lørdag den 5. september 2015

Det er store forventninger som flygtningene har til EU.


5. september er dag 248 i året i den gregorianske kalender.
Der er 117 dage tilbage af året.
...
Dagen blev i 2009 udråbt til flagdag for Danmarks udsendte.
Det er store forventninger som flygtningene har til EU.
Tusindvis af flygtninge søger i øjeblikket mod Europa. Både Grækenland, Spanien, Italien og Frankrig er presset af en konstant flygtningestrøm, og EU-landene kan stadig ikke blive enige om løsningen.
Ungarn har i den seneste tid været centrum for den flygtningestrøm, som via Sydeuropa og Balkan er kommet fra Mellemøsten og Afrika.
Ifølge FN er over 50.000 migranter kommet ind i Ungarn fra det vestlige Balkan alene den seneste måned. Torsdag ankom mindst 3.300, hvilket er det højeste antal på en dag.
Natten til lørdag tog Europa hul på et nyt kapitel i fortællingen om den største tilstrømning af migranter siden Anden Verdenskrig.
Ved midnatstid offentliggjorde Østrig og Tyskland, at de ikke længere vil forhindre de tusindvis af flygtninge, som befinder sig i Ungarn, i at komme ind i landene.
Det er en god løsning her og nu, men EU må hurtigt finde en langsigtet løsning så flygtningene ikke selv vælger hvor de vil hen,
Det vil muligvis dæmpe tilstrømningen, men den måde flygtningene har været håndteret på i Ungarn er ikke værdigt for EU.
Du ønskes en god lørdag.
-o:)-o:)-o:)