mandag den 21. oktober 2013

22. oktober er dag 295 i året. Det at folk gør deres bedste i kyssets sjæl




22. oktober er dag 295 i året i den gregorianske kalender.

Der er 70 dage tilbage af året.



Cordulas dag, der ifølge legenden er den eneste af 11.000 jomfruer, der overlever hunnernes overfald.

Hun gemte sig, men fortrød og blev dræbt da hun kom frem fra sit skjul.







1992 - Et flertal bestående af oppositionspartierne Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti enes om et kompromis om Danmarks forhold til EF i forbindelse med genforhandlingerne af Maastrichttraktaten. Det er senere blevet kendt som Det nationale kompromis eller de fire forbehold.



Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, bør efter sit meget lange pressemøde om flyrejser og hotelophold have en ny chance som oppositionsleder og statsministerkandidat.



Det må være den korte konklusion på pressemødet, hvor Lars Løkke Rasmussen tydeligvis havde besluttet sig for at blive siddende til medierne løb tør for relevante spørgsmål. Han efterlod et indtryk af oprigtig ærgrelse og fortrydelse af de meget omtalte flyrejser på første klasse, og der var ingen detaljer, han ikke ville oplyse om eller svare på.



På to punkter efterlod Lars Løkke Rasmussen desværre også tvivl. Spørgsmålet om miljøorganisationen Global Green Growth Instituts betaling for datterens medrejse fra USA via klimamødet i Rio de Janeiro til København sidste sommer for en billet til 27.000 kroner blev forklaret som en »misforståelse.« Angiveligt var det intentionen, at Løkke Rasmussen selv ville betale billetten, men det var på grund af misforståelsen ikke sket. Det sker så nu. Man må tro Lars Løkke Rasmussens forklaring, men en del vil sikkert mene, at selv i en pæn stor husholdning er man opmærksom på, om en regning på 27.000 kroner bliver afregnet. Især, når man er meget påpasselig med at sikre, at private udgifter vitterligt er private. Og det siger Lars Løkke Rasmussen jo, at han er. Det lyder også en smule forunderligt, at en meget påpasselig statsministerkandidat ikke er opmærksom på spørgsmålet om bonusflypoint til en værdi på angiveligt hundrede tusinde kroner.

Begge dele er rigtigt i bagklogskabens klare lys”

Men det er meget få sager som har fået så megen fokus og så mange journalister der stiller op,når man tænker på at der er mange andre sager der 1000 gange vigtigere for Danmark”

Dette er ikke en frikendelse af Lars Løkke Rasmussen, Lars burde bedre en nogen forstå at ni gange på første klasse, samt en billet til Datteren som han tidligere har meddelt at han ville betale ikke er betalt, samt masser bonus point alt sammen noget  Lars Løkke Rasmussen burde havde undgået” Når det er sagt så har det være en total hysterisk mediestorm som stadig blæser, samt et pressekorps der står afklædt tilbage og efterlader et indtryk af deltagelse i Karaktermord og nærmest et komplot for at få venstre og løkke ned mad nakken”


At leve i nuet er kærlighedens obtik”

Det at folk gør deres bedste i kyssets sjæl”

Det er minsandten bare elskovens sødme”

Mens kvinden vælger at rødme”

Mand og kvinde vælger hinanden” Nogen får horn i panden andre går fra forstanden”



Det forrige nu og det kommende nu”

Bliver aldrig det samme sku” Men drømmen om livet i fryd og gammen” Siger fra med et hjerteligt jamen” I mens bliver den unge pige til den skønne kvinde” Der gemmer sig i efterårets minde”

Folks levetid forgår, det er sku noget vi forstår”

Med bare at mindes og vente, Det er ikke noget der giver rente”



For den tid som nu er gået har vi nu forstået” Som tiden er gået, er altid forbi” Men kærligheden er uendelig”

Og det næste bliver aldrig det rette”

Næ, sørg for, at det nu, du lever i er nuet”

Én gang for altid er dette ikke er buuet”.



Husk altid dette du fortrød det sætter spor i den varme grød” Fortrydelsen er som forelskelsen den går over” Men der vil altid være spor af kærligheden tilbage så du undgår at dit liv går i kage” Hold op med at klage, sig undskyld glem det kom videre det er blidere”

Kærligheden overvinder alt, sådan lige kort fortalt”

Men Solen er med over alt”

Du ønskes en god tirsdag”-o:)-o:)-o:)

 
At leve i nuet er kærlighedens obtik”



Det at folk gør deres bedste i kyssets sjæl”



Det er minsandten bare elskovens sødme”



Mens kvinden vælger at rødme”
At leve i nuet er kærlighedens obtik” Det at folk gør deres bedste i kyssets sjæl” Det er minsandten bare elskovens sødme” Mens kvinden vælger at rødme”