onsdag den 25. september 2013

26. september er dag 269 i året. Thomas Larsen: Skattebombe kan være en fuser"

 

26. september 2013 kl. 06:38



26. september er dag 269 i året i den gregorianske kalender. Der er 96 dage tilbage af året.

Dagens navn er Adolph. Det er den europæiske dag for sprog.










Thomas Larsen: Skattebombe kan være en fuser”



Det er opsigtvækkende, at Skattesagskommissionen udskyder afhøringer på grund af anonymt tip, men bomben mod Venstre kan ende som en fuser, vurderer Berlingskes politiske kommentator, Thomas Larsen.




Det er under al kritik at man ved at sende et anonymt brev fem minutter i tolv kan sværte en masse mennesker til, uden nogen dokumentation”

Hvis der er foregået noget ulovligt skal kommissionen naturligvis blotlægge dette, Men når en rutineret landsdommer ikke mener at det kan bruges, så må man konkludere at indtil der er beviser på bordet er de til sværtede uskyldige”

Men det virker som om mange vil gerne at venstre toppen har snavs på fingerende, men husk det er rød blok der har sat rammerne for kommissionen.

Det kunne være rart om der blev nedsat en kommission der ser på hele sagsbehandlingen i Skat vedr. Statsministerens skatteforhold, Herunder hvorfor skat København ændrede praksis hvorefter statsministerens mand blev tilgodeset”
Timingen er perfekt for stort drama,men man kan undres hvorfor den anonyme brevskriver ikke for længe siden er kommet med sine oplysninger"
Du ønskes en god Solrig torsdag"
-o:)-o:)-o:)
Thomas Larsen: Skattebombe kan være en fuser”
Thomas Larsen: Skattebombe kan være en fuser”