mandag den 14. december 2020

Til alle Heksebrænderne Inger Støjberg er stadig uskyldig indtil hun er dømt, eller retssikkerheden gælder måske ikke for hende.?? 2

 

Til alle Heksebrænderne Inger Støjberg er stadig uskyldig indtil hun er dømt,eller retssikkerheden gælder måske ikke for hende.??
Må jeg minde om at Støjberg sagen er startet af den røde blok,som mener at personer fra ikke vestlige lande der er kommet til landet for at udnytte de gode danske sociale vilkår, er ok.
Selv om de personer vil forsætte med deres hjemlands vilde vilkår,hvor mænd gifter sig med mindreårige piger ned til 12 år.
Men de samme personer ville ikke acceptere de danske leve vilkår, nemlig at piger/kvinder har de samme rettigheder som mænd og at mindreårige ikke skal bortgiftes mod deres vilje.
Må jeg minde at kommissionen er nedsat af et rødt politisk flertal, samt kommissoriet er designet til at finde Inger Støjbergs fodfejl.
Socialdemokratiet bad oprindeligt i et samråd,Inger Støjberg om at gribe ind mod de forhold hvor ældre mænd boede sammen med piger”
Må jeg minde om at kommissionens rapport er i syv dele, de seks om Støjberg er nu fremlagt.
Den syvende om embedsmændene som har administreret pressemeddelelsen ulovligt,
Er ikke fremlagt, hvorfor ikke? Kunne det være fordi at den understøtter Inger Støjberg.
Embedsmænd må ikke udføre ulovlige handlinger.?
Set med Inger Støjbergs øjne handler det fortsat om at være for eller imod barnebrude. Alt andet er snak og proces.
I årevis var det et synspunkt, der nød meget bred opbakning. I dag er der få, der ser sådan på det.
Nu er Instrukskommissionen kommet med sin første ”delredegørelse” i sagen.
Nogen kunne tænke hvorfor kaster jeg mig ud i et forsvar for Inger Støjberg nu hvor alt der kan krybe og gå kaster sig over hende.Jeg hører ikke til Inger Støjbergs fanskare,men mener at hun nu i fire år er blevet hetzet af den venstrefløj som i tredive år har lukket personer ind fra ikke vestlige lande,som ikke burde været lukket ind.
Inger Støjberg er alt hvad de hader.
Herudover har hun altid været kontroversiel, provokerende, splittende, samt skabt mange udfordringer for venstre.
Men Inger Støjberg har samme retskrav som alle andre borgere, men om hun får det via en rigsret med 15 højesteretsdommere,Ved jeg ikke, men jeg ved at hun er dømt af flertallet af de aviser der oprindeligt var med til at bære hende frem og de næste to år er hun og Venstre politisk lammede, stadig uden en retfærdig domstolsafgørelse..
Skal man dømme efter afhøringerne af de centrale vidner i sagen, står Inger Støjberg til alvorlig kritik.Hun har helt enkelt ikke været i stand til at forklare, hvorfor man ikke skulle betragte hendes pressemeddelelse fra februar 2016 som en instruks. Når det nu var, hvad hun selv kaldte den.Spørgsmålet er så, om hendes brøde er så alvorlig, at den kan føre til en rigsretssag.Det vil selvfølgelig meget afhænge af, hvor alvorlig kritikken fra Instrukskommissionen er, set fra et juridisk perspektiv.Men det kan også afhænge af Støjbergs egen reaktion.Beslutningen om at nedsætte en rigsretssag er nemlig ikke juridisk – den er politisk og skal træffes af et flertal i Folketinget.Sin egen værste fjendeOg mange til både højre og venstre vil sikkert af forskellige grunde foretrække at undgå rigsretten. I Venstre kan sådan en sag få den i forvejen skrøbelige fred mellem fløjene til at bryde sammen, og i Socialdemokratiet kan den måske skabe usikkerhed om partiets stramme kurs på udlændingeområdet.Hvis Støjberg havde bøjet nakken og beklaget, kunne partierne måske tage rapporten fra Instrukskommissionen til efterretning og gå videre til næste sag på dagsordenen. Men hvis Støjberg – nærmest som den sidste i verden – insisterer på sin uskyld, kan det blive svært for Folketinget at lukke øjnene eller at se den anden vej.Det er sagens store paradoks: Inger Støjberg har i løbet af små fem år mistet stort set alle sine venner. Og nu er hun blevet sin egen værste fjende.☺️
.Læs Instruks-kommissionens delberetning:

Til alle Heksebrænderene Inger Støjberg er stadig uskyldig indtil hun er dømt, eller retssikkerheden gælder måske ikke for hende.??


