søndag den 12. januar 2014

Nogle sten er for store til at vi kan løfte dem.

 

13. januar 2014 kl. 07:23
13. januar er dag 13 i året, i den gregorianske kalender. Der er 352 dage tilbage af året.

Hilarius' dag, opkaldt efter biskop Hilarius af Poitiers i Frankrig. Betegnes som den vestlige kirkes første salmedigter. Død år 357.

 

1948 - En bekendtgørelse fra undervisningsministeriet ændrer følgende retskrivningsregler: Almindelige navneord skrives ikke længere med stort, "å" bruges i stedet for "aa", og "kunde", "skulde" og "vilde" skrives fremover "kunne", "skulle", "ville".

 

1976 - Forsvarsminister Orla Møller fastslår, at Christiania skal lukkes senest den 1. april samme år. (Det blev ikke til noget.)

 

1991 - 15 blev dræbt og over 100 såret, da sovjetiske tropper besætter TV-bygningen og andre strategiske bygninger i Litauens hovedstad Vilnius.

 

Nogle sten er for store til at vi kan løfte dem.

Spørgsmålet er om vi skal være mere kritiske med de sten vi prøver at løfte, Eller skal vi sætte barren så højt at risikoen er stor for at vi knækker”

Svaret må svæve i vinden”

 

Anger, den følelse, som et menneske gribes af, Når det må tage afstand fra egne handlinger. I religiøst sprogbrug angrer man sine synder,

De danske håndboldspillere behøver ikke at fortryde eller angre noget”

Niklas Landin tog scenen i flot dansk EM-åbning.

Aldrig har dette land taget sig så godt ud i en håndboldhal.

Vel var der nogle spredte tågebanker, Men det danske landshold bugtede sig smukt i bakkedal og fik med 29-21 over Makedonien en noget nær perfekt indledning på EM.

Flot”Flot”Flot”

Du ønskes en god Solrig mandag”-o:)-o:)-o:)

21 over Makedonien en noget nær perfekt indledning på EM.



Flot”Flot”Flot”
21 over Makedonien en noget nær perfekt indledning på EM. Flot”Flot”Flot”