søndag den 9. december 2018

Herre jemini nu rabler det for dig Uffe Elbæk Udvisnings-dømte udlændinge, afviste asylansøgere og personer på tålt ophold skal efter loven befinde sig på et udrejsecenter om natten.

Herre jemini nu rabler det for dig Uffe Elbæk: 

Udvisnings-dømte udlændinge, afviste asylansøgere og personer på tålt ophold skal efter loven befinde sig på et udrejsecenter om natten.

En stor del af dem er nemlig udstyret med en såkaldt opholds-pligt.

Men det gør de så langtfra. Formålet med opholds-pligten er ellers, at de danske myndigheder ved, hvor de er.

Af et svar fra udlændinge- og integrations-minister Inger Støjberg til Socialdemokratiets udlændingeordfører, Mattias Tesfaye, fremgår det, at der i årets første ti måneder var hele 2.484 politianmeldelser for overtrædelse af opholds-pligt eller underretningspligt på Kærs hovedgård, der er landets største udrejsecenter med omkring 240 beboere. Af disse er 20 på tålt ophold og 67 udlændinge afvist ved dom.

Anmeldelserne berørte i alt 254 personer.

Uffe Elbæk begrundelsen for en demonstration bør være at der er sket en uretfærdig hed,

Den har jeg svært ved at se"

Det et uddrag af debatten om Lindholm og Kærskovhoved og forklaring på hvorfor man er nød til at oprette nyt center, du har naturligvis ret til at mene noget andet,
Men jeg mener at det er vigtigt at forstå baggrunden og Jeg har intet ønske om at oppiske nogen stemning,.

Men Uffe kan du ikke lide mine argumenter er du velkommen til at komme med dine argumenter, 

Men at almindelige afviste asylansøgere skal bo under samme tag som hårdkogte dømte kriminelle som intet tilføre Danmark bortset fra masser af problemer, 
de har ud-stået en del af deres straf men ikke udvisnings-delen.

67 af dem kan rejse hjem i morgen hvis de vil medvirke til hjemsendelsen. 

Sådan kunne jeg blive ved, men læs følgende:

Udvisnings dømte udlændinge, afviste asylansøgere og personer på tålt ophold skal efter loven befinde sig på et udrejsecenter om natten.

En stor del af dem er nemlig udstyret med en såkaldt opholds pligt.

Men det gør de så langtfra. Formålet med opholds-pligten er ellers, at de danske myndigheder ved, hvor de er.

Af et svar fra udlændinge- og integrations minister Inger Støjberg til Socialdemokratiets udlændingeordfører, Mattias Tesfaye, fremgår det, at der i årets første ti måneder var hele 2.484 politianmeldelser for overtrædelse af opholds pligt eller underretningspligt på Kærs hovedgård, der er landets største udrejsecenter med omkring 240 beboere. Af disse er 20 på tålt ophold og 67 udlændinge afvist ved dom.

Anmeldelserne berørte i alt 254 personer.

Beboerne på landets udrejsecentre er almindelige asylansøgere, der har fået afslag på asyl, men som ikke samarbejder om hjemsendelse, samt udlændinge, der i Danmark har begået hård kriminalitet – vold, voldtægt og narkohandel – og derfor er blevet udvist, men hvor udvisningen ikke kan effektueres på grund af særlige forhold i hjemlandet.

Den sidste gruppe er personer på såkaldt tålt ophold, der af individuelle årsager ikke kan sendes tilbage.

Opholds-pligten i finanslovsaftalen

Opholds-pligten betyder, at beboerne på Kærshovedgård har pligt til at bo og i udgangspunktet overnatte på indkvarterings-stedet. Den såkaldte underretningspligt betyder, at personer udvist ved dom og på tålt ophold skal melde, hvis de opholder sig uden for centret om natten. En opholds-pligt vil typisk være, at den pågældende skal opholde sig på centeret fra 23.00 til 7.00

Det er især disse to grupper, der fra 2021 forlader blandt andet kærs hovedgård ved Ikast og flytter ind på øen Lindholm.

Med aftalen skærpes straffen, så udlændinge, der er på tålt ophold, og udvisnings-dømte, der ikke overholder disse pligter, straffes hårdere. Til formålet er der derfor også sat penge af til yderligere 50 pladser i Ringe Fængsel.

Der er flere Citater der er taget fra Berlingske artikel fra forleden Dag skrevet af Peter Burhøi.✍️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar