fredag den 6. september 2013

7. september er dag 250 i året. At give meddelelse videre er ikke bare lige"

 

7. september 2013 kl. 05:33



7. september er dag 250 i året. At give meddelelse videre er ikke bare lige"









7. september er dag 250 i året i den gregorianske kalender. Der er 115 dage tilbage af året.

Roberts dag, men det er usikkert, hvilken Robert, Men formentlig efter en kardinal fra Rom, der levede i slutningen af 1500-tallet.



Solformørkelse



Eksempel på den bane om Jorden, hvor man kunne se solformørkelsen (var 13. november 2012)

En solformørkelse opstår, når månen i sin bane rundt om Jorden er i fasen nymåne, altså når månen befinder sig mellem jorden og solen. I denne fase vil månen obstruere lyset fra solen, hvilket vil resultere i, at månen kaster en skygge et sted på jordens overflade. Månens skygge vil på jorden opleves som en formørkelse af det normale dagslys – et astronomisk naturfænomen, som normalt varer højst 3-4 minutter (den teoretiske grænse ligger på 7 minutter og 40 sekunder). Tilsvarende astronomiske naturfænomener er en måneformørkelse, hvor det er jorden, der kaster skygge på månen, og en astronomisk passage, eksempelvis en Venuspassage eller en Merkurpassage, hvor det er henholdsvis Venus og Merkur, der går imellem jorden og solen. Men på grund af deres størrelse vil det ikke være 'rigtige' formørkelser, men ses blot som små prikker på solskiven.



At give information videre er ikke bare lige” Det kræver nøjagtig gengivelse og ikke farvet af egne ønsker” At give los er nemt på andres vegne” Men når vi selv har noget i klemme er det nemt noget andet”

Sagt lige ud kan man nemt få blodig tud hvis ens formidling står for skud”



Budbringeren bliver nemt sat i dårligt lys” ´Måske er det tonen nuancen der giver chancen”

Men tab ikke balancen”

Videre hvis du vil prøve chancen”



Det bliver meget nemt til at afgørelsen accepteres! Men der argumenteres at den kunne godt have været bragt på bedre måde” Så kunne de bedre have forstået, Men det har i ikke opnået” Det har vi forstået”

Men tilliden er nu gået det har vi forstået”



Jeg håber at se Solen i dag”



Du ønskes en god lørdag”

-o:)-o:)-o:)
Solformørkelse
 


 
 


Eksempel på den bane om Jorden, hvor man kunne se solformørkelsen (var 13. november 2012)
 


En solformørkelse opstår, når månen i sin bane rundt om Jorden er i fasen nymåne, altså når månen befinder sig mellem jorden og solen. I denne fase vil månen obstruere lyset fra solen, hvilket vil resultere i, at månen kaster en skygge et sted på jordens overflade.
Solformørkelse Eksempel på den bane om Jorden, hvor man kunne se solformørkelsen (var 13. november 2012) En solformørkelse opstår, når månen i sin bane rundt om Jorden er i fasen nymåne, altså når månen befinder sig mellem jorden og solen. I denne fase vil månen obstruere lyset fra solen, hvilket vil resultere i, at månen kaster en skygge et sted på jordens overflade.