søndag den 14. juli 2013

15. juli er dag 196 i året. i nøden skal man kende sine venner"

15. juli er dag 196 i året. i nøden skal man kende sine venner"

15. juli 2013 kl. 05:50




15. juli er dag 196 i året i den gregorianske kalender. Der er 169 dage tilbage af året.



1974 - Et græskstøttet statskupCypern afsætter ærkebiskop Makarios som landets præsident og Nikos Sampson overtager posten.



1995 - Det første salg på internetbutikken amazon.com finder sted



Det var stadig svært at kende forskel på internet og mailserver” Jeg havde en kollega som ikke troede på internettet” Han sagde i flere år kender du måske nogen der har købt noget via internettet”



Når vi ser frem har vi svært ved at forstå at udviklingen kan forsætte i samme rasende tempo” Når vi ser tilbage kan vi ikke forstå hvor meget og hvor komplekst tingene har udviklet sig” Når livets karrusel suser forbi er vi de første til at sige kan det virkelig passe” Ja det kan passe toget køre ikke længere 80 km/h, men 220 km/h, Så tiden er bestemt ikke gået i stå” Med et armbånds ur står vej og km for tur, det kan være en super kur”



Ven substantiv, fælleskøn

Udtale[ˈvεn]

Oprindelseoldnordisk vinr, oldengelsk wine af en rod med betydningen 'stræbe; ønske, elske; vinde'

Betydninger

1.

person som man kender godt og har et gensidigt tillidsfuldt og fortroligt forhold til, Men oftest ikke står i familiemæssigt forhold til”

2.

i nøden skal man kende sine venner”

Venner møder op og hjælper”

Venner forventer ikke at få noget igen.



Talemåde de rigtige venner er dem der holder fast ved én, selv i modgang”

3. Ven (ø) – øen HvenFlot ø midt i Øresund Kun 4,5 km fra det svenske fastland og 7,5 km fra Sjælland. Landbruget dominerer, men de høje græsbevoksede skrænter mod havet, De dejlige cykel- og vandrestier og den spændende historie gør Hven til et oplagt besøgsmål for en dags- eller weekendtur. Hven er kun 4,5 km lang og 2,4 km bred, og den ca. 12 km lange cykelrute langs kysten kan tilbagelægges på en time.



Nu går vi ind i den store sommerferie uge” Overalt i Danmark er der gang i sommerfesterne” Nu skal været bare lige rette ind”



  • Nyd livet på et dansk badehotel
  • Besøg en nationalpark
  • Smag på Danmark
  • En tur ad Margueritruten
  • Deltag i en vikingeevent
  • Besøg Christiania
  • Tag på shoppingtur i København



Du ønskes en god mandag””
-o:)-o:)-o:)
Nu går vi ind i den store sommerferie uge” Overalt i Danmark er der gang i sommerfesterne” Nu skal været bare lige rette ind” ■ Nyd livet på et dansk badehotel ■Besøg en nationalpark ■Smag på Danmark ■En tur ad Margueritruten ■Deltag i en vikingeevent ■Besøg Christiania ■Tag på shoppingtur i København