torsdag den 29. august 2013

30. august er dag 242 i året.Kærligheden har så mange skikkelser som en russisk "babushka"-o:)

 

30. august 2013 kl. 07:07


30. august er dag 242 i året i den gregorianske kalender. Der er 123 dage tilbage af året.

Dagens navn er Albert og Benjamin

Albert Einstein (14. marts 187918. april 1955)






Var en tysk teoretisk fysiker med en omfattende og banebrydende videnskabelig produktion. I dag huskes han især som grundlæggeren af den specielle og den almene relativitetsteori og for sit pacifistiske engagement i politiske og sociale forhold. Han blev tildelt Nobelprisen i fysik i 1921 for sin beskrivelse af den fotoelektriske effekt. Einstein betragtes som en af det tyvende århundredes vigtigste videnskabsmænd.



Vi starter med vejret fra Gedser til Skagen vejret er sagen”

Dejligt at selv den værste pessimist må være tilfreds med vejret”





Kærligheden har så mange skikkelser som en russisk "babushka"; kærligheden er fantastisk, vi vil den så gerne, vi drømmer om den, vi længes efter den, vi tror på den!

- og fascinationskraften er enorm, når vi taler om den romantiske, den erotiske kærlighed!



Vi vil selvfølgelig allerhelst tro på eventyrets ’der var engang’, hvor de elskende fik hinanden og hele kongeriget og derefter levede lykkeligt til deres dages ende, men vores indbyggede realitetssans får os lynhurtigt til at sige: – eller gjorde de?

For så let som i eventyret går det langtfra altid i virkelighedens verden, og kender vi overhovedet et stykke litteratur, der har en slutning og et forløb som en romantisk drøm? Nej, så skal vi vist over i den trivielle litteraturs boldgade, her kan vi måske støde på en rigtig happy end ...men den gode fiktion lever ikke af drømme alene ...

Og hvad så med den romantiske kliché om den eneste ene? Den lever jo stadig - i bedste velgående endda - så vi er ikke lette at stille tilfreds, Vi, der læser; vi er ikke tilfredse med kun at læse tamme og forudsigelige hverdagshistorier om forhold, Baseret på venskab og arbejdsfællesskab, næh, vi vil ha’ passion og følelser og forelskelser og åbne slutninger, for her kan vi lægge vores håb og drømmes ” De levede lykkeligt i al evighed” ind. Selvmodsigelserne boltrer sig!!

Vi kan godt li’ den store passion i kærlighedsklassikere som Romeo og Julie, Vi vil læse om den på forhånd umulige kærlighed, vi vil ha’ uselvisk kærlighed, Lidelsesfuld kærlighed, kærlighed der dræber og kærlighed der overvinder alt, selv døden. Man kan ind imellem få den tanke, at kærligheden er ’større’ i fiktionen end i virkeligheden?

Kærligheden er det vi gør den til”

Elsk dig selv så kan du elske andre”

Men overdriv nu ikke”

Masser af kærlighed har denne verden brug for” Det kunne måske nedsætte fjendskabet og gøre livet lidt lettere for mange”

I stedet for at være angst og bange”

Så vis" dine følelser og elsk”

Du ønskes en god Solrig dag”
-o:)-o:)-o:)
Kærligheden er det vi gør den til”
 


Elsk dig selv så kan du elske andre”
 


Men overdriv nu ikke”
 


Masser af kærlighed har denne verden brug for” Det kunne måske nedsætte fjendskabet og gøre livet lidt lettere for mange”
Kærligheden er det vi gør den til” Elsk dig selv så kan du elske andre” Men overdriv nu ikke” Masser af kærlighed har denne verden brug for” Det kunne måske nedsætte fjendskabet og gøre livet lidt lettere for mange”