tirsdag den 3. december 2013

4. december er dag 338 i året. For visse private aktionærer i den tidligere Roskilde Bank.



4. december 2013 kl. 06:02


4. december er dag 338 i året i den gregorianske kalender .

Der er 27 dage tilbage af året.



Dagens navn er Barbara.



For visse private aktionærer i den tidligere Roskilde Bank.



Finansiel Stabilitet har indgået en forligsaftale med Forbrugerombudsmanden om den tidligere Roskilde Banks rådgivning i forbindelse med salg af bankens aktier.

Ret spændene at der nu åbnes mulighed for erstatning for dem der købte aktier i Roskilde bank uden at vide at aktietegningen og salget byggede på fup”



https://www.finansielstabilitet.dk/Default.aspx?ID=1582





Chefen for Politiets Efterretningstjenesten (PET), Jakob Scharf, træder tilbage fra sin stilling. Det oplyser PET i en pressemeddelelse.



»Jeg har i går meddelt Justitsministeriet, at jeg ønsker at forlade stillingen som chef for PET ved årets udgang. Beslutningen er truffet efter grundig overvejelse og i lyset af de udfordringer, Som PET står over for lige nu,« Lyder det fra PET-chefen, Som understreger, at han selv har taget beslutningen.

Efterretningschefen går men Morten Bødskov består”


http://denkorteavis.dk/2013/et-sporgsmal-kan-faelde-morten-bodskov/




Glade jul, dejlige jul,

Morten Bødskov daler ned i skjul!

Ekstrabladet de flyver med paradisgrønt,

Men hvor de ser, hvad for Gud er kønt,

Lønlig iblandt os de går, Poul Madsen består”

Skønt at kunne svine uden at grine”



Frederikssund golfklub i 3 år haft et samarbejde med Idrætsforeningen Vikingerne (for sindslidende i Frederikssund) Og Idrætsforeningen Team2010 (målrettet personer med udviklingshandicap) Omkring et golf undervisningstilbud. Nu har Frederikssund golfklub fået en pris for det. Tak til de frivillige der hjælper til og tak til Vikingerne og Team2010 for 3 sjove år.



Du ønskes en super god onsdag”

Nu har Frederikssund golfklub fået en pris for det. Tak til de frivillige der hjælper til og tak til Vikingerne og Team2010 for 3 sjove år.
Nu har Frederikssund golf klub fået en pris for det. Tak til de frivillige der hjælper til og tak til Vikingerne og Team2010 for 3 sjove år.