søndag den 12. maj 2013

13. maj er dag 133 i året. TIGER Wood VANDT DRAMA PÅ SAWGRASS"








13. maj er dag 133 i året. TIGER Wood VANDT DRAMA PÅ SAWGRASS"

af Leif Jørn Tullberg (Noter) 13. maj 2013 kl. 05:53


13. maj er dag 133 i året i den gregorianske kalender.
Der er 232 dage tilbage af året.
Ingenuus dag. Efter en romersk kriger, der blev kristen og derfor dødsdømt af kejser Decius.




TIGER VANDT DRAMA PÅ SAWGRASS
Tiger Woods kom i finalerunden to under par efter fire huller og igen efter syv og tre under efter en birdie på 12. hul. Næsten hele tiden to slag foran de nærmeste og med tendens til en lidt småkedelig finalerunde, ikke mindst når man ved, at Tiger i lidt over ni ud af ti tilfælde vinder turneringen, når han starter finalerunden i føring eller delt føring.
Men Tiger sørgede selv for, at tilskuere og tv-seere vågnede op igen, da han helt uprovokeret slog sit drive i vandet på 14. hul og kom derfra med dobbeltbogey. Pludselig var fire mand 12 under par og det lignede et omspil og resten af finalen blev et rent drama med alt, hvad der hører til af spænding og intensitet. Tiger lavede birdie efter et eminent bunkerslag på 16. hul, par 5 og kom foran. Kort efter udlignede Sergio Garcia med birdie på samme hul. Tiger og Sergio var nu foran med to slag, da de to øvrige der lige havde været 12 under par, faldt tilbage til minus 11.
Tigers bold kom tør i land på 17. hul, men langt fra hullet. Et glimrende første putt gav par. Kort efter kom Garcia, som vel var sidste trussel og smed to bolde i vandet på hullet! Det blev en syver på hullet til Garcia, der nu var så påvirket, at han også slog i vandet på 18. hul! David Lingmerth var kommet inden for et slag af Tiger med birdie på 16. hul også, men missede snert for birdie på 17. Jeff Maggert var kommet i klubhuset i 11 under par også efter en givet birdie på sidste hul. Han kunne have været 13 under - hvis ikke lige han også havde været i vandet på 17. hul!
Tiger slog to aggressive slag på 18. hul men missede en fire meter for birdie og gik i klubhuset med 13 under par efter 70 slag. Kun svenske Lingmerth kunne nå ham, men det krævede birdie på det svære afslutningshul. Et langt aggressivt putt sendte svenskeren forbi og for langt og kom derfra med bogey og Tiger vandt The Players Championship for anden gang. Første gang var i 2001. Fjerde sejr til Tiger i år alene og hans nummer 78 på PGA Tour og endvidere nu et stort forspring igen på verdensranglisten og ligeledes på FedEx Cup listen.
Slutresultat blev herefter sejr til Tiger Woods i 13 under par, Lingmerth måtte dele runner up æren i 11 under par med Kevin Streelman og Jeff Maggert. Martin Laird var tæt på at blive rundens eneste bogeyfri, men missede på 18. hul. I ti under par delte han dog femtepladsen med Henrik Stenson og Ryan Palmer. Garcia endte nede på en delt ottendeplads, som han måtte dele med Lee Westwood, Rory McIlroy, Ben Crane, Brandt Snedeker, Casey Wittenberg og Marc Leishman. I den anden ende delte Padraig Harrington finalefeltets næstsidste plads med Ben Curtis, mens Jonas Blixt lukkede det 77 mand store felt af.>>>>>>>>>>>>>>>>
God mandag ny uge på vej"
-o:)-o:)-o:)
TIGER VANDT DRAMA PÅ SAWGRASS Tiger Woods kom i finalerunden to under par efter fire huller og igen efter syv og tre under efter en birdie på 12. hul. Næsten hele tiden to slag foran de nærmeste og med tendens til en lidt småkedelig finalerunde, ikke mindst når man ved, at Tiger i lidt over ni ud af ti tilfælde vinder turneringen, når han starter finalerunden i føring eller delt føring.