mandag den 29. november 2021

Den socialistiske provokatør Luca Jonathan Saverio Pristed er i fuld gang med at instruerer sygeplejerskerne hvordan de omgår de fagretslige regler, Arbejdsgiverne & DSR må naturligvis omgående tage de nødvendige faglige skridt . .

 

Nu var jeg haft møde med en jurist og tilspurgt hvordan og hvorledes det kommer til at foregå med kollektiv opsigelse!
📣 Sådan som det muligvis fungere fra Arbejdsretten side er at de kigger på antallet af opsigelser der foregår i perioden omkring den 30 november. Er der flere opsigelser end “normalt” vil de se på opsigelserne som en del af de kollektive opsigelser.
🥸 Det er derfor stadig vigtigt at når i siger op, gør det grundet de problemer vi ser i sundhedsvæsenet nu, dårlige arbejdsforhold, dårligt lønnet, højt arbejdspres og generelt dårlige vilkår.
🚨 Der er aldrig sket noget lignende det vi er ude i på nuværende tidspunkt, og det er derfor meget usikkerhed om hvordan Arbejdsretten vil gribe det her an. Det er jurister fra DSR der forhandler med Arbejdsretten om hvad der sker, selvom DSR tager afstand fra de kollektive opsigelser, som de er nødsaget til.
🤔 Så jeg kan DESVÆRRE ikke fortælle jer på forhånd hvad der vil ske, men det der skete i 1995 var at de 130 sygeplejersker der sagde op kollektivt blev beordret at trække dem tilbage, ellers fik de en bod, der var 6 der ikke trak dem tilbage, men de fik aldrig en bod og DSR fik aldrig en bod.
💪🏼 Min opfordring er at sige op med de grunde jeg skrev overfor, og ikke skrive nogle steder på medier at i gør det grundet den opfordring jeg har lavet. Vi må afvente og se hvad reaktionen bliver fra regionerne og Arbejdsretten.
❤️ Mit sidste og vigtigste budskab bliver at hvis i siger op, så gå i gang med at lede efter et nyt job udenfor det offentlige eller hav en plan klar så i kan forsørge jer selv og jeres familier, det kan godt blive en lang kamp at få regeringen og politikerne til at vågne op og redde det offentlige sundhedsvæsen, som er det vi ønsker med disse opsigelser i sidste ende!
🔥 Men jeg vil ikke arbejde i et sundhedsvæsen som er til fare for patienterne og jeg selv grundet politikerne og regeringens mange årige besparelser!
Hvis link ikke virker kør musen henover og kopier, samt klik..
https://www.facebook.com/groups/416519416594593/
https://www.facebook.com/groups/416519416594593/?multi_permalinks=429871818592686&notif_id=1638254789776845&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif