tirsdag den 4. februar 2014

Selv om tågen hænger tæt, er gribbene mætte"

 

5. februar 2014 kl. 06:50


5. februar er dag 36 i året, i den gregorianske kalender. Der er 329 dage tilbage af året (330 i skudår).

 

Dagens navn: Agathe. Den kristne Agathe på Sicilien vil ikke gifte sig med den lokale statholder. Derfor bliver hun fængslet og dræbt under tortur, hvorunder hun får skåret sine bryster af. Derfor påkalder de ammende kvinder hende i middelalderen.

 

Folketroen siger at hvis man faster hele Sankt Agathes dag, så vil man om natten drømme om sin tilkommende. Det skal også være godt at tage en lille teskefuld salt, sagde man i gamle dage – blandt andet i Vendsyssel.

 

 

Måske burde Helle Thorning-Schmidt tage et gran salt”

Samt SFs resterende medlemmer kunne prøve at tænke før de taler” Samt Venstre er nu ude i et feberredning for Kong Dong”

For at sige det mildt så fremmer det ikke kærligheden til Borgen”

Men hvad ved fra masserne om det” Men måske er vi på vej mod et jordskredsvalg som i 1973.Spekulere på om gennemsnitsalderen ikke er på 44 år i folketinget,

Det kunne jo forklare en del, For så har mange af folketings medlemmerne jo ikke haft mulighed, For ved selvsyn at have oplevet jordskredet og dem der har nok fortrængt det.

Men vil lige minde om at hvis Erhard Jacobsen ikke havde nuppet de 22 mandater,Så Glistrup kun" fik 28 kunne det kunne have gået rigtig galt”

Selv om mange mente at det var galt nok endda.

Historien er lige som moden" Den gentager sig og det gør fejlvurderingerne også”

Du ønskes en god Solrig onsdag”Selv om tågen hænger tæt er gribbene  mætte"Så glæder vi os sammen over lyset vinder længde hver dag,I sær når Solen kommer med gode meldinger.-o:)-o:)-o:)

Selv om mange mente at det var galt nok endda.

Historien er lige som moden" den gentager sig og det gør fejlvurderingerne også”
Selv om mange mente at det var galt nok endda. Historien er lige som moden" den gentager sig og det gør fejlvurderingerne også”