fredag den 31. januar 2014

Som minimum kan vælgerne stemme med fødderne.

 

1. februar 2014 kl. 07:05


1. februar er dag 32 i året, i den gregorianske kalender. Der er 333 dage tilbage af året (334 i skudår).



Brigidas dag. Der er tale om en irsk helgeninde der var så from, at der over hendes hus brændte en klar lue. Hun døde i sit kloster i år 523.



Giv mig styrke til at ændre de ting jeg kan.

Giv mig sindsro til at accepterer de ting, jeg ikke kan ændre

Giv mig visdom til at se forskellen.



I dag er den første dag i resten af dit liv.

Bedøm ikke dagen på det du har høstet, men på det du har sået.



Der er kommet ganske meget frem, siden Dong diskussionen startede.

Der er jo kommet alt det frem med SKAT, hvor af det fremgår at når det gælder

De penge, som Goldman Sachs regnede med at få i udbytte på denne handel,

Kan det nu ses, at udbyttet først bliver flyttet til Luxembourg og bagefter til

Cayman Islands og Delaware i USA, et andet skattely. Der har lige været samråd med skatteministeren hvor oplysningerne er blevet bekræftet Det er jo barokt, at den Danske regering, på den ene side siger, At den bekæmper skattely,og som samtidig anlægger

Sager mod selskaber, der bruger samme model som skattely” Staten har kørt en sag imod Goldman Sachs, fordi Goldman Sachs har misbrugt skattely

For at undgå at betale skat i Danmark, og  så på den anden side

Ser en finansminister, der indgår en kontrakt/aftale med

Goldman Sachs, der baserer sig på, at Goldman Sachs bruger skattely for at

undgå at betale skat i Danmark.

Dette bare et udpluk af debatten fra 30. jan. I folketinget som desværre er druknet fuldstændigt på grund af SFs nedsmeltning.

Når jeg forsætter med at tage dette emne op selv om at finansudvalget i torsdags på et lukket møde godkendte kontrakten/aftalen med Goldman Sachs er det på grund af at det ikke ændrer min og mange andres opfattelse af at det er forkert at indgå denne kontrakt/aftale på det foreliggende grundlag.”



Det bliver jo endnu mere forrykt når man hører den  historie om Jyske Bank hjælper danskere med at undgå at betale skat”



Dette skatte snyderi tager jeg naturligvis stor afstand fra, men det gør talsmænd også fra de største forligspartier når de bliver spurgt af de store tv’er kanaler”

Så er hykleriet da totalt” De samme mennesker har lige godkendt en tilsvarende smutvej for køberene af Dong aktierne?

Men der er det tilsyneladende ok.



Kejserens nye klæder er et godt point vedr. Bjarne Corydon”

Samt at jeg er overbevist om at hvis det var muligt at få adgang til hele Goldman Sachs forløbet fra start så ville Bjarne Corydons rolle blegne ganske betragtelig.

Men han selv ser sig som nationens redningsmand, Men han er farlig, han lytter overhovedet ikke” Samt han kommer med påstande om at det vil koste arbejdspladser og mange skatteborgeres Penge hvis ikke kontrakten/aftalen var blevet godkendt i torsdags. Det er en direkte forkert oplysning, aftalen med Goldman Sachs var kontraktlig gældende til august, Det vil sige at Goldman Sachs ikke kunne komme ud af kontrakten/aftalen før til august. Men den danske regering kunne vente til august med at godkende kontrakten/aftalen. Men Bjarne Corydon kunne ikke vente, for han havde allerede indgået kontrakt/aftale med Goldman Sachs i oktober 2013. Hvor Goldman Sachs loyalt havde oplyst om den eksotiske skattelys model.

Det havde Bjarne Corydon tilsyneladende ingen indvendinger i mod, men han fandt dog det ikke opportunt at meddele det til de Involverede forligs parter.

Det vil sige at det er Bjarne Corydons troværdighed over for Goldman Sachs der har været på spil, Og med det kæmpe ego som Bjarne Corydon har, Er det sidste Bjarne Corydon vil gøre er at løbe fra aftale med Goldman Sachs, Som jo loyalt har oplyst skattely modellen inden underskrift i 2013.

Det er muligt at sagen Dong bliver lukket lige så stille ned, blandt andet på grund af de blås medvirken”

At de blå ikke greb stafetten i sidste uge da de opdagede Bjarne Corydons solo skattely stunt, Hænger måske sammen med deres drøm om total privatisering af dong.

(Men en total privatisering af dong med vores vigtigste forsyningskilde og net er ikke fornuftigt, sporene skræmmer fra de små varmeværker der blev solgt til store udenlandske energiselskaber med det resultat at almindelige menneskers varmeregning ser steget med op til 100 %)

Men en analyse af dong transaktionen har vist at privatiseringen nu kun vil give op sejt på 9 % af Statens  aktier, hvis staten skal bevare de 51% af aktierne I Dong.

Det er små penge i det store spil”

Herudover har Dong lige frasolgt for 5.8 milliarder så kassen er jo nok ikke hel tom.http://www.business.dk/green/dong-saelger-havvindmoellepark-for-58-milliarder?ns_mchannel=Mailing&ns_source=red_nb&ns_linkname=13

Løsningen kunne være at dele Dong op i et nationalt forsyningsselskab med stats kontrol og et internationalt selskab med privat invester kontrol.

Det vil kunne løse mange udfordringer men desværre tænkes der ikke langsigtet i politik.

Mange mener måske nu må vi videre, ja naturligvis, men forligspartierne har I mod et stort flertal af deres vælgere, besluttet at godkende salget af aktierne til Goldman Sachs det bør få en konsekvens, som minimum kan vælgerne stemme med fødderne.



Du må have en god lørdag”-o:)-o:)-o:)

Løsningen kunne være at dele Dong op i et nationalt forsyningsselskab med stats kontrol og et internationalt selskab med privat invester kontrol.
Løsningen kunne være at dele Dong op i et nationalt forsyningsselskab med stats kontrol og et internationalt selskab med privat invester kontrol.