26. januar er dag 26 i året, Men dejligt i går at se et hold i fuld kontrol"

af Leif Jørn Tullberg den 26. januar 2013 kl. 08:49 ·
26. januar er dag 26 i året, i den gregorianske kalender. Der er 339 dage tilbage af året (340 i skudår).
  • Polykarps dag, efter apostelen Johannes' elev Polykarp (69-155), der var biskop i Smyrna og led martyrdøden 86 år gammel omkring år 155.



Danmark klar til finalen ved håndbold-VM.
Skal man tro håndboldlandsholdets bomstærke bag spiller, Kasper Søndergaard, sikrer Danmark sig VM-guldet sig på søndag.
- Vi har et bedre hold end Spanien, sagde Kasper Søndergaard til DR efter kampen, hvor han uddybede sin betragtning således:
- Det er stort, at vi er i finalen. Men vi er slet ikke tilfredse endnu. Søndag skal arbejdet gøres færdigt.
Men  lad os nu se hvis vi spiller som i går mod kroaterne kan vi vinde over alle hold,
Men hvis vi spiller som anden halvleg mod Ungarn så er det sølv”
Men dejligt i går at se et hold i fuld kontrol”
Håndbold er et spil hvor psykologien spiller med.
Usikkerhed om Mikkel Hansens kræfter
Der var før kampen usikkerhed om, hvorvidt Mikkel Hansen havde kræfterne til at spille igennem. Det havde han. Tak skæbne, det havde han. Danmarks ultimative stjerne skød ikke så meget som normalt, men klogt forberedte han og var samtidig fremragende i sit forsvarsspil igennem 60 minutter. En præstation i mandens verdensklasse.
En overtalssituation ved 23-19 og 12 minutter tilbage kunne have givet en lille afgørelse, men danskerne tabte den 0-1 og så var der igen nerver ved 23-20.
Men så hang Nikolaj Markussen oppe under kuplen til en nem scoring og sekundet efter tatoverede Mikkel Hansen en lang aflevering i Jesper Nøddesbos sikre næver. 25-20 og endelig volumen på de danske tilskuere.
Det danske forsvar dansede med musklerne fra side til side, og kastede sig ind i alle dueller. Møllgaard, Rene Toft, Kasper Nielsen og evighedsmaskinen Mikkel Hansen var umulige at komme forbi og dermed var sagen klar: Danmark i VM-finalen for anden gang i træk.
Lad det endelige blive søndag snart.
God weekend"
-o:)-o:)-o:)
Kom så danmark"