lørdag den 17. november 2018

Lars Løkke udtaler"

Statsministeren understregede, at friheden og fællesskabet går hånd i hånd, og at langt flere danskere i dag tager del i arbejdsfællesskabet og bidrager til det danske samfund. Det er hjørnestenen i Venstres politik, og har også været det de seneste 3 ½ år i regering.

”Vi er nået utrolig langt. Jo mere, jeg har oplevet og set, hvad fællesskab gør, når man gør det rigtigt, desto mere stolt bliver jeg af den måde, vi har indrettet os på.”

”Fra Socialdemokraterne overtog vi en offentlig økonomi, der var helt ud til grænserne for den økonomiske politik. Uden nogen sikkerhedsmargin. Vi strammede bardunerne for ikke at komme i konflikt med budgetloven.”

”Det var os, der tog ansvar for økonomien, da krisen kradsede. Det var os, der i regering lavede reformer af efterløn og dagpenge. Mens andre kørte på frihjul.”

”Ledighedskøen er blevet kortere, og en check fra a-kassen skiftes ud med en lønseddel og en plads i det arbejdende fællesskab. Flere børn kan nu spejle sig i forældre, der har noget at stå op til. Det er godt for økonomien. Godt for fællesskabet. Men endnu vigtigere, så er det en kæmpemæssig gevinst.”

”Vi sætter den individuelle frihed højt. Rigtig, rigtig højt. Men det er jo nødt til at gå hånd i hånd med fællesskabet. Fordi den måde, vi udlever den individuelle frihed på her til lands".

”Vi kan være stolte af Danmark. Og der er nok at være stolte over. Det går bedre i Danmark, end det har gjort i 10 år.”