fredag den 4. marts 2016

Embedsmænd bør være neutrale.


4. marts er dag 64 i året.
Der er 302 dage tilbage af året.
...
Embedsmænd bør være neutrale, men de skal også være loyale over for Ministeren”
Nu kommer Berlingske igen med en såkaldt afsløring”
De er kommet i besiddelse af diverse mail korrespondance hvor embedsmændene efterspørger svar på spørgsmål som kan underbygge at den nye landbrugspakke ikke er i strid med EU forordninger?
Hallo hvad havde man tænkt sig skulle man bare havde fremlagt et Lov forslag uden hensyn til konsekvenserne?
Nej selvfølgelig ikke, embedsmændene skal naturligvis sørge for at lovforslaget holder sig inden for EU's rammer og skal naturligvis tilpasses så man undgår at EU efterfølgende rejser kritik.
Berlingske nedsat en gruppe til at finde hullerne i osten godt hjulpet af forskere der gerne vil skabe lidt sensation omkring ministeriets forespørgsler, godt hjulpet af såkaldte anonyme embedsmænd.
Det er åbenbart at man fremlægger ensidige fakta samt, på trods af flere forskere erkender at lovforslagets forringelser af miljøet i 2015-2019 er så marginale at det nok ikke kan måles.
Det hele garneret med en glubsk opposition der lugter blod på grund af en af de involverede politikere der har været med fra start af forhandlingerne enten har sovet i timen eller simpelthen ikke har været tilstrækkelig til stede.
Det der sker nu er at både visse politikere og forskere, samt Berlingske prøver at vaske hænder, men rene bliver de ikke.
.
Du ønskes en dejlig solrig dag.