torsdag den 15. august 2013

16. august er dag 228 i året. Troen er en stærk klippe"

"

16. august 2013 kl. 06:34


16. august er dag 228 i året i den gregorianske kalender. Der er 137 dage tilbage af året.

Rochus dag. Da der ved kirkemødet i Konstanz i 1414 udbrød pest i byen, blev den fromme Rochus tilkaldt – og pesten forsvandt.





1807 - Store engelske styrker går uantastet i land mellem Vedbæk og Skodsborg mellem klokken 4 og 5 om morgenen, og belejrer kort efter København.



Fredagen er på vej ugens bedste dag”

Det har på mange måder været en stormfuld uge”

Isefjord én viste tænder”

Båden sejlede i begge ender”

Mønten har stadig flere sider”

Men nu går vi mod bedre tider”

De store tanker mod loftet banker”

Men Solen er ej sen”

Men måske får det men”





Troen Troen er en stærk klippe” Midt i en stormpisket fjord” Tro er at sejle trods stærk blæst” Over et truende hav. Troen er det sikre Men ikke sikker viden”, Tro er at være til med” Tro er at ikke komme i fortræd” Glemme hvad Mor har sagt” Høre, ikke når nogen har kaldt. Troen er aldrig Tekst Trykt i en tyk bog, Tro er at love viden man ikke ved”

Tro kan godt give besked” Følsom samt kærlig og klog. Modet er det, som kan svigte i en vigtig stund, Men troen er det, som kan gribes, Midt på den gyngende grund. Tro er det levende, nære, Som gir dig kræfter og mod, Troen går med dig på vejen, Selv om du ikke forstod. Tro er at løfte din stemme, Der hvor din fjende har magt, Tro er at satse på håbet Solen er udsat for megen pragt. Tro har utrolige kræfter, Som Solen kan forandre” Men vove sig dybt ind i mørket, Hvor det for alvor gælder.

Kan du nemt ende som tvivler”





Du ønskes en god lang fredag”
Tro er at satse på håbet Solen er udsat for megen pragt. Tro har utrolige kræfter, Som Solen kan forandre” Men vove sig dybt ind i mørket, Hvor det for alvor gælder.
Tro er at satse på håbet Solen er udsat for megen pragt. Tro har utrolige kræfter, Som Solen kan forandre” Men vove sig dybt ind i mørket, Hvor det for alvor gælder.