mandag den 23. september 2019

Udtalelser fra Mattias Tesfaye december 2018 : Nu siger siger Mattias Tesfaye at han er fejl citeret ""🤔



Socialdemokratiet bakker op om regeringen og Dansk Folkepartis forslag om et udrejsecenter for kriminelle udlændinge på øen Lindholm. Ø-forslaget var voldsomt kontroversielt,
Da Karen Jespersen foreslog det som socialdemokratisk indenrigsminister i 2000.
Men det var ”fremragende klarsyn”, siger Mattias Tesfaye i dag
Det var ”spot on”, da den daværende socialdemokratiske indenrigsminister Karen Jespersen for 18 år siden foreslog, at kriminelle asylansøgere skulle placeres på en øde ø.
Det siger den socialdemokratiske udlændingeordfører Mattias Tesfaye i et interview med tv-podcasten ”Borgen Late Night” med Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen.
Karen Jespersen, som siden skiftede til Venstre og i dag udgiver den indvandringskritiske netavis “Den Korte Avis” med sin mand Ralf Pittelkow, fik voldsom kritik af den daværende socialdemokratiske partiledelse for sit ø-forslag. Men Mattias Tesfaye mener, at Karen Jespersen så helt rigtigt.
”Da jeg for nylig sad og gennemlæste den udlændingepolitiske historie og stødte på det her (Karen Jespersens forslag, red.), tænkte jeg, at det lyder sgu egentlig meget fornuftigt. Meget af det hun sagde i slutningen 1990erne, var udtryk for et fremragende klarsyn, midt i en politisk debat af miskmask. Med vor tids briller, i bagklogskabens lys og alt det der, der er det bare forbløffende præcist,”
Siger Mattias Tesfaye.☺️
Nu siger siger Mattias Tesfaye at han er fejl citeret ""🤔

Ingen kommentarer:

Send en kommentar