onsdag den 23. oktober 2013

24.oktober er dag 297 i året.Det var en særlig dag i går"men i dag kan blive god"

 

24. oktober 2013 kl. 06:42
1929 - Sorte tirsdag: Børsen på Wall Street i New York krakker, da kurserne pludseligt og dramatisk begynder at styrtdykke. I løbet af de næste få uger mister de børsnoterede aktier 40% af deres værdi. Alt i alt medfører det et kurstab på 26 milliarder dollars. Over 1.500 amerikanske banker standser betalingerne som følge af krakket. Mange aktionærer mister hele deres opsparing, og adskillige forretningsfolk begår selvmord som følge af krakket.

 

Ordets magt hvor tit høre vi ikke dette”

Ordets magt. Retorisk tænkning der holder. I: Før 1900 præsenterer retorisk teori gennem tiden, fra dens opståen i det græske demokrati til nutiden. Den ser på den retoriske tænkning som en ressource for moderne praksis og teori inden for kommunikation. Forstås ’retorik’ bredt, dvs. som kommunikation der er tilrettelagt for at virke på andre mennesker. Dermed er det klart at retorik i høj grad er et fag som udøves i dag - og som der er brug for i dag. Og i den retoriske tænkning gennem tiden ligger utallige impulser som kan inspirere moderne mennesker der arbejder med kommunikation, de forsimpler ikke stoffet til nogle få enkle læresætninger. Retoriske aktiviteter spiller i det hele taget en stigende rolle i hele uddannelsessystemet, ikke mindst i faget dansk.

Vi kunne forsætte med bordets magt”

Bordets glæder - bordets glæder

har vi alle nydt

ingen græder - ingen græder

ingen er blevet snydt

sikke et dejligt gilde

det var ikke ilde

nu vi alle - nu vi alle

takker højt og lydt

De kg på bagen er lige pludselig ikke sagen,

Dem ordner vi på Skagen”

Kvindes magt der skal vi tage os i agt ellers bliver nemlig bragt i en strid vind af kærlig følelse ikke at forveksle med forkølelse”

”Hjertets Renhed er at ville Et.

 Lykkens dør

”Lykkens dør den går ikke indad, så at man ved at storme løs på den kan trykke den op; men den går ud efter, og man har derfor intet at gøre.”

At løbe efter nydelse

”De fleste mennesker haste så stærkt efter nydelsen, at de haste den forbi.”

 eller Kvindens magt ja nu skal vi tage os i agt”

Det var en særlig dag i går" men i dag kan blive god"

http://www.youtube.com/watch?v=S09F5MejfBE

Du ønskes en særlig god dag” Hvor Solen vil være til stede”-o:)-o:)-o:)

Det var en særlig dag i går" men i dag kan blive god"
Det var en særlig dag i går" men i dag kan blive god"