lørdag den 17. januar 2015

Paven: Hvis du generer min mor, får du en på hovedet.

 

 


17. januar er dag 17 i året i den gregorianske kalender.
Der er 348 dage tilbage af året.
Dagens navn i den danske almanak er Antonius. I Sverige er navnet Anton og Tony, og i Norge er navnet Anton, Tønnes og Tony.
Pave Frans besøgte forleden dag verdens største katolske befolkning i Filippinerne. Det er første gang i tyve år, at Filippinernes 80 millioner katolikker får besøg af en pave.
Inden Pave Frans landede i Manilla, kom han i flyet fra Sri Lanka med en kommentar til terrorangrebene i Paris i sidste uge.
Sammen med sin ven dr. Alberto Gasparri, der har arrangeret Pave Frans' rundtur i Asien, Holdt Pave Frans et improviseret pressemøde, for de journalister, der var med om bord på flyet. Her slog paven fast, at ytringsfriheden er en fundamental menneskeret. Men samtidige understregede han, at også religion er en fundamental menneskeret, Som man ikke skal gøre grin med. For at illustrere dette vendte han sig mod dr. Gasparri og knyttede sin næve.
Man bør ikke reagere voldeligt, men hvis dr. Gasparri siger noget ufordelagtigt om min mor, Så får han en på hovedet, og det er normalt, sagde paven.
Pave Frans forklarede videre, at hvis folk taler dårligt om en religion eller gør grin med andre folks tro, Så er det en provokation, og så kan der ske ting, som hvis dr. Gasparri fornærmede hans mor.

Ovennævnte anskueliggør hvordan ledende gestlige folk som tager religion alvorligt, Reagerer når det bliver generet eller provokeret i deres tro, Men det er efter min mening forkert at svare med vold, Samt det er en fundamental menneskeret at ytre sig, Så skal det forsvares med dialog og ikke med vold.
Hvis man er utilfreds må man svare verbalt eller ignorere dette, Ellers ender det jo med vold som i Paris eller med stokkeslag i Saudi-Arabien.

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-01-15-paven-hvis-du-generer-min-mor-faar-du-en-paa-hovedet

Lige nu er jeg forvirret, Må man protestere ja, må man ytre sig ja, må man bruge vold nej.
Hvorfor går alle de gejstlige så ikke ud og siger, at de er i mod hån og spot af religionen, Men de accepterer at det sker, hvis alternativet er vold og det ønsker de ikke.

De tanker der suser rundt er dig vel forundt,
Al debat er tilladt, men tavshed er total mørke og vi ønsker kun at se lyset.
Hvorfor tavshed, hvorfor mørke, hvorfor sender vi ikke et frit signal.
Men man kan jo for øvrigt undres hvorfor så mange jihadister bliver i EU
Når de fundatamentalt er ueninge i den måde vi lever på i EU.


Du ønskes en oplyst lørdag.

-o:)-o:)-o:)

Kære Pave vold er ikke acceptabelt.


Kære Pave vold er ikke acceptabelt.