tirsdag den 22. december 2015

Når jeg ser på ham og har set på ham i årevis, har det vendt sig i mig.


22. december er dag 356 i året.
Der er 9 dage tilbage af året.
...
Dagens navn er Japetus. I nyere tid omtales dagen af og til som "Lille bitte juleaften".
Kollektivt vanvid, nu tales der om guld i tænderne og personlige smykker, alle de ord som man ved der vil blive trukket linjer bagud til en grim tid.
Men det er jo ikke tilfældet, jeg så på tv et flygtninge ægtepar der sad og talte om at alt hvad de havde sparet op igennem et helt liv skulle den danske stat ikke komme og tage?
Den lader vi lige stå”
Mig bekendt kommer flygtningene til Danmarks dør” og søger asyl, hvis de er berettiget får de asyl, men de skal lige som danskerne klare sig selv.
I Danmark kan man ikke få kontanthjælp, hvis man er formuende eller har store værdier, når man høre diverse partier nærmest skrige op, godt fulgt op at gavehovedet fra politiet, tænker man er vi danskere da gået kollektivt amok i at opfører os dumt, der ligger lige nu en regning på ca. 25 milliarder kr.om året, med den nuværende tilstrømning af flygtninge.
TV og radio presse blæser nærmest til orkan på grund af Jens Rohdes exit fra venstre, som for øvrigt udtaler at det vender sig i ham.
Ja når jeg ser på ham og har set på ham i årevis, har det vendt sig i mig.
Han er mildest talt ikke helt almindelig og se hans CV en lang fiasko, tillykke til de radikale og lad os i venstre blive fri for sådanne tosser.
.
Du ønskes alligevel en god dag, måske bliver der plads til lidt julegavekøb..
.