onsdag den 26. juni 2019

Gammel-kommunisterne har nu fået stor indflydelse på dansk politik,hvor stopper det"Danmark på fattigdommens vej.

Mange sider med røde ønsker,men hvem skal betale? hvor skal pengene komme fra og hvem skal betale for den nye røde migrantmagnet,nemlig børn ud af sjælsmark,
Ikke et øje er tørt, men nu vil migrant-er valfarte til Danmark, der vil man kunne få godt betalt ophold uden man er asyl-berettiget, bare man har børn.
Men efter tyve dages intens politiske forhandlinger,
Til gengæld fremstår det for udenforstående hurtigt som om, at Mette Frederiksen, SF og Enhedslisten har vundet den store omkamp. Med en aftale, der fokuserer på velfærd, klimamål og udlændinge-lempelser, er det sorte tårn malet rødt og grønt.
Den radikale leder Morten Østergaard har holdt den stige, som Frederiksen skulle bruge for at svinge malerkosten og til sidst kravle ind i Statsministeriet.
Danmarks verdens aftryk på klimaet udgør 0,3 %
Danmark er på vej til mere fattigdom på grund af klima-aktivisme.
EU's mål for 2030 er, at drivhusgasudledningerne skal reduceres med 40 %.
Det røde mål er 70% er en tragedie der kun hjælper de andre EU lande,som jo kan bruge de overskydende 30 % til at svine med.
.
Hvor langt de røde 49,5% vil gå vil tiden vise,men nu betaler 20% af skatteyderne 50% af indkomst-skatterne, det er åbenbart ikke nok.

https://twitter.com/pelledragsted/status/1143830008441507840


https://politiken.dk/incoming/static/7271359-Aftale.pdf?utm_campaign=politiken-morgen&utm_content=26-06-2019&utm_medium=email&utm_source=newsletter_redaktionel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar