lørdag den 21. marts 2020

Til Pelle Dragsted du er nok en af de største danske politiske begavelser. det er der ikke kun mig der mener , det gør mange andre også, desværre abonnerer du på en død socialistisk ideologi.. Se venligst mit svar herunder på din artikel i Altinget..



Så smed Pelle Dragsted masken, nu skal den stendøde socialistiske ideologi have en tur i respiratoren og være vidunderkuren på den nuværende og de kommende kriser.
Indgreb i ejendomsretten,plus en masse socialistiske produkter bliver revet ned fra hylderne"
Produkter der er forældede og har gået sin døds gang mange steder i verden.
Men med en ting tilfælles, at efterlade sig fattigdom, armod og nogle steder diktatur...

Pelle skriver: 
Men problemet er som sagt, at coronaudbruddet samtidig har udløst og forværret et allerede forventet tilbageslag på de finansielle markeder. Aktiekurserne er faldet med historisk hast verden over. I Europa er faldet så stort, at hele stigningen siden 2012 nu er forsvundet i den blå luft.
Kombineret med stærkt forgældede virksomheder er der stor risiko for, at vi verden over vil se en serie af konkurser og betalingsstandsninger, som igen kan forplante sig i den finansielle sektor, når de må nedskrive deres aktiver som følge af virksomhedernes faldende betalings evne.
Det er naturligt at aktierne falder når hele verden lukker midlertidigt ned,aktiemarkedet afspejler omgående hvad der sker i verden. LT.

Pelle skriver:Hvad bør der gøres?
1) Krisehjælp her og nu: Lige nu handler det om at afbøde de værste følger af coronaudbruddet. Her er der allerede taget en række fornuftige initiativer. Og flere er på vej.
Det afgørende er, at ingen lønmodtagergrupper eller små selvstændige skal stå uden indtægt. Derfor er hovedopgaven at sikre solid økonomisk dækning af alle borgere, der rammes af ledighed.
Det er både til fordel for den enkelte og for samfundet, fordi det underbygger efterspørgslen og sikrer mod, at krisen forplanter sig yderligere til for eksempel boligmarkedet med tvangsauktioner og massive prisfald til følge.
Det er vigtigt at alle virksomheder bliver hjulpet ,uden stramme bånd og betingelser,det er landets regering der ud fra humane grunde lukker alt ned,bakket op af et enigt folketing. LT.    
Pelle skriver:
2) Omfattende grønne stimuluspakker: Når coronaudbruddet kommer under kontrol, vil vi med overvejende sandsynlighed stå over for en mere grundlæggende økonomisk recession som følge af de føromtalte økonomiske ubalancer. Her står vi som sagt i den situation, at den foretrukne krisemedicin i de seneste årtier – rentenedsættelser og kvantitative lempelser – har udtømt deres potentiale.
Tilbage står finanspolitikken. Mens sidste krise førte til store offentlige nedskæringer og hård budgetdisciplin, der forlængede og forværrede krisen, er netop offentligt forbrug og investeringer et nødvendigt redskab denne gang. Alle lande inklusive Danmark må gennemføre omfattende stimuluspakker, der kan sætte gang i efterspørgslen og jobskabelsen.
Og når det gælder klimatruslen, kan det faktisk være en god nyhed. For så længe opsvinget stod på, har finanspolitikken i de fleste lande været passiv, og investeringernes retning er først og fremmest blevet bestemt af markedskræfterne.
Krisen giver Danmark og andre stater en oplagt mulighed for at handle langt mere proaktivt og demokratisk bestemme retningen af investeringerne. Det giver en unik chance for at gennemføre en grøn investeringsplan af historiske dimensioner.
Havvindmølleparker, solcelleparker, ladestandere, højhastighedstog og klimarenoveringer kan på én gang sætte os i stand til at nå Parisaftalens mål og samtidig skabe ny offentlig infrastruktur og grønne job, der kan skubbe en mere demokratisk og bæredygtig økonomi i gang.

