tirsdag den 25. december 2018

Nu har LO/FH omtalt de 10 % af befolkningen som har fået 65.000 kr. mere til rådighed, Men LO/FH glemmer at fortælle at de personer betaler 34 % af al indkomstskat i Danmark.





Forskellen mellem rig og fattig er blevet for stor, og den stigende afstand mellem danskerne truer tilliden, sammenholdet og solidariteten i samfundet,
Lyder det fra LO/FH-formand Lizette Risgaard:

»Vi er nødt til at råbe vagt i gevær nu. Den politik, der bliver ført, øger uligheden, og det truer sammenhængs-kraften og det, som har gjort Danmark stærkt.«

Uligheden skal stoppes nu.

Tal fra LO/FH viser, at de rigeste 10 pct. af befolkningen i gennemsnit har fået 65.000 kr. mere mellem hænderne om året siden 2010,
M
ens det tilsvarende beløb for de 40 pct. fattigste er 3.000 kr.

LO/FH  medtager tilsyneladende de  2 millioner personer på overførsels indkomster i ligningen ?
Hvor meget mener LO/FH  at  de bør have mere til rådighed i forhold til dem der arbejder hver dag?

Nu har LO/FH omtalt de 10 %  af befolkningen som har fået 65.000 kr. mere til rådighed,
M
en LO/FH glemmer at fortælle at de samme personer betaler 34 % af al indkomstskat i Danmark.

LO/FH mangler at fortælle hvad har de 50 % til rådighed og hvad betaler de i skat.

LO/FH mangler i det hele taget at forklare deres tal, det må vær første betingelse for at debatterer dette på et saglig niveau.

Lizette Risgaard LO/FH er ude og kræve mere lighed har LO/FH opgivet den danske model"

Hvor det centrale element er de frivillige aftaler, der indgås mellem arbejdsgiverforeninger og fagforeninger?
Vil LO/FH kaste jer ud i en politisk kamp og kortslutte den danske model”

Glæder mig til et svar.

Desværre ingen svar fra Lizette Risgaard,

Men jeg tilføjet flere oplysninger og spørgsmål herunder:



Vi har altid haft folk i Danmark, der har haft mange penge, og det har vi ikke haft ondt i røven af i fagbevægelsen, men den rigeste tiendedel har tilegnet sig en rigtig stor del af befolkningens samlede formue, og jeg er bange for, at det samfund, som vi har skabt i fællesskab, er ved at skride.
Udtaler Lizette Risgaard"

Det er postulater uden hold i virkeligheden, dem der tjener mere betaler progressivt mere i skat”

Uligheden som Lizette Risgaard påstår kan kun måles i brøker”



»Se på protesterne i Frankrig«
»Noget af det, der foregår ude i verden, handler om, at afstanden mellem eliten og almindelige mennesker er blevet for stor.

 Se på protesterne i Frankrig, og hvad der sker, når du laver reformer, hvor du giver til de rige, mens de fattige må betale.Udtaler Lizette Risgaard"

At sammenligne et land som Frankrig, med Danmark er helt ude i hampen.
Et  Frankrig hvor de meget store kommunistiske fagforeninger har drevet skiftende regeringer rundt i manegen, og tvunget regeringerne til at føre til at føre en planøkonomi til skade for alle franskmænd er både forkert og populistisk.

Lizette Risgaard du angriber de borgerlige regeringer, men til nytår får vi top-skattelettelser, som er gennemført af en socialdemokratisk ledet regering i 2012?

»Den stigning i topskattegrænsen har til formål at flytte den almindelige lønmodtager ud af topskatten, men der skal ikke laves nye aftaler om at lette topskatten. Det er 100 pct. sikkert,« siger Lizette Risgaard.
Men det vil sige når man tjener på til 500.000 kr. om året som mange af dine medlemmer gør skal de ikke betale topskat, men alle andre der tjener mere skal betale hvad er rationale i det??


»Vi har fået flere rige og flere fattige. Der er 65.000 fattige børn i Danmark i dag, og du kan høre, hvordan hjælpe-organisationerne fortæller, at de udleverer flere og flere julepakker, som man jo altså ikke bare sådan får. Der skal dokumentation til,« siger Lizette Risgaard”
Der mangler lødig dokumentation det passer ikke med de 65.000 fattige børn det er en skrivebords øvelse som den røde AE tænketank har stået fadder til.

En guldske i munden
»Hvis enhver kan sige: ”Jeg arbejder fra morgen til aften, og jeg har et godt liv. Jeg kan brødføde mine børn og hjælpe min familie, og jeg har en uddannelse og et sted at bo.” Så er der ro i samfundet og forståelse for, at nogen er født med en guldske i munden eller skaffer sig en ved hårdt arbejde. Men hvis afstanden mellem folk – og det handler om kroner og øre – bliver for stor, ryger balancen. ”Udtaler Lizette Risgaard”

Det er rene populistiske udokumenterede sludder,kom med noget dokumentation.

Dette er et udsnit af interview med finans og JP  med Lizette Risgaard"desværre har der ikke været skarp kritisk opfølgning på dette, men det kan jo være det kommer.
Det er tydeligt at LO/FH har iværksat store kampagner der skal overbevise deres medlemmer at fagforenings kontingenter på mange hundrede kr. pr måned er givet godt ud til de tilknyttede fagforeninger. 
.