fredag den 11. marts 2016

Hele Danmark på den anden ende"


11. marts er dag 71 i året.
Der er 295 dage tilbage af året.
...
Hele Danmark på den anden ende”
Vil kæmpe for hver en tomme af råderum
”Vi har to store dagsordener, når vi sætter os om det runde bord i Finansministeriet: Først og fremmest skal vi have fundet en løsning på den enormt usikre økonomiske situation, som kommunerne står i pga. flygtningeudfordringen. Og så betyder regeringens omprioriteringsbidrag, at vi starter forhandlingerne med et negativt økonomisk udgangspunkt,” siger Martin Damm og fortsætter:
Inddragelse og tæt dialog
KL’s bestyrelse har valgt at intensivere dialogen med og kommunikationen til baglandet både før, under og efter forhandlingerne.
Det er fantastisk at se hvor alle kræfter bliver brugt på massehysteri og bagstræber politik i stedet for at se konstruktivt på tingene, rent faktisk har kommunerne flere penge til rådighed i 2016 end de havde i 2015.
Danmark har et totalbudget på 1190 milliarder i 2016 og kommunerne bruger de 240 milliarder.
Hvis de realistisk gennemgår deres budgetter kan de naturligvis finde 1 %.
I Næstved kom det frem at en af de offentlige institutioner ikke bruger kommunens indkøbs ordning det kostede kommunen 500.000 kr.
I Holbæk købte skolernes lærere selv ind uden kommunens indkøbs ordning, så længe der findes så oplagte muligheder bør Danmark ikke være på den anden ende og de sædvanlige personer der kun vil dele ud bør ikke være i højsædet i pressen.
.
Denne skønne fredag er klar til at blive delt,der er også nok til dig.