søndag den 11. august 2013

12. august er dag 224 i året.På sådan en overskyet mandag spørger mange nok sig selv: "

 

12. august 2013 kl. 06:44

12. august er dag 224 i året i den gregorianske kalender (dag 225 i skudår). Der er 141 dage tilbage af året.

  • Dagens navn er Clara, hun er vaskekonernes skytshelgen, der grundlægger clarissernes nonneorden i overensstemmelse med franciskanernes regler. Hun grundlægger det første Clara-kloster i Sankt Damiano kirken i Assisi. Hun dør i år 1253. Det første danske Clara-kloster stiftes i Roskilde i 1256, heraf navnet Klareboderne.



Roskilde ligger på Østsjælland og er en af Danmarks ældste byer, med en beliggenhed ud til den sydøstlige del af Roskilde Fjord. Den er hovedby for Roskilde Kommune midt mellem København, Ringsted, Holbæk og samtidig Danmarks 10. største by med 48.186 indbyggere (2013)[1]. Byen tilhører Region Sjælland.



På sådan en overskyet mandag spørger mange nok sig selv: " Er græsset mon vådt, er luften kold, og bør jeg hellere blive hjemme og læse avis??" Svaret er NEJ!! For i dag kan blive en super mandag, Måske lidt våd men det er der råd for”

Ny uge på vej måske ikke et vejr som de sidste 6 uger,men alligevel.





En masterafhandling om den skattepligtiges muligheder for disponering, genoptagelse, omvalg og omgørelse af selvangivelse i virksomhedsordningen.

Nappet på nettet alene ordvalget kalder på smilebåndet du ønskes en god mandag”

-o:)-o:)-o:)
Roskilde ligger på Østsjælland og er en af Danmarks ældste byer´.
Roskilde ligger på Østsjælland og er en af Danmarks ældste byer´.