onsdag den 21. august 2013

22. august er dag 234 i året. Måske er dagen for kort ved ikke om jeg bare giver tiden bort"

 

22. august 2013 kl. 06:33
22. august er dag 234 i året i den gregorianske kalender. Der er 131 dage tilbage af året.

Dagens navn er Symphorian.







Symphorian Ifølge en legende i det tidlige 5. århundrede, var St. Symphorian Autun blevet halshugget, Mens han stadig var ung mand, under regering af Marcus Aurelius. Han var søn af en senator ved navn Faustus. Han studerede ved Autun og blev indbragt den provinsguvernør Heraklius for ikke at tilbede hedenske gudinde Kybele. Symphorian siges at have bedt om værktøjer til at ødelægge statuen. Han blev anholdt og pisket, og fordi han var fra en adelig familie, Fik han en chance for at afsværge. Symphorian blev tilbudt bestikkelse for at gøre det, men han afslog.



Nogle dage smuldre bort” Måske er dagen for kort ved ikke om jeg bare giver tiden bort”

Skønne dage ikke klage, men når mere når der er en plan” Visse dage er planen at der ikke er noget skal nås sådan skal det forstås”

IT. er til stor hjælp, men også en tidsrøver, når nyt skal installeres eller rettes en fejl forsvinder tiden som dug for Solen” Men det er jo min egen fejl”for Solen den er sej”

Jo det med det er de andres skyld er noget vrøvl du bestemmer selv, Så frem med planen og så følg den så køre det.(de fleste dage)



De næste to dage er planlagt så vil der angiveligt blive nået mere” Høre flere tale, lytte lære sådan må det være”



Sameksistens”

Mange påstår at alle faste værdier forsvinder og at det sociale bånd er i færd med at opløses. Årsagen er imidlertid at samfundet hænger sammen på en måde som ikke svarer til vores traditionelle forestillinger. Det sociale bånd der knytter os sammen er vævet af en række forskelligartede tråde hvoraf ingen fremstår som substantielle og grundlæggende. Det kan derfor være særdeles svært at udpege og fastholde det der binder os sammen.

Sådan omklamret i det aktuelle stærke og foranderlige sociale bånd kan den enkelte i dag på én gang betragte sig som fri og afmægtig. Han kan opleve at alt forandrer sig og står til at ændre, samtidig med at han erfarer hvordan han er ude af stand til virkelig at ændre noget og hvorledes alt alligevel forbliver det sammen” Det minder meget om at skrive sit navn i vand”

Det kan gøres med et meget flot svung”

Men opdager hurtigt betydningen af indsatsen”



Denne morgen starter tung” Men kan ende varm og rund”

Du ønskes en god lang Solrig dag”

-o:)-o:)-o:)
Symphorian Ifølge en legende i det tidlige 5. århundrede, var St. Symphorian Autun blevet halshugget, Mens han stadig var ung mand, under regering af Marcus Aurelius.
Symphorian Ifølge en legende i det tidlige 5. århundrede, var St. Symphorian Autun blevet halshugget, Mens han stadig var ung mand, under regering af Marcus Aurelius.