onsdag den 14. august 2013

15. august er dag 227 i året. Den langsomme opvågnen til den kendte udsigt"

 

15. august 2013 kl. 06:49


15. august er dag 227 i året i den gregorianske kalender. Der er 138 dage tilbage af året (også i skudår).

Dagens navn i den danske almanak er Mariæ himmelfart. I Sverige er navnet Estelle og Stella, og i Norge er navnet Margot, Mary og Marielle.





Almindelige mennesker findes i supermarkedet henne om hjørnet. Jeg ved ikke hvorfor, et eller andet sted skal du jo starte. Så lad os starte der.



Hvis du ønsker at vide mere

om Jens og Kirstens hverdag, så læs:. Spademanns guide til stalking.
http://spademanns.wikia.com/wiki/Almindelige_mennesker
Hvis det lykkes dig at finde et fyrreårigt ægtepar med navnene Jens og Kirsten, og de begge har blå øjne og mørkeblond/brunt hår, så kan det, i følge Danmarks Statistik, ikke blive mere almindeligt.



Men vi er alle ganske almindelige, men med visse særlige kendetegn”

Det er bare når vi er på vi er ualmindelige”

Det er når vi tror vi er usete at vi at opføre os ualmindeligt”



Hvad er det vi forventer?

Ja selv det ved vi ikke´”

Men vi er klar til at brokke os før vi ved hvad vi savner”
Men vi vil gerne vinde næste gang"


Jeg holder af hverdagen Mest af alt holder jeg af hverdagen Den langsomme opvågnen til den kendte udsigt der alligevel ikke er helt så kendt Familiens på en gang fortrolige og efter søvnens fjernhed fremmede ansigter Morgenkyssene Postens smæld i entréen Kaffelugten Den rituelle vandring til købmanden om hjørnet efter mælk, cigaretter, aviser - Jeg holder af hverdagen Selv gennem alle dens irritationer Bussen der skramler udenfor på gaden Telefonen der uafladelig forstyrrer det smukkeste, blankeste stillestående ingenting i mit akvarium Fuglene der pipper fra deres bur Den gamle nabo der ser forbi Ungen der skal hentes i børnehaven netop som man er kommet i gang Den konstante indkøbsliste i jakkelommen med sine faste krav om kød, kartofler, kaffe og kiks Den lille hurtige på den lokale når vi alle sammen mødes med indkøbsposer og tørrer sved af panderne - Jeg holder af hverdagen Dagsordenen Også den biologiske De uundgåelige procedurer i badet og på toilettet Den obligatoriske barbermaskine De breve der skal skrives Huslejeopkrævningen Afstemningen af checkheftet Opvasken Erkendelsen af at være udgået for bleer eller tape - Jeg holder af hverdagen Ikke i modsætning til fest og farver, tjald og balfaldera Det skal til med alle sine efterladte slagger Så meget usagt og tilnærmelsesvist vævende og hængende i luften bagefter Som en art psykiske tømmermænd Kun hverdagens morgenkaffe kan kurere - Fint nok med fester! Al plads for euforien! Lad de tusinde perler boble! Men hvilken lykke så bagefter at lægge sig i hvilens og hverdagens seng til den kendte og alligevel ikke så kendte samme udsigt Jeg holder af hverdagen Jeg er vild med den Hold da helt ferie hvor jeg holder af hverdagen Jeg holder stinkende meget af hverdagen.

Af Dan Turèll



Du ønskes en helt almindelig god hverdag”

-o:)-o:)-o:)
ikke er helt så kendt Familiens på en gang fortrolige og efter søvnens fjernhed fremmede ansigter Morgenkyssene
ikke er helt så kendt Familiens på en gang fortrolige og efter søvnens fjernhed fremmede ansigter Morgenkyssene