

Ida Auken uddybede:

»Vi vil for eksempel også have en CO2-reduktion, som er markant højere end regeringens (VLAK-regeringen, red.) i 2030. Der siger Enhedslisten 70 pct., mens vi siger 60 pct., fordi vi skal have det til at hænge sammen i virkelighedens verden.«

Men en valgkamp kan ændre mange ting.

Med under en uge til valgdagen lød det pludselig fra de Radikale og SF, at de nu også ønskede en reduktion på 70 procent af drivhusgasser i 2030.

Og onsdag aften indgik SF sammen med Socialdemokratiet og Enhedslisten en delaftale i forbindelse med regeringsforhandlingerne om, at man skal vedtage en klimalov med netop en sådan reduktion som målsætning. De Radikale var ikke med, men kun fordi partiet ikke ville indgå en delaftale. Selve målet står partiet helt bag.

»Det bliver mere og mere omkostningstungt«
Men at løfte reduktionen fra 60 til 70 procent er en enormt svær øvelse, som Ida Auken også selv sagde i februar, lyder det fra flere professorer. De sidste procenter er nemlig langt sværere og mere omkostningstunge at opnå.

»EU har allerede sat et fælles mål for landene om en reduktion på 40 procent i 2030, Hvis Danmark reducerer markant mere, betyder det, at andre lande i EU kan udlede mere, fordi det fælles EU-mål alligevel bliver opnået på grund af Danmark.«

Danmarks verdens aftryk på klimaet udgør 0,3 %

Danmark er på vej til fattigdom på grund af aktivisme.
EU's mål for 2030 er, at drivhusgasudledningerne skal reduceres med 40 %.


Det røde mål på 70 % er en tragedie,som kun gavner de andre EU lande.


Altså store ekstra omkostninger for Danmark til ingen nytte. 


Pludselig ændrede SF og R klimamål - men det er »en decideret dårlig idé« og vil koste danskerne milliarder


De røde partier har indgået en aftale i klimakampens navn, som vil blive svær og dyr, siger eksperter. Og tidligere har ét af partierne bag Mette Frederiksen selv sagt, at det ikke kunne lade sig gøre i »virkelighedens verden«.





Gammel-kommunisterne har nu fået stor indflydelse på dansk politik,hvor stopper det"Danmark på fattigdommens vej.

Mange sider med røde ønsker,men hvem skal betale? hvor skal pengene komme fra og hvem skal betale for den nye røde migrantmagnet,nemlig børn ud af sjælsmark,
Ikke et øje er tørt, men nu vil migrant-er valfarte til Danmark, der vil man kunne få godt betalt ophold uden man er asyl-berettiget, bare man har børn.
Men efter tyve dages intens politiske forhandlinger,
Til gengæld fremstår det for udenforstående hurtigt som om, at Mette Frederiksen, SF og Enhedslisten har vundet den store omkamp. Med en aftale, der fokuserer på velfærd, klimamål og udlændinge-lempelser, er det sorte tårn malet rødt og grønt.
Den radikale leder Morten Østergaard har holdt den stige, som Frederiksen skulle bruge for at svinge malerkosten og til sidst kravle ind i Statsministeriet.
Danmarks verdens aftryk på klimaet udgør 0,3 %
Danmark er på vej til mere fattigdom på grund af klima-aktivisme.
EU's mål for 2030 er, at drivhusgasudledningerne skal reduceres med 40 %.
Det røde mål er 70% er en tragedie der kun hjælper de andre EU lande,som jo kan bruge de overskydende 30 % til at svine med.
.
Hvor langt de røde 49,5% vil gå vil tiden vise,men nu betaler 20% af skatteyderne 50% af indkomst-skatterne, det er åbenbart ikke nok.

https://twitter.com/pelledragsted/status/1143830008441507840


https://politiken.dk/incoming/static/7271359-Aftale.pdf?utm_campaign=politiken-morgen&utm_content=26-06-2019&utm_medium=email&utm_source=newsletter_redaktionel