tirsdag den 1. marts 2016

De søgte simpelthen en ny religion og det blev en miljø religion.


1. marts er dag 60 i året.
Der er 306 dage tilbage af året.
...
Energibevægelsen OOA
Organisationen til Oplysning om Atomkraft, startede allerede deres kampagner medio halvfjerdserne og kørte meget voldsomme og demagogiske kampagner som sluttede i 1990 hvor det var lykkes at lægge en ren og sikker energivenlig atomkraft teknologi i graven, på trods af sikkerheden er 1000 gange større end andre energikilder.
OOA begyndte så småt i efteråret 1990 forberedelserne til en ny oplysningskampagne om drivhuseffekten.
Nedsættelse af energiforbruget og overgang til fornyelige og vedvarende energikilder er løsningen på problemet med den forøget drivhuseffekt.
En sidegren til dette er hele debatten om landbruges påståede forurening af naturen, dette emne har miljøfanatikerne grebet og spundet videre på.
De søgte simpelthen en ny religion og det blev en miljø religion, denne miljø religion har drevet landbruget rundt i manegen med regnemodeller og formodede forureninger og udvaskninger i årevis,
Men det har nu vist sig det ikke holder vand og de rent faktiske målinger ikke understøtter forskernes teorier, men de religiøse miljøfanatikere forsætter for fuld skrue uden tanke på virkeligheden,
Men kommer med uhyrlige påstande som ikke kan underbygges med ren fakta dokumentation.
Det hele godt hjulpet af udemokratiske Greenpeace og dansk naturfredningsforening.
Samt en stribe politikere der mangler en sag, der er nemlig gået mode i at være grøn.
.
Du ønskes en dejlig dag,foråret er på vej til dig.