Danmark står stærkt på grund af social-kapitalismen der har sikret en stærk økonomi og Danmark kun er gældsat med 18 % af BNP LT.
Pelle skriver:
3) Redningspakker skal indebære modkrav: Hvis krisen for alvor rammer, er der stor sandsynlighed for, at en række virksomheder og banker igen vil få brug for økonomiske redningspakker, ligesom vi så det i 2008-2009. Det er helt afgørende, at der denne gang bliver stillet de rigtige modkrav til de banker og virksomheder, som omfattes af skatteyderfinansierede bailouts.  
- Udbytteudbetalinger skal stoppes i en årrække, og aktietilbagekøbsprogrammer skal permanent forhindres, alt sammen for at sikre, at virksomhederne kapitaliseres og overskuddet reinvesteres i at udvikle virksomhederne og skabe lokale job. Det norske socialdemokrati har allerede foreslået lignende krav.
- Stop for nye lønstigninger og bonusser til ledelse og bestyrelse, så længe de er omfattet af redningspakker. Skattebetalte redningspakker skal ikke bruges til at forgylde cheflaget yderligere.
- Statsstøtte skal veksles til ejerandele, så staten får medejerskab i de omfattede virksomheder og banker. Når skatteyderne betaler tabet, skal de også have andel i gevinsterne, når økonomien vender. Ved sidste finanskrise lykkedes det i Danmark bankerne at undgå denne model, mens den blev gennemført i de fleste andre lande.

Nødvendige hjælpe pakker , skal naturligvis ikke være en bagdør for socialismen. LT.

( henvisning til Norge er lidt pudsig, norges enegang har sænket deres krone til 57 øre)

Måske bør Pelle Dragsted læse Rangved rapporten igen:

 
https://www.dr.dk/nyheder/htm/Rangvid.pdf

Pelle Skriver:
4) Oprydning i finanssektoren: Efter sidste krise fik finanssektoren lov at fortsætte stort set som før. Kravene til kapitalpolstring blev øget, men de grundlæggende strukturelle problemer med finanshuse, der er så store, at staten er nødt til at redde dem, og med alt for store risici og spekulativ adfærd forblev uløste. Hvis finanssektoren igen kommer i krise, bør der gennemføres en række strukturreformer, herunder:
- De største finanshuse bør splittes op i mindre enheder – for eksempel ved at adskille pengeinstitutter fra realkredit, forsikring og pensionskasser. Særligt Danske Bank udgør på grund af dens omfang en konstant trussel mod den finansielle stabilitet.
- Indgreb mod spekulative aktiviteter, herunder en skat på finansielle transaktioner og benhård regulering af finansielle produkter som derivater.
- Etablering af et eller flere offentlige ikke spekulative bankalternativer og styrkelse af den demokratiske del af finanssektoren (andelskasser, sparekasser og foreningsejet realkredit).
- Banker, der omfattes af bankpakker skal betale for statsstøtte med ejerandele, så det offentlige får medejerskab. Offentligt medejerskab vil være et værn mod, at bankerne igen foretager samfundsskadelige udlån og investeringer.
Hvis vi lærer af sidste krises fejl og reagerer på den kommende krise på en klog og solidarisk måde, kan vi faktisk ende med at stå med en økonomi, der er langt mere retfærdig, demokratisk, robust og bæredygtig end den, vi har i dag.

Bankerne og finanshusene er Pelle Dragsteds hade projekt nummer 1
Han har endnu ikke opdaget at kapitalstrømmene skal flyde  frit hvis et samfund skal fungere,det er det der går grueligt galt, når det frie marked bliver skiftet ud med planøkonomi .LT
https://www.altinget.dk/artikel/pelle-dragsted-saadan-skal-vi-haandtere-den-kommende-oekonomiske-krise?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=altinget-dk-weekend-9-30&utm_campaign=altingetdk%20Altinget.dk&utm_medium%09=e-mail&utm_source=nyhedsbrev
-----

Personer med passiv-aggressiv personligheds-forstyrrelse har tendens til at have en stort kløft mellem, hvad de siger og hvad de gør

Tvetydighed og vrede
Personer med passiv-aggressiv personligheds-forstyrrelse har tendens til at have en stort kløft mellem, hvad de siger og hvad de gør. Det er næsten umuligt at vide, hvad de føler, fordi de heller ikke viser nogen følelse overhovedet eller to helt modsatte følelser på samme tid

Er der nogen der ude der kan forklare hvorfor at erhvervslivet skal være særlig taknemlig og at der skal stilles særlige krav om overskud og udbytte begrænsning med mere..




