tirsdag den 6. november 2012

7. november er dag 312 i året. De har ikke meget vind i sejlene"

7. november er dag 312 i året. De har ikke meget vind i sejlene"

af Leif Jørn Tullberg den 7. november 2012 kl. 06:58 ·
7. november er dag 312 i året i den gregorianske kalender.
Der er 54 dage tilbage af året.
Engelbrechts dag. En munk, der blev dræbt af grev Frederik af Isenburg og hans soldater i 1225.
Dagens andet navn er Leonhardus.


1973 - Erhard Jakobsen stifter det nye parti Centrum-Demokraterne (CD). Dagen før havde Erhard Jakobsen meldt sig ud af Socialdemokratiet, som han var folketingsmedlem for.



Fremskridtspartiet kom i Folketinget for første gang med 28 mandater ved det såkaldte jordskredsvalg i 1973, og partiet var repræsenteret i Folketinget indtil 1999.
På grund af den hurtige succes nåede partiet ikke at opbygge den lokale organisation, og adskillige medlemmer blev opstillet og valgt uden at have særlig politisk erfaring, og uden at partiet havde nået at vurdere deres politiske holdninger i detaljer. Partiets modvilje mod, hvad stifteren malende kaldte papirnusseri bidrog nok også til en løs organisationsform, der gav anledning til interne rivninger omkring de organisatoriske spørgsmål. Der viste sig også problemer med medlemmer, der var i modstrid med partiets linje i afgørende spørgsmål.


WASHINGTON: Et nølende Amerika gav i nat Barack Obama fire år mere som præsident, men det mandat, han fik, er langt fra overbevisende:
Obama, der i 2008 vandt med næsten ti millioner stemmer, vandt denne gang kun lige med det yderste af neglene – og modsat for fire år siden tabte hans parti i nat Repræsentanternes Hus, mens det har snævert flertal i Senatet.


Men vi den røde regering”
De mangler at sætte tæring efter næring”
De deler bare ud”
De har ikke meget vind i sejlene”
Men de sidder på magten”
De bruger den”
Men de løser ikke landets problemer”
Men lad os se lyset”
God dag.
"
-o:)-o:)-o:)
Barack Obama fire år mere som præsident