onsdag den 9. marts 2016

»Alle ved, hvad der skal ske, men ingen tør«


9. marts er dag 69 i året.
Der er 297 dage tilbage af året.
...
Synes man, at der er lidt trangt i toget i myldretiden, og er køen på motorvejen uoverskuelig i ulvetimen, så er det for intet at regne mod, hvordan det bliver om nogle år.
Region Hovedstaden har fået foretaget en analyse af trængslen i København og omegn, og konklusionen er klar:
Det bliver kun værre. Analysen viser, at den tid, man bliver forsinket på grund af kø på vejene, i dag udgør i gennemsnit seks procent af rejsetiden i myldretiden 12 procent. Om små ti år, i 2025, vil forsinkelserne udgøre 11 procent af rejsetiden 18 procent i myldretiden.
Løsningen var oprindeligt en trængselskommission, som året efter pegede på, at den eneste effektive måde at begrænse trafikken i hovedstaden er at gøre det dyrere at køre bestemte steder på bestemte tidspunkter.
Kommissionen anslog, at det samlede behov for trafikinvesteringer ville være mellem 32 og 42 milliarder kroner over de næste 15 år Og selv med milliardinvesteringerne ville trængslen vokse med 67 procent, for udfordringen er, at hovedstadsområdet frem til 2030 vil vokse med omkring 200.000 indbyggere.
»Alle ved, hvad der skal ske, men ingen tør«
Jeg har lejlighedsvis taget S toget til København i gennem de sidste seks måneder og mener S toget er en god løsning,
Der er mange med toget, men normalt er der siddeplads til alle og man sparer parkeringsudfordringen og de mange penge det koster.
Samt ikke mindst Metroen har gjort det hele nemmere at komme rundt i København.
Det udskældte rejsekort er jeg meget glad for, det er nemt og man får via internettet oversigt over rejser og pris,
Samt man sparer også at stå i kø for at købe billet.
.
Du ønskes en dejlig dag.