Der er ca. 800.000 offentligt ansatte – fraregnet »kritiske« medarbejdere som sundhedspersonale og politi –  sendt hjem.
»De hjemsendte skal så vidt muligt arbejde hjemmefra.
Men alle hjemsendte vil få løn i den offentlig sektor,« sagde Mette Frederiksen.

Regeringen har opfordret privatansatte, der sendes hjem, til at afspadsere eller holde ferie.

Danmarks største fagforening, 3F, har f.eks. indgået en aftale med arbejdsgiverne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet om, at medarbejdere kan hjemsendes uden løn for at undgå fyringer.

Regeringen har med arbejdsgivere og lønmodtagere aftalt en mulighed for statslig lønkompensation for virksomheder, der står over for fyringer. Et krav i ordningen er, at de berørte medarbejdere tager en uges afspadsering, ferie eller fri uden løn.

Torsdag enedes alle folketingets partier om en rednings-pakke på 40-60  mia. kr. til dansk erhvervsliv.

Er der nogen der ude der kan forklare hvorfor at erhvervslivet skal være særlig taknemlig og at der skal stilles særlige krav om  overskud og udbytte begrænsning med mere..

Det er meldinger fra venstrefløjen og fra de sociale medier samt fra flere folketingsmedlemmer ..

Men ingen krav til de offentlige ansatte med fuld løn  eller de private der for fuld løn med tilskud..

Corona” Vi er allerede godt trætte af navnet.😞 Selv om jeg/vi har levet et langt liv med mange oplevelser, så der ikke meget der kan komme på dette niveau..Tapas

Corona”
Vi er allerede godt trætte af navnet.😞
Selv om jeg/vi har levet et langt liv med mange oplevelser,
så der ikke meget der kan komme på dette niveau..
Skal vi ikke lige dvæle ved dette!
Politikerne de sidste 14 dage kommet med meget kraftige opfordringer,
Fulgt op med eksorbitant indgribende lovgivning der balanceret på grundlovens kant,
Angiveligt for at redde op til 6000 personer fra at dø..
Men konsekvenserne for samfundet har været eksorbitante.
Derfor 179 folketings politikere bevilget Ca. 50-60 milliarder og stiller et tre cifferet milliardbeløb i udsigt,
Ikke for kvæle markeds kræfterne, men for at redde flere hundrede tusinde arbejdspladser.
Danmark står stærkt på grund af social-kapitalismen der har sikret en stærk økonomi og Danmark kun er gældsat med 18 % af BNP..
Folketinget er nu trådt karakter, og hjælper det samlede erhvervsliv, som er sat i stå.
På grund af regeringens mange drastiske tiltag, men som angiveligt er iværksat for at redde menneskeliv.
Men til tagene har været meget drastiske og voldsomme, og har lukket store dele af erhvervslivet ned.
Til tagene har virket som gift for erhvervslivet og vil koste mange tusinde arbejdspladser.

Alt sammen for at redde måske op til 6000 personers liv.
Er det ok ?
Ja det er rettidig omhu selv om restauranten på otte dage mistede al omsætning”

Selv om maskine forretningen måtte sende halvdelen af personalet hjem”
Selv om kontrolbesøget hos lægen måtte tages pr tlf.
Selv om møder må holdes pr tlf. eller skype”
Vi køber mere mad ud af huset i høj kvalitet”
Vi skal til Spanien i aften og spise Tapas”
( Tapas er nu hentet på Restaurant kalvø hvor der var 60 andre der havde fået gode samme ide)
Selv om solen skinner kan man god være glad”
Husk at frygten er djævlens villige håndlanger”
God Weekend☺️