søndag den 1. september 2013

2. september er dag 245 i året. En dejlig weekend hvor Frederikssund vandt guld"

"

2. september 2013 kl. 06:27

2. september er dag 245 i året i den gregorianske kalender. Der er 120 dage tilbage af året.

Elisas dag, efter profeten Elisa.





Elisa (9. århundrede f.Kr.) var en profet fra Samaria, som lå i den nordlige del af Oldtidens Israel. Elisa var søn af Shafat fra Abel Mehola.

Han er beskrevet i kapitlerne Første og Anden Kongebog i Bibelens Gamle Testamente.

Elisa var elev af profeten Elias, som tilkaldte ham, mens Elisa gik og pløjede[1]. Det fortælles om Elisa, at han arvede af 2/3 af Elias' ånd efter Elias' død ligesom han også arvede Elias' magiske kappe. Mange mener således, at der er tale om den samme person.

Elisa var en af de blodigste profeter i Bibelens fortællinger. Et sted hævner han sig på en større flok drenge, som driller ham, ved at sende nogle bjørne efter dem, hvorved angiveligt 42 drenge ihjelslås af bjørnene.

Men Elisa er først og fremmest i vor tid kendt som en helbreder og mirakelmager. Han helbreder en mand ved at bede ham om at bade i Jordanfloden. Han sikrer at en fattig kone kan fylde den ene krukke efter den anden med olie.



Godmorgen regn mandag” I weekenden var vejret bedre en forudsagt”

Men nogen regn var der, men også megen sol” En dejlig weekend hvor Frederikssund vandt guld” 4 klubber dystede hen over weekenden med megen god golf” Det blev FGK det tog guldet hjem efter nogle meget spændene kampe med megen god golf” Tillykke til FGK, Med Danmarksmesterskabet i Golf” Ikke mindst til de super Drengene, samt holdleder” Og træner, samt sportsudvalgsformanden”

De til sammen har taget guldet hjem til FGK”

De har fået Solen til at skinne over FGK.



Du ønskes en god dag”
Godmorgen regn mandag” I weekenden var vejret bedre en forudsagt”
Godmorgen regn mandag” I weekenden var vejret bedre en forudsagt