onsdag den 29. januar 2014

Men der er stor mulighed for forbedring"

 

30. januar 2014 kl. 06:26


30.januar er dag 30 i året, i den gregorianske kalender. Der er 335 dage tilbage af året.

Brigidas dag. Der er tale om en irsk helgeninde der var så from, at der over hendes hus brændte en klar lue. Hun døde i sit kloster i år 523. 1februar er 'Baked Alaska Day' i USA.

Baked Alaska også kaldet Norsk omelet, eller blot Indbagt is, Er en dessert, der består af is (typisk vanille- eller nougatis) på en lagkagebund med marengsovertræk. Retten sættes kortvarigt i oven, hvorved æggemassen bliver varm og sprød, hvorimod isen fortsat er kold.
                                                                                                 

Det er i dag det er Dong dag”

Har prøvet via facebook Twitter, Samt via flere mails til folketings medlemmerne at få nogen af dem til at forstå at det er uetisk at indgå aftale med Goldman Sachs der blandt andet vil udnytte en skattely model som Dansk Skat gør alt hvad der er muligt for at få stoppet”

Det er meget ærgerligt at SFs deroute er med til at skygge for at forligspartiernes bagland er i oprør” Det er meget ærgerligt at de samme politikere ikke kan se at de er blevet totalt manipuleret af Bjarne Corydon” Det er meget ærgerligt at samme Bjarne Corydon har indgået en elendig aftale med Goldman Sachs” Det er meget ærgerligt at regeringen ikke bruger de bedste rådgivere når de skal indgå en så vigtig aftale” Det er meget ærgerligt at forligspolitikerne regner kynisk med at deres vælgere ikke kan forlade skuden” Men det er godt at vælgerene måske nu får øjnene op for at etik og moral ikke er i højsædet på borgen” Men der er store muligheder for forbedring"

Men denne sag er desværre kommet så langt, at ingen af forligsdeltagerne vil tabe ansigt. Derfor godkender finansudvalget højst sandsynligvis aftalen i dag! 



www.information.dk/journal/485011



Hvad var det dog, der skete?

Demagogen sprang ud som forretningsmand” Fik reduceret feltet så aftalen kunne gøres nem” Men nu blev det først rigtigt slemt”

En stor aftale blev tryllet hjem” Uden nogen så en flig, Men det byggede på en utopi” Corydong mener ikke at han har lavet fejl” Det er bare noget nonsens gejl” Derfor bliver demagogen stejl” Måske vil det vise sig at det var en fejl.

Men Dongs hjerteblod er kapital, Men det efterspørges som en gal”

Den første dag i februar”

Hvad gennembrød den sorte jord” Det var store bonusser i en snor”

Og gav den med sit sølvblå flor”

Der skreg otte ud af ti i kor”

Så kom Den lille anemone”

Der blev planted dér i fjor.

Du ønskes en god Dong dag..-o:)-o:)-o:)

Det er i dag det er Dong dag”
Retten sættes kortvarigt i oven, hvorved æggemassen bliver varm og sprød, hvorimod isen fortsat er kold.
Det er i dag det er Dong dag” Retten sættes kortvarigt i oven, hvorved æggemassen bliver varm og sprød, hvorimod isen fortsat er kold.

Dong sagens behandling er et symptom.


Kære Folketingsmedlem”

Dong sagens behandling er et symptom.

Årsagen til dette symptom, mener jeg, skal findes i det fælles fodslag,  der er kommet ved,

at en stor del af Rød & Blå blok har fundet sammen om at lukke af for oplysninger via den nye offentlighedslov.
Det er efter min opfattelse en meget farlig vej, folketingets flertal er på vej ud ad.

Endvidere bliver det jo ikke muligt at drøfte etik og moral, når det hele foregår bag ved nedrullede gardiner.

 

Lad os nu tage Dong sagen som forligspartierne lige så stille var ved at lempe igennem godt hjulpet af en kynisk finansminister, som ikke mente,

at det var nødvendig at fortælle forligspartierne eller resten af folketinget i øvrigt, at man var i gang med at indgå aftale, hvor Skattely var en integreret del af aftalen.
Det mest groteske er, at flertallet af forligspartiernes folketingsmedlemmer ikke kendte indholdet af den aftale, de som udgangspunkt har godkendt!

Det hele orkestreret af finansministeren, som har den farlige egenskab, at han ikke mener at kunne tage fejl.
Historien har vist mange gange, at den slags demagoger er meget farlige for demokratiet.

Denne sag er kommet så langt, at ingen af forligs deltagerne vil tabe ansigt, derfor godkender finansudvalget højst sandsynligvis aftalen i morgen!  

 

Men kære folketingsmedlem - træd nu i karakter og stem for en timeout og sørg for at Dongaftalen bliver taget af bordet, hvis ikke skattely-delen udgår.

 

Bedste  hilsen.

Leif Tullberg

Mob.+45 40646900