Til alle Heksebrænderene Inger Støjberg er stadig uskyldig indtil hun er dømt, eller retssikkerheden gælder måske ikke for hende.??

Må jeg minde om at Støjberg sagen er startet af den røde blok,
som mener at personer fra ikke vestlige lande der kommer til landet for at udnytte de gode danske sociale vilkår, er ok.

Men de personer vil forsætte med deres hjemlands vilde vilkår, hvor mænd gifter sig med piger ned til 12 år.
Men de samme personer ville ikke acceptere de danske leve vilkår, nemlig at piger/kvinder har de samme rettigheder som mænd og at mindreårige ikke skal bortgiftes mod deres vilje.

Må jeg minde at kommissionen er nedsat af et rødt politisk flertal,
men hvor socialdemokratiet oprindeligt i et samråd,
Bad Inger Støjberg om at gribe ind mod de forhold hvor ældre mænd boede sammen med mindreårige piger”   

Må jeg minde om at kommissionens rapport er i 7 dele, de 6 om Støjberg fremlagt i dag,
Den 7 er om embedsmændene som har administreret pressemeddelelsen ulovligt,
Embedsmænd må ikke udføre ulovlige handlinger.?   
Den bliver først fremlagt senere, rød retorik når det er værst.

Set med Inger Støjbergs øjne handler det fortsat om at være for eller imod barnebrude. Alt andet er snak og proces.

I årevis var det et synspunkt, der nød meget bred opbakning. I dag er der få, der ser sådan på det.

Midt i december kom Instrukskommissionen med sin første redegørelse i sagen.
Skal man dømme efter afhøringerne af de centrale vidner i sagen, står Inger Støjberg til alvorlig kritik.
Hun har helt enkelt ikke været i stand til at forklare, hvorfor man ikke skulle betragte hendes pressemeddelelse fra februar 2016 som en instruks.
Når det nu var, hvad hun selv kaldte den.

Spørgsmålet er så, om hendes brøde er så alvorlig, at den kan føre til en rigsretssag.
Det vil selvfølgelig afhænge af, hvor alvorlig kritikken fra Instrukskommissionen bliver opfattet af de politiske partier som skal afgøre dette .

Men det kan også afhænge af Støjbergs egen reaktion.

Beslutningen om at nedsætte en rigsretssag er nemlig ikke juridisk – den er politisk og skal træffes af et flertal i Folketinget.

Sin egen værste fjende
Og mange til både højre og venstre vil sikkert af forskellige grunde foretrække at undgå rigsretten.

I Venstre kan sådan en sag få den i forvejen skrøbelige fred mellem fløjene til at bryde sammen, og i Socialdemokratiet kan den måske skabe usikkerhed om partiets stramme kurs på udlændingeområdet.

Hvis Støjberg havde bøjet nakken og beklaget, kunne partierne måske tage rapporten fra Instrukskommissionen til efterretning og gå videre til næste sag på dagsordenen.

Men hvis Støjberg – nærmest som den sidste i verden – insisterer på sin uskyld, kan det blive svært for Folketinget at lukke øjnene eller at se den anden vej.

Det er sagens store paradoks: Inger Støjberg har i løbet af små fem år mistet stort set alle sine venner. Og nu er hun blevet sin egen værste fjende.

Citat fra Altinget af Jakob Nielsen.

Link til hele artiklen, hvis du ikke kan klikke så kopier med musen og klik:


https://www.altinget.dk/artikel/altingets-chefredaktoer-se-verden-med-inger-stoejbergs-oejne?fbclid=IwAR25iCgZdMtpWs_UbjPuP8Jzs2laLBqZdmoKWhKKnJAfDJkHwmCbGOBNd7k#.X9YewLtmMg8.facebook

 

Læs Instruks-kommissionens delberetning:

https://www.justitsministeriet.dk/pressemeddelelse/instrukskommissionen-har-afgivet-sin-delberetning/