torsdag den 10. december 2015

Vilje og tro samt vurdering og undervurdering.


10. december er dag 344 i året.
Der er 21 dage tilbage af året.
...
Dagens navn er Judith.
Vilje og tro samt vurdering og undervurdering.
I aftes fik pigerne bank af et velspillende ungarsk hold, med 26 tekniske fejl mod Ungarns 7 tekniske fejl, man må sige faktisk godt gået Hvorfor vil nogen sig, jeg vurdere danskerne kom med en sejr på 9 mål mod Serbien og Ungarn kom med en på kassen med 18 mål, altså Ungarn vidste at skulle de slå Danmark så skulle de holde dampen oppe, Danskerne havde jo også denne viden men hvad havde jo lige slået Serbien med 9 mål også videre, intet er farligere end at undervurdere sine modstandere.
.
 Det gælder også i politik hele Europa er inde i en højre nationalistske bølge hvor det gælder om at ikke undervurdere denne, argumenter som vi husker fra trediverne bliver fremført af de samme grupper og de levere store mængder af demagogi og indtil videre slipper de godt fra det.
Det er som om at mange mennesker hellere vil høre om lette løsninger og at alt kan lade sig gøre end at forholde sig til fakta.
Dette garneret med at det bestemte grupper der er årsag til udfordringerne så kende vi de gamle toner.
.
 Parallel aftaler bliver svære”
Går det ikke så galt, kan vi jo afvente komedien med at DF forlanger at få det hele på Europol, det har de jo garanteret, eller at LA vil lave en ny afstemning om tilvalg af alle erhvervslovene.
.
Du ønskes en solrig torsdag