fredag den 26. februar 2016

Det vi så i folketinget i går var skammeligt, nærmest heksebrænding.


26. februar er dag 57 i året.
Der er 309 dage tilbage af året
...
Det vi så i folketinget i går var skammeligt nærmest heksebrænding, ingen søger sandheden, men kun blodtørst og ministerstorm, folketingets flertal er i gang med et justitsmord.
L 68 blev færdig forhandlet 22. december 2015 og der har løbende været mange spørgsmål til ministeren som alle er blevet besvaret loyalt, se selv dokumentationen.
Så kommer der for 14 dage siden et udsagn fra nogle forskere, der ikke mener at man kan opstille tallene som ministeriet har gjort, den griber Rasmus Jarlov som selv har sovet i timen, og så hopper de konservative straks på vognen og køre en demagogisk kampagne for at skaffe stemmer, men desværre på blå bloks bekostning, vi ser en konservativ leder der har mere travlt med at markere sig selv, end at løse de udfordringer som de konservative mener der er.
Man kan sige hvorfor indkaldte de konservative ikke sine forligsparter til møde og fremlagde sin tvivl?
I stedet for gik de konservative direkte i pressen.
For øvrigt udtaler både forskere og de konservative at merbelastning fra 2016 til 2019 er max 2 % om året og de samme forskere der har ført sig voldsomt frem mener at tallene er så små at det ikke kan måles.
L 68.
Resumé
Lovforslaget medfører, at landmændene får lov til at tildele afgrøderne mere gødning for at højne afgrødernes kvalitet. Dette sker, ved at miljø- og fødevareministerens bemyndigelse til at fastsætte afgrødernes kvælstofnormer tilpasses, så det bliver muligt at forhøje kvælstofnormerne i det omfang, at det på fagligt og juridisk grundlag er vurderet, at Danmark fortsat kan leve op til EU-retlige forpligtelser i forhold til natur, overfladevand, grundvand og klima.
Lovforslaget er en del af fødevare- og landbrugspakken.
http://www.ft.dk/samling/20151/lovforslag/l68/index.htm

http://www.ft.dk/…/lovf…/l68/spm/10/svar/1295119/1592934.pdf


Du ønskes en smuk fredag, med sol og kulde.