søndag den 9. oktober 2022

Prisen på transport af strøm stiger voldsomt pr. 1. januar 2023, kunderne har intet alternativ til netselskabernes monopol.

Radius er et netselskab som ejes af Andel energi,
Har nu monopol på strømtransport på store dele af sjælland og er uden konkurrence,
For få år siden kostede transport af strøm kun få ører pr kWh"

(El-transport pris 2019 34 øre pr kWh nu fra 2023 op til næsten 200 ører pr kWh på særlige tidspunkter af døgnet)

Nu er det helt vilde tal, monopol og andels socialisme ,samt høje priser følges ad.. 

(Radius er et af flere netselskaber i danmark som ejer kablerne i jorden der forsyner forbrugerne med strøm, alle selskaberne monopol i deres eget område,den enkelte kunde kan ikke skifte netselskab)

Dårlig drift og strømtab betyder højere priser til forbrugerne, uden mulighed for at skifte leverandør.

(det vil sige hvis netselskabet ikke vedligeholder ledningsnettet,så bliver strømtabet større, som skal betales af forbrugerne)

Det hele bygger påen uhensigtsmæssig energilovgivning.



Andel energi
Prisen for transport af strøm ændrer sig pr. 1. januar 2023
Hej Leif Jørn
Vi skriver til dig, fordi dit netselskab, Radius, ændrer prisen for transport af strøm til din bolig pr. 1. januar 2023. Du skal ikke gøre noget – din elaftale fortsætter, som den plejer.

Du køber strøm hos os – Radius står for transporten
Måske undrer du dig over, hvorfor vi og ikke Radius skriver til dig. Du køber strøm hos os, og selvom det er Radius, der transporterer strømmen hjem til dig, så håndterer vi din samlede betaling. Derfor er det også os, der skriver til dig, når dit netselskab ændrer priser. 

Prisen på transport af din strøm vil svinge i løbet af døgnet
I dag er prisen på transport af strøm den samme hele døgnet – undtagen mellem kl. 17 og 20 fra oktober til april, hvor elnettet er mest belastet. I takt med at vores samfund bliver mere elektrificeret, og flere af os får elbiler og varmepumper, er det nødvendigt, at vi udnytter elnettet mere optimalt. Derfor har Forsyningstilsynet givet mulighed for, at prisen for transport af strøm kan afhænge af, hvornår på døgnet du bruger den.

Fra den 1. januar 2023 vil der derfor være forskellige priser for transport af din strøm i løbet af døgnet og året. På grund af de historisk høje elpriser, vil den også være højere end, hvad du har været vant til. Længere nede i mailen kan du se, hvad prisen for transport af strøm vil være i de forskellige tidsrum samt forskellen i forhold til i dag.

Hvis du vil vide mere
Du kan læse mere om ændringerne på vores hjemmeside. Her kan du også finde svar på de typiske spørgsmål.

Bedste hilsner
Andel Energi
Læs mere om ændringerne →
 
Prisen på transport af strøm pr. 1. januar 2023
Radius's C-tarif
Image
Læs mere om, hvorfor priserne på transport af strøm stiger på dit netselskabs hjemmeside.  

Prisen på transport af el døgnet rundt i 2019 var 34 ører nu varierer prisen fra 37,54 ører til 191,32 ører det er helt ekstremt...

I dag er Seas-NVe officielt blevet den nye ejer af Radius samt Ørsteds privatkundeforretning og udendørsbelysningsforretning.

Som en del af handlen er 750 medarbejdere nu blevet overført fra Ørsted til Seas-NVE, der fornyeligt skiftede navn til Andel.

Link til handel:

https://energiwatch.dk/Energinyt/Energiselskaber/article12379364.ece


Link til el kort over danmark:


https://energinet.dk/energisystem_fullscreen