30. oktober 2013 kl. 05:36 

30. oktober er dag 303 i året i den gregorianske kalender .

Der er 62 dage tilbage af året (62 i skudår).



Dagens navn i den danske almanak er Elsa og Absalon. I Sverige er navnet Elsa og Isabella, og i Norge er navnet Aksel, Ånund og Ove.





1536 - Ved et rigsdagsmøde efter afslutningen af Grevens fejde fastslås det, at Danmark fortsat skal være et valgrige, og efter fængslingen af biskopperne er den protestantiske reformation en realitet. Samtidig gøres Norge til en del af Danmark.



Det var vildt som det blæste i forgårs nu er vi igennem dette” Men se naturen for fuld udblæsning ”det er skræmmende”

Men at se hvordan samfundssnylterene konstant finder nye veje hvor de kan snyde for at betale for fællesskabet,

Det er skræmmende, men kære lovgivere lav en lov der tvinger banker til at sikre sig navn på de kontohavere”der har navnløse kreditkort,der skal bare være en navne kode i chippen ellers afvises hævningen.

Sæt straffen op, samt tredobbelt bøderne til max” det kan ikke passe at nogen kan køre på frihjul”



Jeg er ikke gået moralsk bersærk”

Men hvis nogen aftaler et fællesskab og skal dele udgifter, Hvad vil vi så sige til at nogen undslår”

Vi vil sige at det er nassere” snyltere, usolidariske” samt det der er værre”

Nassere er at lade sig forsørge af andre uden at yde noget til gengæld

Nasse  

Oprindelse af uvis oprindelse; evt. hjemligt lydord med betydningen 'gnaske, smovse', Evt. efter tysk Nassauer, studenterslang fra Göttingen om en der snød sig til at spise ved Nassau-studenternes bord



Drømte i går at jeg deltog i en fest hvor der var mange gamle kendinge” Samt en mobil telefon der var knækket midt over, Men den var forsikret for evigt til kr. 22.000

Herudover var de en skolekæreste fra 1957” Samt mange andre spændene mennesker”

Hvor meget vrøvl kan man ikke få høvlet igennem på sådan en nat”

Kunne godt tænke mig bare en enkelt tilgivelsesdag for alt hvad man ikke lige er tilfreds med”

Tilgivelsens væsen handler om, hvorfor tilgivelse er så vigtig for vores velbefindende. Normalt husker vi enhver krænkelse og selvbebrejdelse og gemmer den i sindets afkroge, og det indebærer smerte og afsavn.

Vi husker måske ikke så godt hvor megen skade og fortvivlelse vi selv er skyld i ”

Kærlighedens veje finder altid løsninger, måske ikke den lige vej. Men husk der er altid nogen der elsker dig” Du ønskes en skøn og smuk dag” Hvis du kan komme til at rose nogen så prøv”

Det vil gøre nogen glad”-o:)-o:)-o:)

Det er skræmmende, men kære lovgivere lav en lov der tvinger banker til at sikre sig navn på de kontohavere”der har navnløse kreditkort,der skal bare være en navne kode i chippen ellers afvises hævningen.
Det er skræmmende, men kære lovgivere lav en lov der tvinger banker til at sikre sig navn på de kontohavere”der har navnløse kreditkort,der skal bare være en navne kode i chippen ellers afvises hævningen.