mandag den 5. oktober 2015

Morten Thomsen livslinien det er en ommer”


5. oktober er dag 278 i året i den gregorianske kalender
Der er 87 dage tilbage af året.
Placidus dag.
...
Morten Thomsen livslinien det er en ommer.
Når man truer med at gå bliver det nærmest pinligt, man kan true med at blive”
Til de danske medier og journalister som efter lader det indtryk at livslinien nærmest må lukke, mener jeg i har ikke gjort jeres job godt nok:
I et helt døgn har aviser og tv tordnet mod regeringen om en besparelse på 4 millioner kr. til livslinien som efterlader det det indtryk at uden de 4. millioner kroner ville livslinien lukke,
Det er ikke rigtigt, de 4 millioner er først sat på finansloven fra 2016 og har efter det jeg kan se ikke været i spil indtil dato.
Der tales om at livslinien er baseret på frivillige hjælpere og non profit, men livslinien udbetaler ca. 4 millioner om året til løn.
Vedr. Livslinjens økonomi finder jeg det underligt at man skal klikke noget rundt på livsliniens hjemmeside for at finde et regnskab, det sidste offentliggjorte regnskab på hjemmesiden er fra 2012 Og det viser indtægter på ca. 12 millioner kroner og de 6 millioner kroner kommer fra staten??
Det er muligt at livslinien har hårdt brug for ekstra statstilskud på 4 millioner kroner, men det ville klæde livslinien at komme med de fornødne oplysninger til offentligheden, så der kan tages stilling på et oplyst grundlag og ikke på et følelsesladet indlæg om stifteren og iværksætteren trækker sig på grund af regeringens førte politik.
Det er sådan at når der bruges penge er der mange som klapper,
Men når pengene skal skaffes eller der skal spares så bliver der stille.
Vi må alle hele tiden være med til at hvordan kan vi gøre det
bedre og efter min opfattelse bliver vort samfund ikke bedre af der startes en shitstorm på et ikke oplyst grundlag.

http://www.livslinien.dk/…/Livslinien_årsregnskab_2012_01.p…

http://www.livslinien.dk/om-livslinien/livsliniensoekonomi/