mandag den 27. september 2021

At Lizette Risgaard Formand FH, sammenligner Nemligcom med padborgsagen er helt ude hampen, det viser hvad fagforeningerne står for.

 
Fup og fidus, Nemligcom er blevet prygelknabe for en desperat fagforening, som i panik forsøger at skaffet sig legitimitet"
Men med sådanne eksempler er de afsløret"
Desværre har de regeringens opbakning..
 
 
Der er ved at opstå et andenrangs arbejdsmarked, hvor overenskomster og regler bliver sat ud af kraft. Hvor snyd og bedrag er dagens orden. Fagbevægelsen er dagligt vidne til misbrug af sårbare udenlandske lønmodtagere inden for særligt byggeri-, transport- og servicesektoren. Det handler blandt andet om underbetaling, slumagtige boligforhold og elendigt arbejdsmiljø uden pauser og hviletid. Vi har set det i Padborg-sagen og med Nemlig.com, men det er kun to eksempler på et stort og omfattende problem.”
 
Citat fra altinget:
 
https://www.altinget.dk/arbejdsmarked/artikel/fh-regeringens-dagpengebud-er-ambitioest-og-fair-nu-skal-hummelgaard-faa-det-stemt-hjem
 
 Citat fra Lizettes Blog:

Fagbevægelsen er dagligt vidne til misbrug af sårbare udenlandske lønmodtagere inden for især byggeriet, transport- og servicesektoren. Det handler bl.a. om underbetaling, slumagtige boligforhold og dårligt arbejdsmiljø fx uden pauser og hviletid. Vi har set det bl.a. i Padborg-sagen og nemlig.com.


https://fho.dk/blog/2021/09/12/discount-arbejdsmarked-paa-fremmarch-maa-stoppes-nu/?SNSubscribed=true





Bedste  hilsen.
Leif Tullberg
Pensionist tidligere 50 år i dansk transport.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar