torsdag den 11. januar 2018

Inger Støjberg hvor ender dette.Venstre fløjen går nu højre fløjens ærinde, der øves maksimalt pres på Inger Støjberg i sager der kan henføres til menneskeertsdomstolens dom af december 2016.


Blandt andet plædere venstrefløjen for at en retarderet kvinde fra Tyrkiet som kom til Danmark på turistbesøg nu er blevet den danske stats problem.
Hvis det bliver normen vil Danmark blive magnet for mange alvorlige syge mennesker fra mange lande med mange udfordringer, disse udfordringer bliver nu pludselig den danske stats problem.

Der findes flere sager og jeg kender ikke dem alle, men en enkelt sag har jeg kunne følge på grund af at Naser Husseini og hans advokat selv har leveret  meget fortroligt materiale til pressen om sagen.

Som lægmand har jeg kigget på Naser Husseini sag ,
Han fået ny hjerteklap indsat i 2007 i Grækenland og i den forbindelse er der ordineret medicin,
I form af blod-fortyndende medicin så ikke han risikere at få en blodprop i hjertet hvis klappen ikke fungere optimalt.
Denne medicin han omtaler er Perindopril som er et af mange præparater med samme virkning,
Blandt andet blodfortyndende.


Der findes i alle lande i tusindvis af personer der får blodfortyndende medicin.

(Der er mange i Danmark som  får blodfortyndende medicin som har en dårlig hjerteklap)

Jeg tror naturligvis også denne tilsvarende medicin findes i Afghanistan,
Men måske ikke dette omtalte præparat for når man søger på dette (Perindopril) er det udgået i 2017.

(men der findes mere op 30 tilsvarende præparater)

(Jeg har efterfølgende fået oplyst at han er gået over til Marevan som er et andet blodfortyndende
Medicin produkt og det kan åbenbart fås i Afghanistan)
Kunne det være at Naser Husseini og hans advokat,
bruger dette påskud for han kan komme tilbage til Danmark.
Jeg forstår godt at folk prøver alt for komme til Danmark,
Som er  et dejligt land og hvis det skal blive ved,
Kan Danmark ikke modtage alle der gerne vil være i Danmark.


Plus kopi fra 24/7 hjemmeside med sagen.


Men tvanghjemsendelsen af Naser Husseini er ifølge to førende eksperter ulovlig, da den er i lodret strid med en dom, som blev afsagt i december 2016 ved Den Europæiske Menneskerettigheds domstol, fordi de danske myndigheder undlod at undersøge om den tvang´s udsendte mand overhovedet havde en chance for at skaffe eller betale sin hjertemedicin.

Det er lodret forkert, de danske myndigheder undersøgte og fandt ud af at medicinen kunne fås i Afghanistan.


Nasers livsfarlige nedtælling:

Har 30 piller tilbage"
“Jeg har ikke fået det bedre, tværtimod, værre,” siger 31-årige Naser Husseini på en skrattende telefonforbindelse fra Afghanistan, da Radio24syv interviewer ham via en tolk.

Han blev tvangshjemsendt fra Danmark til Afghanistan den 28. februar 2017. Og siden da har han kæmpet desperat for at skaffe sin livsvigtige hjertemedicin.

Han har fået indopereret en kunstig hjerteklap, der - for at undgå blodpropper - kræver livslang behandling og kontrol, hvis sygdommen ikke skal koste ham livet.

Naser Husseini fik i 2013 humanitær opholdstilladelse i Danmark på grund af sin sygdom.

Justitsministeriet lagde dengang vægt på, at “en behandlingsafbrydelse utvivlsomt og inden for kort tid ville medføre serier af blodpropper i hjernen med uoprettelige skader til følge.” Vurderingen bakkes op af flere lægeerklæringer i sagen.

Men da Naser Husseini søgte om at få forlænget sin humanitære opholdstilladelse to år senere, fik han afslag. Det skyldtes, at ministeriet i databasen MedCOI kunne se, at begge de medicinske præparater, som Naser får, nu kunne fås i Afghanistan.

Naser Husseinis advokat at påpege, at det ville være urealistisk for Naser Husseini at få sin behandling i hjemlandet, da han bor mange timers kørsel fra Kabul, hvor medicinen kan fås.

Men det havde ikke nogen betydning, lød det i 2015 fra ministeriet med henvisning til de danske regler, som blev indført i 2010, som siger, at så længe medicinen generelt er tilgængelig, kan man give afslag uden at skele til, om den enkelte persons forhold.

Naser Husseini blev derfor sat på et fly mod Afghanistan den 28. februar 2017. Hans advokat forsøgt at få sagen genoptaget og søgte samtidig om tilladelse til, at Naser Husseini kunne blive i Danmark, mens den behandles.

Inden han blev hjemsendt havde Naser Husseini fremlagt dokumenter fra Afghanistan, som sår tivvl om, hvorvidt medicin rent faktisk kan skaffes i hjemlandet.

Og da han ankom til Kabul, blev hans frygt til virkelighed. Han kan ikke finde sin medicin.

“Nej nej, det kan jeg ikke og har prøvet hos de udenlandske apoteker kunne jeg heller ikke skaffe dem,” fortæller Naser Husseini, der har været arbejdsløs siden ankomsten til Kabul, bor hos en bekendt, da hans familie bor over 10 timers kørsel fra Kabul.

Han har nu under 30 piller tilbage.

Spørgsmål: Hvad vil du gøre, når du ikke længere har dine medicin?

“Så bliver jeg nødt til at forlade Afghanistan.”

Spørgsmål: Hvor tager du hen?

“Jeg har ikke noget alternativ, jeg ved ikke hvor. Hvor som helst, som jeg kan nå frem til. Jeg bliver nødt til at forlade Afghanistan mod Iran, Tyrkiet og der omkring. Som jeg sagde, så er der den her iranske kvinde. Jeg lærte hende at kende i Danmark. Hun en ven, som vil skaffe mig min medicin.”

Radio24syv har talt med kvinden, Nina Parivash Ziari. Ud over at være sociolog og formand for frivilligforeningen Vores Asylbørn forsøger hun lige nu at få sendt medicinen til Naser Husseini, inden det er for sent.

“Jeg arbejder i døgndrift for at finde ud af, hvordan jeg får det frem. Men intet er sikkert, desværre. Så det er et nervepirrende spørgsmål, for det er et stort ansvar at sidde med. At man ligger inde med medicinen, men at det er så svært at få frem,” siger Nina Parivash Ziari, som frygter for Naser Husseinis fremtid:

“Hans tilstand er stærkt forværret og han har svært ved at få dagen og vejen til at gå, fordi han har det så dårligt. I forhold til at flygte ud er hans helbredstilstand for dårlig til, at han kan tage rejsen. Advokaten har anmodet ministeriet om at tage stilling til sagen igen, fordi det kan jo ikke være rigtigt, at vi har sendt en mand direkte i døden.”

Det sidste er oplagt forkert han er kun i risiko hvis hjerteklappen ikke virker som den skal,så kan der opstå blodpropper.           (med mindre at Naser Husseini har andre lidelser som ikke er oplyst)

Hvis denne sag og tilsvarende sager ender med permanent ophold i Danmark kan vi se frem til i hundredvis  af folk med store handicaps vil søge mod Danmark og det vil ende med velfærdsstatens sammenbrud.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar